![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: NONE
|
שלום, קיבלתי הצעה מפתה ורציתי לדעת האם כדאי
קיבלתי הצעה מפתה של קבלת פיאט אונו במצב טוב מאוד עם מזגן בערך עובד ובת 20 שנה וכל זה בחינם, רציתי לדעת האם נראה לכם שהמכונית תהיה שווה השקעה של ביטוח, תיקונים קלים ועוד שיפורים ושיפצורים.
אני נהג חדש ורק כרגע קיבלתי רישיון, לכן הצעה זו מפתה ביותר למרות שאפילו לא ניסיתי לחפש מכונית לקנניה אלא סמכתי על זו של ההורים. מכונית משלי רק תועיל אך האם זה יהיה באמת שווה לוותר על נוחות של המכונית של ההורים על אף הזמינות הנמוכה יחסית? וגם אם אפשר פרטים על הבטיחות של המכונית, אני אודה מאוד. נערך לאחרונה על ידי levrado : 10-03-08 ב 21:02. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו 1.4 I.E.S
|
שמע מצד אחד בחינם לקחת זה לא בעייה.
אבל מצד שני מה המצב שלה? כמה צריך להשקיע עלייה? האי נוסעת? תזכור ש 20 שנה דורש 2 טסטים בשנה. תיחזוק אוטו + דלק. ועדיין זה אוטו עם המון שנים על הכביש. תעשה בדיקה מקיפה, כמה ק"מ עשה המנוע, אם בכלל כדאי להעלות אותו על הכביש. זה קצת נשמע לי הזוי, אבל בהצלחה בכל מקרה בהחלטה. העדפה שלי שתחסוך קצת כסף ותשקיע על אונו טיפה יותר חדשה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: NONE
|
חבר של אבא שלי קונה מכונית חדשה ופשוט נותן לי את האונו הישנה שלו שלפיו היא נוסעת מעולה, אני לא יודע הרבה פרטים עליה וגם עוד לא ראיתי אותה אבל לפיו חוץ מהמזגן הכל טוב.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: אונו 1.4 I.E.S
|
כמו שאמרתי שוב, תעשה בדיקה מקיפה, כי אולי לחבר של אבא שלך היה כסף להחזיק אותה, או לחלופין להתעלם מבעיות שקיימות.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שלום אני חדש כאן,האם כדאי לעשות קוסמטיקה לפונטו לא ספורט ? | KingRyu | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 27-02-08 16:58 |
| שאלה לגבי הצעת מחיר שקיבלתי לחצי אוברול ? | פורום הגראז' | 4 | 03-09-07 23:27 | |
| החלפת רדיו כדאי או לא כדאי? | אודיו | 4 | 15-06-07 09:30 | |
| רכשתי אונו קיבלתי אותה עכשיו,אני רוצה לבדוק מים שמן | פורום הגראז' | 4 | 30-06-06 15:42 | |
| הייי כולם שמי שחר מראשון לציון והיום קיבלתי פונטו | מועדון פיאט ישראל | 1 | 26-05-06 04:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד