![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: Uno S70 in black ;]
|
כמה שאלות כלליות
שלום לכם פורום פיאט ;]
רכשתי לפני מספר ימים פיאט אונו 94 IES אוטו שמור בקנאות ומטופל בע"ה אני יעלה תמונות בהמשך תגידו לי את דעתכם =] בכל אופן רציתי לדעת אם יש איזה כמה דברים שאני צריך לשים לב במיוחד אליהם באוטו יענתו שצריך "להיות עדינים איתם" ודברים כאלה? ועוד משהו אני גם רוצה לשים שעון עם מד סל"ד איפה אפשרי לעשות את זה? אני מאיזור מודיעין.. מודה לכל עוזר ![]() ערב טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
אם הרכב מטופל כמו שצריך, כל מה שעליך לעשות זה לבדוק שמן+נוזל קירור פעם בשבוע, לראות שהמפלס שלהם תקין, ולהגיע לטיפולים שיגרתיים בזמן (10,000K)
חוץ מזה, תדלק וסע... אם המזגן שלך מקורי, הרווחת - אם לא, שים לב על שעון החום, בימי הקיץ החמים שהמזגן עובד...לרכבים בלי המזגן המקורי, יש נטייה להתחמם עם הפעלת המזגן הלא מקורי (בעיקר בעליות ובמאמץ).
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Uno
|
שלום לך בקשר למד סל"ד
אני הלכתי אתמול לשאול פה- www.avo-spd.co.il והם אמרו לי שהשעון הטוב עולה בסביבות 500 ש"ח בלי התקנה..ואולי אפשר להשתיל אותו בתוך הפנל רק צריך לראות את הפנל.. להגיד לך את האמת אחרי ששמעתי את המחיר אני מעדיף פשוט לחפש לקנות משהו מפירוק של מכונית אחרת ופשוט להביא להם להתקין את זה.. אז אני לא יודע כמה זה שווה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שעון סבובי מנוע
בפיאט אונו 1.4 SXI שהוא היה דגם מפואר ביותר היה לוח שעונים עם שעון סבובי מנוע בתוכו אבל קשה מאוד למצוא לוח שעונים משומש כזה כי יובאו מעט אונו כאלו בזמנו.
האפשרות האחרת הנה התקנת שעון חיצוני שלא בתוך לוח השעונים ואני ממליץ על התקנה של שעון איכותי ולא סיני עלום שם שמזייף ו/או מתקלקל מהר. בדוק האפשרויות אצל מי שנכתב מעלי (א.ו.ו) ובקש שם את שמואל או סיגל וכן גם אצל: www.speedometer.co.il ובקש את פניאל או רפי. בברכה - רפי לין ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
הגלגלים שלי: Uno S70 in black ;]
|
תודה רבה על העזרה חברה...אתם נראים פה אחלה של חברה מקווה שאם יהיו מפגשים אני יבוא =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מספר שאלות כלליות | elad-o | בראבו - טכני | 7 | 13-10-08 14:10 |
כמה שאלות | got-fiat | יעוץ ברכישת רכב | 5 | 21-08-08 20:32 |
שאלות כלליות פונטו ספייס | idokarady | פונטו - טכני | 2 | 14-02-08 19:15 |
( שאלות ) כמה שאלות אם תוכלו לעזור לי | shaked | פונטו - טכני | 3 | 03-01-08 18:24 |
שאלות כלליות לגבי אונו שנת 92 s60 1100 | פורום הגראז' | 2 | 20-02-06 14:21 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד