![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו דור 2
|
הרכבת לוח שעונים לפונטו
שלום לכולם
יש לי פיאט פונטו ספיס שנת 2003 60 s 1250 ללא שעון חום מנוע וללא שעון סל"ד השגתי לוח שעונים מכלל שיש בו את השעון חום ושעון סל"ד האם ההרכבה היא כמו ב פונטו 99 או שיש דרך אחרת להרכיב את זה אשמח מאוד לקבל תשובה בנושא תודה רבה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
הגלגלים שלי: אימפרזה
|
סתם בשביל לדעת
מעניין אותי מאוד לדעת איך אנשים קונים רכב בלי מד חום מנוע, ובמיוחד רכב כמו פונטו שיש לו הרבה בעיות של התחממות. חוסר אכפתיות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
זה מה שמוכרים. מה תעשה- לא תקנה?
גם אצלי בפאביה אין שעון חום מנוע. רוצה שעון חום מנוע? תוסיף 5000 ש"ח על לוח שעונים ור"ד מקורי וחכה 3 חודשים. לי זה לא התאים. אני עם הזמן גם הולך להשיג לוח שעונים של פאביה מאובזרת ולהחליף. אני יכול להציג לך עוד עשרות דוגמאות של מכוניות חדשות מודל 2008 שנמכרות ללא שעון חום מנוע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
גיא, יכולת להזמין לך דגם עם מד חום.
אין כזה דבר לא רוצה, אל תקנה. סטיגמות זה לא נחמד בכלל. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 31-10-08 ב 22:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
כתבנו בצפון
|
אני יודע שיכולתי, אבל זה לא כ"כ חשוב לי שאני אוסיף על זה 5000 ש"ח ועוד אחכה 3 חודשים. אגב, גם אצלך אין מד חום מנוע בסקודה אם אני לא טועה...
הרכב חדש לחלוטין ואין שום סיבה שהוא יתחמם, בנוסף אני בודק מפלס שמן ומים באופן קבוע. מקסימום כמו שרשמתי אפשר להוסיף שעון חום חיצוני או להחליף את כל הלוח לזה המקורי עם השעונים. הבנתי שיש 3 סוגי לוחות שעונים בסקודה (וזה תופס גם אצלך גדעון): א. בסיסי (כמו שלנו) ב. בסיסי כמו שלנו רק עם תוספת שעון חום ושעון דלק בתחתית הלוח. ג. לוח שעונים מפורט עם תצוגת "מקסי דוט" בנוסף לשעונים למטה. אני לא אתקין את הלוח בסעיף ג' ואני לא בטוח שהוא יתאים מבחינת חיבורים, אבל את הלוח בסעיף ב' אני אשמח להתקין במקום מה שיש לי. אותו דבר בפיאטים: תופעת החלפת לוחות שעונים לאלו המאובזרים יותר נפוצה ומוכרת ואין עם זה בעיות. ולפונטו אין שום בעיות של התחממות ולא לשום פיאט אחרת. וגדעון: אולי בפאביה וברומסטר אפשרי להזמין לוח מאובזר, אבל ברוב המכוניות לא ניתן. ביונדאי גטס, מאזדה 2, אופל קורסה, הונדה ג'אז, פורד פיאסטה החדשות לא ניתן- ככה מגיע הרכב, ואז מכיוון שאין ייצור של לוחות שעונים עם מד חום גם אי אפשר כמובן להחליף אח"כ בין הלוחות, אלא רק להתקין מד חום מנוע חיצוני שמכער שם את כל העסק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderator
מנהל
|
נתחיל בזה שזו הסקודה של ההורים שלי, לא שלי. אם זו הייתה שלי, בקרת האקלים והמאקסידוט היו מותקנים ברכב.
אם אני רוכש רכב שבו אני יכול לבחור את התוספות, קרי חדש, אני אדאג להתקין מה שאני רוצה. אם זה אומר לחכות קצת, אין בעיה. בשורה התחתונה, בכית על זה שאין לך מד חום ולא עשית כלום בנידון. אל תשלה אנשים אחרים. שנית כל, בכל רכב חדש שנמכר בארץ, ניתן להתקין לוח שעונים מקורי של היצרן מפורט ומלא. בין אם תצטרך להזמין לבד, או שאולי לשלם סכום "סמלי" ליבואן על מנת לקבלו. אין כזה דבר יצרן שלא מייצר לוח שעונים עם שעון חום. אתה תתפלא מה התוספות האפשריות לפאביה שלך. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 31-10-08 ב 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
גדעון, בקרת אקלים דיגיטלית יש לכם.
אין לכם Maxi-DOT ואין לכם מערכת שמע מקורית.
![]() |
#8 |
Super Moderator
מנהל
|
סליחה
![]() הייתי בראש של פאביה, לא רומסטר. אני לא זקוק לרומסטר כרגע. בכל מקרה, תוסיף את מערכת השמע המקורית, על כל רמקוליה וכניסת ה AUX לדברים שהייתי מזמין. אם יש לי את האפשרות לבחור אלו תוספות אני רוצה ברכב, אני אמקסם את הבחירה שלי עד כמה שניתן. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 31-10-08 ב 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
כתבנו בצפון
|
תראה, גדעון, אם אתה רוצה לבזבז את הכסף שלך על תוספות מיותרות אתה יכול, אני לא נכנס לך לכיס חלילה. קניתי רכב חדש וגם בחרתי את התוספות, אך אני לא אוסיף 5000 ש"ח על לוח שעונים ומערכת מקורית ועוד אחכה 3 חודשים.
גם אצלי ברדיו "קנווד" שמותקן שם יש כניסת AUX וגם 4 רמקולים וטוויטרים (הוספתי שניים מאחור). אתה קונה רכב חדש ומשקיע מעל 100K, אוקיי. בשביל מה תוסיף כל מיני תוספות שאתה לא צריך? כדי שתהיה לך הרגשה שהרכב שלך הכי מאובזר? מראות מתקפלות עם נעילת הרכב אני לא צריך (חניה פרטית), חיישני גשם אני לא צריך (אני לא נכה ויכול ללחוץ על ידית), בקרת אקלים דיגיטלית אני לא צריך (מה הבעיה להנמיך את המאוורר אם קר לך?) אני מקווה שהבנת מה שרציתי לומר.. אנשים מזמינים רק מה שצריך. לגבי מד חום המנוע: לא בכיתי, לא בוכה ולא אבכה. אני מרוצה מהקנייה, מדובר ברכב הטוב ביותר בקטגורייה לדעתי. אז אין שעון חום, ביג דיל.. אני כבר אטפל בזה. לא עשיתי כלום, אבל אעשה, אני מבטיח להעביר לך תמונות ברגע שאטפל בזה. לגבי הקביעה שכל יצרן בעולם מייצר לוחות עם מד חום: אני מוכן להעלות לכאן או בשרשור נפרד באוף טופיק עשרות תמונות של לוחות שעונים שמגיעים ללא שעון חום וגם שלא מוכרים בכלל עם שעון חום. מדובר בתמונות רישמיות של היצרן שמופצות בכל העולם, אני חושב שהפתגם "תמונה אחת שווה אלף מילים" כאן תופסת מצויין. רק תבקש והתמונות בדרך, אני לא זורק מילים באוויר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderator
מנהל
|
מה אני צריך ומה לא, זה אני אחליט. הדברים הקטנים, התוספות אקסטרה, הן מה שעושות את הרכב. למשל, משטח הגומי שיש ברוסמטר של ההורים שלי בתא המטען. למשל, בקרת שיוט.
אני מסכים איתך לחלוטין על חיישני גשם ומראות מתקפלות. לטעמי בהחלט לא צריך. לגבי תמונות של היצרן. אתה מודע לעובדה שלא רק בארץ משווקים את הרכבים ללא שעון חום נכון? באותה מיד תוכל למצוא תמונות עם שעון החום. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
לוח שעונים לפונטו | קניה | 14 | 10-04-08 01:58 | |
הרכבת פילטר אויר | פורום הגראז' | 2 | 20-08-07 22:27 | |
מחפש לוח שעונים לבן דיגיטלי\רגיל לפונטו s75 | קניה | 2 | 26-06-06 00:44 | |
לוחות שעונים + פנסים + טמבון אחורי + מחשב + ציפ משופר לפונטו | מכירה | 0 | 14-05-06 14:48 | |
לוח שעונים משופר (עם כיסוי לבן) עם מד סל"ד לפונטו | מכירה | 0 | 14-05-06 14:38 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד