![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
Blue&Mess
ביום שישי האחרון, החליטה מערכת ה- Blue&Me בפיאט 500 שלי לפתוח בשביתה איטלקית ללא הודעה מוקדמת, מערכת הפקודות הקוליות הפסיקה לעבוד, שקע ה-USB לא הגיב להתקני מוזיקה שחוברו לו, חיוג טלפון קולי לא עבד, בקיצור כל פונקיות ה- B&M הפסיקו לעבוד.
נסעתי הבוקר למוסך המרכזי לצורך אבחון ותיקון. היות ומדובר בפיאט הראשונה שלי (כל השנים הייתי לקוח של אלפא\לנצ'יה) לא הכרתי אף אחד במוסך פיאט, כאן נכנס לתמונה מוטי מוטיל התותח (מנהל מוסך אלפא) שעזר בתהליך. אני חייב לציין שקיבלתי יחס מצויין, שירות אדיב ומקצועי (זאת למרות שמדובר במערכת חדשה יחסית שעדיין לא ממש מכירים ומתורגלים לבאגים שלה), התקלה תוקנה והרכב שוחרר נקי לאחר שטיפה אחרי כשעה. אז זההמקום לומר מילה טובה, וחג שמח, לחבר'ה הטובים במוסך פיאט המרכזי. חג שמח גם לכם, כל חברי מועדון פיאט. ניר. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אתה יכול לפרט בבקשה מהי היתה בדיוק התקלה?
אגב, אפשר לשאול איזה שנה הרכב/ ק"מ? פשוט זה היה פעם רכב הדגמה או רכב של היבואן עוד לפני תחילת השיווק. האם זה מנוע 1.4 100 כ"ס? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Fiat 500
|
בתור בעלים של פיאט 500 כחודש גם אני היתי שמח לדעת מה הבעיה, וגם לשאול אותך כמה שאלות כי יש לך ותק עם האוטו המדהים הזה, גם אני ממש נהנה ממנו,
השאלות שלי: 1. יש מצב לקבל וירוס איכשהו במערכת על ידי הUSB? (למרות שאני מחבר רק התקנים שלי עדיין מעניין לדעת..) 2. איך אני עושה מחשב דרך כדי לבדוק צריכת דלק ממוצעת..ההסבר בספר רכב לא הכי עוזר אולי תוכל לעזור לי, אפילו בהודעה פרטית. תודה. שי. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500, ג'ילרה נקסוס 500
|
הבעיה היא פשוטה, כמו בהרבה דברים שקשורים בקבוצת פיאט, מוצר שהקדים את זמנו והפיתוח שלו לא מוצה על הסוף. יש יותר מדי "גליצ'ים" למערכת הB&M ואין הרבה ניסיון וידע עדיין על המערכת אבל הפתרונות מאוד פשוטים - איפוס במחשב.
לגבי וירוסים אני לא יודע להגיד לך, למיקרוסופט הפיתרונים ... לגבי מחשב דרך זה מאוד פשוט: יש לך במחוון הימני (אותו אחד שמפעיר את הוישרים) כפתור וכל לחיצה עליו מעבירה סוג של נתון בצג (טווח נסיעה על גמר הדלק, צריכה ממוצעת, צריכה רגעית, מהירות ממוצעת, טווח מצטבר, זמן מצטבר) בכל לחיצה מעבירה פרמטר לנוחיותך. אם תנהג בשיוט (לא על מצב ספורט העצבני קצת משהו ...) רגוע על 100 קמ"ש על הילוך שישי כשמד הסל"ד יראה בערך 2400 סל"ד, תגלה שהבמבינה יודעת לעשות בסביבות 18-19 ק"מ לליטר. ניר. |
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד