![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
גם לי אין מושג איך מחליפים נורה קדמית, אצלי זה אונו אז המצב טוב בהרבה. פשוט אף פעם לא החלפתי.
כבר המון שנים שאני לא משתמש באורות... היום הדלקתי אורות ונורה ימינית לא עבדה, והייתי בכרמל בחושך! חשבתי שסוף העולם הגיע! ![]() פתחתי מכסה מנוע ומזלי שהקונקטור שוב פעם עף החוצה אז החזרתי אותו... נערך לאחרונה על ידי stio : 08-09-08 ב 21:29. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
טיפ קטן
בפונטו ספייס החלפת מנורת אור דרך (רגיל לא גבוה) צד שמאל (נהג) בלתי אפשרית בלי להוציא את הפנס מעט החוצה. יש לפתוח 3 ברגים משושים שמחזיקים את הפנס לקחת את הפנס מעט קדימה. המהלך מפנה מקום בו ניתן לפרק את כיסוי האחורי של בית הפנס ולהחליף הנורה. אגב נורות מומלצות הן ה -SILVERSTAR +50% של אוסרם. ברשת הום-סנטר עולות כ-50-60 ש"ח לנורה. נורות אלו מאירות חזק יותר מנורות רגילות. (אגב באוטו-דיפו/ ACE הם יקרות יותר 62 ש"ח לנורה). |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
וואלה תודה לך! היום הייתי צריך להחליף את 2 הנורות, קניתי חדשות (בצבע לבן) והסתבכתי עם צד שמאל...
עזרת לי מאוד!
|
|
|
#14 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
החלפת נורה בפונטו "ספייס"
כעת בצע כוון אורות כי יתכן שהוא השתנה כי הפנס הראשי לא חזר בדיוק למקומו הקודם.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: bmw
|
רפי. ביצעתי את הפעולה הנ"ל בפנס שמאל מספר פעמים לאורך השנים. לא קיבלתי עדיין הערה בטסט השנתי על כיוון אורות.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
איפה אפשר לבצע כיוון אורות?
אני רוצה לוודא שהכל תקין אצלי...
|
|
|
#17 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
כל חשמלאי רכב אמור לעשות את זה.
אגב, בטסט הם אמורים לכוון לך את האורות בחינם.
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
האם הם באמת עושים את זה? כלומר זה שהם אמורים לעשות את הכיוון זה יפה, אבל האם מישהו נתקל בזה באמת שבטסט מכוונים במידת הצורך?
דרך אגב, אם נדלקה לי הנורה של התראת המנורות לאחר ההחלפה מה לא יכול להיות בסדר? אני חשבתי בכיוון של הנורות שהתקנתי לבנות ולכן הן לא תואמות ב100% למקוריות, האם יש לי סיבה לחשוד כך לאחר שככל שזכור לי אחרי החלפה של הנורה הימנית בלבד ניסיתי את האורות והם דלקו (אחת לבנה ואחת צהובה) והנורה של ההתראה לא פעלה... למישהו יש רעיון או מושג?
http://img162.imageshack.us/img162/9729/benda36ja1.jpg "אופי פעולת המנוע דומה לזה של גז מדמיע, איך שהוא מתחיל לפעול אתה מתחיל לבכות"... נערך לאחרונה על ידי BenDa 36 : 29-12-08 ב 13:38. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
מה זה נורות לבנות? אילו נורות אלו? לדים?
אם הן לא זהות בהספק שלהן למקוריות, נורית ההתראה תדלק. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
שלום Caveman, הנורות שקניתי הן של חברת American Eagle ההבדל היחיד ביניהן לנורות היוצאות הינו הצבע של האור, משום מה הנורות החדשות פולטות אור לבן, הציפוי שלהם שקוף אך טיפה שונה משקוף רגיל הוא מבריק כזה... הנורות החדשות גם הם 12V על 55W בדיוק כמו שהקודמות היו...
אולי אתה יודע על אילו דברים יודעת להתריע מערכת ההתראה של המנורות?
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נורה הגה אדומה דולקת | עידו אכדרי | פונטו - טכני | 44 | 31-08-08 23:48 |
| בבקשה צריך עזרה : נדלקה לי נורה | Hananel | פונטו - טכני | 10 | 13-06-08 15:44 |
| נדלקה לי נורה של האינג'קטור | יוסי99 | פונטו - טכני | 3 | 20-05-08 22:28 |
| רציתי לשאול מה המחירון של פיאט טיפו 92 ? | ארטיום | פיאט כללי | 2 | 26-01-08 15:32 |
| נורה לא ברורה בפונטו | פורום הגראז' | 1 | 16-03-06 20:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד