![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פעילויות המועדון מפגשים, טיולים ואירועים של המועדון. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
//
שלום לכולם
מה קורה עם המפגש? |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
רצוי להתעדכן כאן ביום חמישי בערב,
אם יהיה גשום המפגש ידחה למועד מאוחר יותר.
|
|
|
#23 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אין לכם מה לחכות ליום חמישי בערב, הנה התחזית:
יום חמישי: עלייה ניכרת בטמפ', מז"א ייעשה חם ויבש מהרגיל, טמפ' גבוהות מהרגיל לעונה. אובך בינוני עד כבד ישרור בצפון הארץ ובמרכזה, בדרום הארץ סופות חול, הנהגים מתבקשים לשמור מרחק ולנסוע עם אורות ערפל עובדים במידה והראות תהיה לקוייה משמעותית. בשעות הערב והלילה יתרבו העננים וייתכן טפטוף בצפון הארץ. יום שישי: בשעות הבוקר האובך ישקע בהדרגה, תחול ירידה ניכרת בטמפ' וגשם יחל לרדת בצפון הארץ אשר ייתפשט גם למרכזה. גשמים מידי פעם יירדו כשהם מלווים ברוחות ערות. בשעות אחה"צ/ ערב תיכנס חזית קרה נוספת, ומז"א ייעשה גשום וסוער מצפון הארץ ועד צפון הנגב; גשמים בינוניים עד כבדים יירדו כשהם מלווים בסופות רעמים וברקים, רוחות עזות עד סוערות ובמטחי ברד. במהלך הלילה ייתכנו שטפונות והצפות במקומות המועדים. בחרמון ישתוללו סופות שלגים, שלג ייתכן ביישובי הצפון הגבוהים. יום שבת: גשום, סוער וקר מצפון הארץ ועד צפון הנגב; גשמים כבדים ירדו כשהם מלווים ברוחות עזות עד סוערות, במטחי ברד ובסופות רעמים וברקים. תחול ירידה נוספת בטמפ'. ייתכנו שטפונות והצפות במקומות המועדים, וכן באיזורי המפלים והנחלים. בחרמון ישתוללו סופות שלגים, שלגים יירדו גם ביישובי רמת הגולן (לא ברור כרגע מאיזה גובה בדיוק) סכנה מפני חסימות צירים, הציבור מתבקש לא להגיע לאיזורים הבעייתיים. תחזית לשבוע הבא לא אכתוב לכם כעת, כי זה יכול להשתנות וחבל להטעות סתם, אך מסתמן מזג אוויר גשום ואף סוער גם במהלך שבוע הבא. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
חבר מועדון
|
אז אני מבין שכנראה אין מה לבנות על יום שישי. אם בכל מקרה הכל יתנהל כרגיל אני אגיע.
|
|
|
#25 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
תבנה, תבנה.
אני מגיע בכל מקרה, גם אם זה ידרוש קנו.
|
|
|
#26 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
אין לי בעיה להקרא "מניאק הפורום".
הלוואי שירד גשם! הלוואי והמפגש יידחה! הלוואי והמפגש הבא יהייה כשאני בארץ ויכול לבוא! די לגזענות! (מוגש מטעם מפלגת ממ"ק. [מרגישים מקופחים])
|
|
|
#27 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אתה חצוף ברמות.
גם נוסע לחו"ל להיות עם אהובתך הבלונדינית. גם משחק במצלמות משנות ה50. גם גולש בשלג, עושה סאונה ושותה ד"ר פפר. גם מספר לי על הרכב אספנות המגניב שיש לך שם (או היה?!) ואחרי כל זה אתה עוד מעז לדבר על גזענות, קיפוח וחוסר צדק. איפה אנחנו בכל התמונות של הג'קוזי שאתה מפקסס אלי למשרד כל יום? אה? פשוט חוצפה.
|
|
|
#28 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
ד"ר פפר יש גם בארץ רענן
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
עם גשם בלי גשם מי מתכוון בטוח לבוא?
אני:P |
|
|
|
|
|
#30 |
|
חבר מועדון
|
רענן לא צריך קנו. אם כביש 5 יהיה מוצף כמו יום שלישי שעבר אז האוטו שלי שט די יפה באותו יום. כל מה שחסר לי זה רק משוט.
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מפגש מועדון פיאט, 18.5.07, איקאה | gilgil | תמונות וסרטונים מאירועי המועדון | 7 | 23-02-09 21:29 |
| מפגש מועדון פיאט, 12.9.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 89 | 16-09-08 16:19 |
| מפגש מועדון פיאט, 22.2.08, איקאה. | gilgil | פעילויות המועדון | 81 | 22-02-08 09:48 |
| מפגש מועדון פיאט - 25.11.05 | מועדון פיאט ישראל | 27 | 25-11-05 18:17 | |
| מפגש מועדון פיאט - 16.9.2005 | מועדון פיאט ישראל | 23 | 20-10-05 20:55 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד