![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
|
צטט:
יש לי חבר זה שבנה את הGT שלך אישתו הכריחה אותו למכור את הרכב הוא מכר את הרכב מה זה בבעסה של החיים אחר כך הוא קנה באבו HGT הוא מתקשר אליי ואומר לי שחר זה לא זה.זה לא קמו הGT שבלחיצה הטורבו בועט אותך ביום שישי הוא מיתקשר אליי ואומר לי מצידי אני מיתגרש אבל אני מביא את הGT וואלה קמנו יום שישי נסענו לשוהם והוא קנה את הGT הכחולה 1600 טורבו יצנו משם עברנו למפגש באכל נוקיה שני פונטו GT עשינו קצת "פוזות" וברחנו לקיוון צפון הבית והוא אומר שחר על גופתי המתה אני לא מוכר את הרכב הזה זה אוטו. איטלקית יש בה משהוא שאין באף אחת אחרת נערך לאחרונה על ידי שחר : 24-06-08 ב 17:50. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
אתה יכול לבחון את הלאנצ'יות הגדולות, קאפה ותמא, מוגדשות עם הרבה מקום ומחיר מאוד זול.
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
26אלף ...
היתי שורף את הרכב ולא מוכר במחיר הזה |
|
|
|
|
|
#14 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
טוב, הבנו.
די לבאס את הבן אדם...
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
מנהל
|
לרדת מטורבו לרכב רגיל זה לא פשוט. מצד שני, השליטה הרבה יותר הרמונית ברכבים שאינם גודשים. לא במקרה BMW אינם משתמשים במנועי טורבו בסדרות הבנזין שלהם. למעט אולי גרסה אחת או שתיים.
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
תשמעו חבר'ה אני קניתי את הרכב ב19 אלף .. עכשיו מה השיקולים שמכרתי את הרכב זה שעוד מעט יש לי ילדה בדרך "בעזרת השם " .. אז אמרתי אני ימכור את הרכב למשהו משיפחתי יותר . ואז צץ לנו כסף מאיזשהו מקום אז קניתי לאישתי רכב משפחתי . ולי נשאר הכסף של הפונטו . עכשיו אני יכול לחפש לי פונטו GT שתהיה רק שלי בלי כול פעם שאני נותן אותה לאישתי אני לא נושם עד שהיא לא חוזרת .. אז מה אני יעשה נמצא עוד אחת לא דואג ואני יביא אותה למצב שלמות כמו שהיתה הפונטו הראשונה
|
|
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד