![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
הבנתי,הדגם בחתימתך בסמל האישי זה הELX?
כרגע אני מתלבט ביו הרכב ELX לביו פולו,סיאט איביזיה,עשיתי חיפוש ולא מצאתי פה השוואות. אני חושש שמנוע 1.3 לא יספק לי לנסיעות ארוכות כגון חיפה,הצפון,אילת וכד'ו. וגם בגלל שהמורה נהיגה שלי (אני בשבלים האחרונים),אמר שפיאט זה לא אוטו טוב. נערך לאחרונה על ידי Cor : 16-04-09 ב 18:18. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
|
עצור. Pause. Stop...
קח נשימה עמוקה, ותתארגן על הדברים אצלך בראש לפני שאתה מריץ פה הודעות שפשוט חוזרות על עצמן. רוצה להקשיב למורה שלך? בבקשה, אז אין לך מה לשאול פה יותר מידי. רוצה ללמוד מהפורום? הפנו אותך ל"מאמר" שלם על הפונטו דור שני (ספייס), שם מפורטים כל הדגמים והשמות שלהם לפני שנים, מה יש בכל דגם ועוד המון מידע על הרכב. קח כמה דקות ותקרא ברצינות. אם קצת, טיפ טיפה היית מתייחס למה שאתה רואה במסך, היית רואה שרשום מתחת לתמונה של Caveman את הדגם MK2 Punto HGT, ואז אם היית קורא את השרשור הגדול שהוא טרח לרשום וטורח עדין לעדכן כל פעם שיש משהו חדש - אז היית יודע שזה לא ELX. תסגר על עצמך. רוצה פולו? גש לפורום שמבין בVW. איביזה? חפש גם לזה פורום שהתחום שלו הוא סיאט וחברותיה. נסגרת על פונטו? קראת את השירשור המלא? עדין יש לך שאלות שהתשובות עליהן לא נמצאות שם? תחזור, תשאל, ותקבל תשובות בכיף.
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: גאלאנט
|
אתה רוצה אוטו טוב? קנה מודל 2009 ויש לך גם בונוס של 3 שנים אחריות!
כל רכב אחר בשנתונים ובתקציב שלך זה אתה והמזל שלך, אם זה פיאט ועד סובארובישי קורולאנסר. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
קודם כל בוא נתחיל מזה שתעבור את הגשר הזה (המון בהצלחה !), אחרי זה, שתתאפס קצת, תקרא קצת, ותפנים קצת, תמקד את השאלות שלך ונוכל לעזור לך יותר טוב. כמו שכבר צויין, אם הגעת לכאן, סימן שאתה מעוניין לקבל חוות דעת נוספת על הרכב, אל תנעל על מה שמורה הנהיגה שלך אומר לך, זה לא בהכרח נכון. הרכב שלי הוא פונטו HGT Abarth Mk2 שנת 2003. הייתה לי ELX רציפה לפני למשך תקופה של כשנתיים וחצי. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Junior Member
|
** אין צורך לצטט את ההודעה מעליך ***
משניהם הייתה מרוצה? אני עדייו מתלבט ביו הHGT ל-ELX שפשוט אני חושש שמנוע 1.3 לא יספיק לי לנסיעות ארוכות (פעם-פעמיים בשבוע),אני באתי לפה לקבל חוות דעת על כאלה שיש להם את 2 סוגי הרכבים לעשות השוואות,אני פה כי אחרי שאני יקבל רישיון אני לא רוצה להיות אם הסחבת הזו נערך לאחרונה על ידי Caveman : 16-04-09 ב 23:39. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Super Moderator
מנהל
|
הHGT והELX אינן ברות השוואה.
למרות ששתיהן מכוניות בעלות בסיס זהה, האחת ספורטיבית, שזה אומר נוחות נסיעה פחות טובה, קשיחה, פחות פרקטית, יקרה יותר לאחזקה ולקניה (כמו כל רכב ספורטיבי אחר בהשוואה לאחד שהוא לא), ופחות חסכונית, השניה בדיוק ההפך. אם אתה לא מחפש רכב ספורטיבי, אין לך סיבה לרכוש HGT. אין שום סיבה בעולה שמנוע ה1.25 הרגיל לא יעשה את העבודה יופי. הELX הקודמת שלי שירתה אותי נאמנה בתקופה שהיא הייתה בבעלותי. בשלב מסוים השתעממתי ורכשתי את הנוכחית. אני עדיין מרוצה ממנה ולכן היא נשארת אצלי. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Junior Member
|
אוקי אז אני מוציא אותה מהרשימה וELX היא המטרה שלי,אז ככה כמה שאליו לגבי מי שיש לו את הרכב
שהרכב מגיע ל-110-100 קמ''ש בכביש מהיר,האם הרכב רועד? האם ברכב זה הזינוק בעלייה אותו דבר?כי שמעתי שברכבים חלשים יותר זה שונה,והאם יש רכב אחר חוץ מפונטו אבל של פיאט שאתם ממליצים עליו אם מנוע יותר חזק?זה הדבר היחיד שאני חושש ממנו. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
כל רכב שהגלגלים שלו לא מאוזנים או שהפרונט שלו לקוי (בהנחה שהצמיגים תקינים כמובן) ירעד במהירות כזו ולעיתים אף בפחות.
רכב תקין לא ירעד במהירות כזו, בין אם זה פיאט פונטו או כל רכב אחר. לא הבנתי מה בדיוק הסבירו לך לגבי זינוק, אבל זינוק זה פשוט זינוק. אם תעשה אותו על קורולה ידנית שנת 2009 (איזה הזוי לרשום קורולה ידנית) או על פיאט אונו שנת 90 - זה עדין נשאר אותו הדבר.
|
|
|
#29 |
|
Super Moderator
מנהל
|
למה שרכב (כל רכב) ירעד ב 110 קמ"ש? אלא אם ישנה בעיה כלשהי, לא יקרה כלום.
השאלה על הזינוק בעליה רק ממחישה שאתה קודם כל צריך לעבור טסט, להשתפשף קצת על הרכב של ההורים נניח, ואז, שתקבל מושג מה זה רכב, להתחיל לחשוב על רכב משלך. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה ברכישת פונטו | evyatar11111 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 31-03-09 19:20 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס | Trick Daddy | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 30-01-09 17:33 |
| התייעצות ברכישת פונטו ספייס ELX 02 | kusi | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-11-08 22:18 |
| עזרה ברכישת PUNTO HGT | פיאט כללי | 27 | 19-12-07 11:09 | |
| ייעוץ ברכישת רכב בסביבות 10000 | קניה | 17 | 20-02-06 08:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד