![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קבל פרוייקט
יש פה אנשים נחמדים והתגובה שלך לא לעניין פעם הבאה הייתי מבקש ממנהלי הפורום לחסום תגובות כאלה וגם הבחור עם הגיר הרציף
אז לכבוד החג העמצאות קבל משהו אבל אני הייתי ממשיך עם ג'קסון לחיתוך ישר http://punto.autokacik.pl/Zrobtosam/halogeny.htm |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto MK2 Young 2003
|
פרוייקט יפה אהבתי את הקטע אם הקדיחה עשה יפה וכמובן דורש הרבה סבלנות אם כול החורים שעושים שמה.
|
|
|
#13 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
צטט:
לקדוח חור במרכז החלק שאותו אתה רוצה להסיר ואז לעבוד עם ג'קסו ולהתקין לו מסור עדין ולא גס שישבור את הפלסטיק וגם יצא גימור גס (שבבים גסים). הדרמל הוא כלי מעולה לחובבים ולמקצוענים, הדרמל הוא שם של חברה בדיוק כמו שחטיף בוטנים מכל חברה אנחנו רגילים להגיד במבה, אני רכשתי אחד לפני שנתיים שבא במזוודה עם כל האביזרים וכבל מעריך וגמיש ב120 ש"ח של חברת יונדאי. בסוף החיתוך הפגוש יש לרכוש קנט גומי/פלסטיק ולהלביש אותו לגימור מושלם (הקנט הוא בצורת U כך שהוא נתפס בקלות ונמכר לפי מטר רץ (סגנון של הגומיות של הדלתות וכו' רק הרבה יותר עדין ואסטטי). יש חנויות לאביזרי רכב שמוכרות את הרשתות האלו גם בצבעים וזה נמכר בחתיכה של 100*30 ס"מ את העלות אם אני זוכר נכון סביב ה60 ש"ח.
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
גבר
תפסיק לצטט הודעות מעלייך!
כתבו לך את זה מספיק פעמים ואתה ממשיך. להבא תוכן הודעה שלך ימחק. גבר יש לי כבר את הרשת הזאתי ... אתה מאיזור הצפון נכון ...אולי נוכל אני ואתה לקחת את הפרוייקט ביחד זה יהיה נחמד... נערך לאחרונה על ידי raanan_t : 30-04-09 ב 01:37. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: PUNTO FUN 2003
|
בכייף אני גם עומד לחתוך חלק מהפגוש כדי להתקין זוג פנסי ערפל עגולים שיש לי אותם בבית כבר שנתיים בארון אז הגיע הזמן,
אני ממקם לא במקום המיועד אלא קצת יותר קרוב ללוחית הזיהוי בעזרת מקדח כוס אבל יש לי ג'קסו ואת כל הכלים הנחוצים ואין לי בעיה לעשות ביחד או לפחות שתבוא ואני ידריך אותך, יש לי כבר ריילי וחוטים וכל מה שדרוש רק חסר לי הפס קישוט בצבע שחור שאני לא מוצא ועד שאני לא ימצא אני לא מתחיל בעבודה אולי השבוע אני יבדוק בעוד כמה חנויות. קיבלתי טלפון של סוכן מהמרכז שמגיע פעם בשבוע לצפון ומתעסק עם הפסי קישוט האלו, פשוט אני צריך רק חצי מטר אז אין טעם לדבר איתו בשביל זה.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה (ולא סתם עזרה, עזרה בהזמנת חלקים מEbay) | פיאט כללי | 2 | 10-09-07 16:55 | |
| דחוף עזרה עזרה עזרה | פורום הגראז' | 2 | 15-08-07 22:37 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד