![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
אכן, לנהג הרגיל לא יהיה שום הבדל חוץ מהבדל אחד ומיוחד, בלימות קצרות יותר באופן משמעותי. צמיג טוב הוא חיוני לכל רכב גם אם הרכב ו\או הנהג ספורטיביים בנפשם.
אצלי על ELX קשה מאוד להצביע על שינוי בצריכת הדלק, וזאת למרות שניהלתי מעקב צריכת דלק בצורה אובססיבית משהו. מה שכן, יש לי התלבטות כיצד הרחבת מידה תשפיע על הדגמים של ה-60 כ"ס. ייתכן ועליהם תהיה השפעה יותר גדולה. Danceoflife, בכל מקרה המידה היא 185 ולא 180 כפי שציינת, שימי לב לעניין. רענן.
|
|
|
#12 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
החלטתי על העלאה במידה רק כי קראתי שמי מכם שהחליף לא ראה שינוי מהותי בצריכת הדלק
לגבי המידה, זאת סתם טעות העתקה, אני יודעת שזה 185, תודה על ההבהרה ![]() בכל מקרה מהתייעצות עם רפי ואחרי ההודעות שלכם אני באמת אוותר על זה. הסיבה היחידה שרציתי היא הפחד שלי מעוד תאונה (...יש מצב שאם בתאונה שהיתה היו לי צמיגים טובים יותר או רחבים יותר הרכב היה מספיק לבלום יותר ומונע את עוגמת הנפש). מרחק הבלימה הוא כרגע מרכז חיי כי בכל בלימה אני רואה את התאונה מול העיניים, ככה שזה נשמע לי הכי טוב שיש להחליף את מידת הצמיגים. אבל נוותר על זה כרגע, אקנה את אלה שהתכוונתי (יוקוהמה A DRIVE) תודה כולכם
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
מכסה פגמי ייצור בלבד...
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סמל"ת בקמפיין פרסומי על כביש 6: "מפיאט באהבה" | פיאט כללי | 2 | 13-04-07 17:52 | |
| סמל"ת בקמפיין פרסום: "LOVE FIAT" | פיאט כללי | 2 | 23-03-07 22:52 | |
| מישהו מכיר " בונדו " חומר לפחחות ?? דרושה חוות דעת | פורום הגראז' | 1 | 20-02-07 23:40 | |
| פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד