![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| טמפרה - טכני טכני - דגמי טמפרה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
מנהל
|
פיוז של מזגן נשרף כל הזמן מה עושים?
אז ככה הרכב הוא פיאט טמפרה SLX 1600 שנת ייצור 1994
המזגן הוא מזגן ישראלי של אוטו קור. הבעיה החלה לראשונה ביום שישי עת חזרתי מהמיפגש באיקאה. פתאם הרחת ריח שרוף באוטו תוך כדי נסיעה ואז הסתכלתי מתחת להגה (אחרי שעצרתי בצד במקום בטוח כמובן) ראיתי שהפיוז של המזגן(פיוז של 30) נשרף ונמס לגמרי והשרידים שלו נפלו על השטיח. כמובן שהמזגן והמאוורר של המזגן פסקו מלעבוד. אז אתמול בלילה קפצתי לאוטו דיפו לקנות פיוזים והתפלאתי לראות שכבר לא מוכרים פיוזים רגילים כי אם פיוזים קטנטנים בגודלם שנקראים מיני פיוז. החשמלאי (לא בטוח שהוא באמת חשמלאי אבל ניחא) במקום אמר לי שזה פיוז רגיל לגמרי רק בגודל קטן כי כבר לא מוכרים גדולים. טוב קניתי ושמתי , הפיוז באמת נכנס רגיל לגמרי. המזגן חזר לעבוד ואני חזרתי מרוצה הביתה. היום אני נוסע לעבודה בבוקר ושוב אותו הסיפור, הפיוז נמס לגמרי והמזגן פסק מלעבוד.(יש לציין שהבעיה רק בפיוז של המזגן וכל שאר הפיוזים בסדר גמור) פתחתי את מכסה המנוע ומהצד הימני של המנוע היה ריח של משהו שנשרף בדקתי שמן ומים והכל תקין, בדקתי אם הרצועות תקינות וגם הם תקינות. ככה שככל הנראה הבעיה רק במזגן. מי יכול לסייע? מה יכולה להיות הבעיה? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מזל טוב, נשמע שיש לך קצר חשמלי.
קשה לאתר אותו מפה - אין מנוס מלהתחיל לחפש את מקור הריח בתא המנוע (כנראה שהאף יוביל אותך למקום הנכון).
|
|
|
#3 |
|
מנהל
|
הרכב יישלח מחר אחר כבוד למרפאה של שמשון לטיפול חירום
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
צביקה מתי אתה שם?
דיר באלק אתה מגיע ב-8:00 ומפריע לי באמצע הטיימינג, אני ממהר.
|
|
|
#5 |
|
מנהל
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני רואה שאתם נהנים במוסך "שמשון יהוד". משאירים את המכוניות חופשי... אני לא מעיז לשנייה אחת להשאיר את האוטו במוסך בצפון בלי השגחה.
רק שאלה קטנה: איך חיים נכנס לכל העסק הזה? הם אחים או מה? יש לי רעיון פשוט מבריק: הריי המוסך נקרא על שמו של שמשון: "מוסך שמשון יהוד". אז ששמשון יישאר שם, ושחיים יעבור לגור בצפון ויפתח מוסך "מוסך חיים", מה הבעיה? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
שמשון הוא אבא של חיים.
אני מניח שלחיים לא הייתה ממש ברירה
|
|
|
#8 | |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
צטט:
חוצמזה, המוסך נקרא "מוסך שמשון יהוד" כי "מוסך שמשון, חיים, רחל, אהרון, חזי, גדי, פריד, נאיף שהם כולם תותחים ואפשר להשאיר את הרכב בלי לחשוש והמוסך הזה נמצא די במרכז הארץ- ביהוד" זה שם ארוך מדי למוסך. תחשוב איזה כותרות ארוכות היו לי אחרי כל טיפול...
|
|
|
|
#9 | |
|
מנהל
|
כל מילה בסלע.. אגב היום המוסך היה פתוח כבר בשעה 6:40 בבוקר..
![]() צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 323
|
צביקה שלום
הייתה לי בעיה זהה, כמו שיש לך היום. בעיקרון אין שום קצר, ואין לך מה לדאוג, הפעיה היא במגעים לא איכותיים/עייפים. מצרף לך שני שרשורים, שבהם תוכל להיעזר ולא חייבים בשביל זה ללכת למוסך http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=157348 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=138494 בהצלחה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שיתוף ידע:פרק הזמן בין הפעלות מאוורר רדיאטור בספייס 8V | רקובי | פונטו - טכני | 1 | 17-06-08 13:43 |
| פיוז שאני לא מוצא יומיים | eyaluriel | פונטו - טכני | 11 | 02-02-08 22:13 |
| עזרה במציאת פיוז וערכו פונטו ספייס 02 ידנית | פורום הגראז' | 5 | 07-02-07 23:26 | |
| נראה לי שהגיע הזמן להחליף סקר בעמוד הראשי... | אתר המועדון | 6 | 19-05-06 17:46 | |
| הגיע הזמן להחליף את הצמיגים | פורום הגראז' | 11 | 23-03-06 22:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד