![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
חבר מועדון
|
מדינת ישראל במיטבה. מחפשים תמיד איך לעבוד אחד על השני, פשוט עצוב. אני הייתי בודק את כל אופציות התביעה ועדיף עם מישהו שמבין בדברים האלה.
|
|
|
#12 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אפשרי להתייעץ עם עו"ד, אך שמעתי שאם תובעים בתביעות קטנות אסור לצדדים להיות מיוצגים ע"י עורכי דין.
בכל מקרה זכייה בתביעה היא ברורה לטובת הילה. מביאים את טופס הבדיקה מהמכון ואת הקבלה משמשון ונגמר הסיפור. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
נכון שזה מעצבן, אבל חבל עכשיו לאכול את הלב, אחרי שכבר השקעת ברכב כ"כ הרבה.
אני מקווה שלפחות תוכלי להנות ממנו כעת. לגבי תביעה, שווה לבדוק את האופציה. הצדק איתך זה בטוח, ואני די משוכנע שגם מבחינה חוקית. לפחות אל מול מכון הבדיקה, שאחריותו במקרה זה היא ישירה.
|
|
|
#14 |
|
מומחה טכני
הגלגלים שלי: AR 164
|
בגלל זה בדיוק לא הולכים לבדיקות רכב למכוני בדיקה.
זה מה שאני מסביר ללקוחות כל יום. במקרה של חוסר ידע והבנה ברכבים- הולכים לכל מרכז שרות מורשה,ומבקשים לבדוק את ההיסטוריה של הרכב. משם בד"כ הכל נהיה ברור. אם אין אפשרות לבדוק היסטוריה, ממשיכים חיפושים הלאה. לא חסר פונטו בכבישים. את יכולה לעלות את צילום של טופס הבדיקה?
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
גם אני חושב ככה ... תבררי אפה הרכב היה בליסינג אצל איזה חברה ... אוויס אלדן הרץ .. עם זה אוויס אני יכול לעזור לך להוציא את כול היסטורית הרכב ולבדוק בדיוק את הקילומטר שלו
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
איך הצמיגים שקנית?
גם אני מתכנן להחליף את שלי.
|
|
|
#17 |
|
סמב"צית
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
לגבי המדבקה על הרשיון - אני כל הזמן שוכחת אותו ברכב, אעלה תמונה בימים הקרובים. זו המדבקה השקופה עם הכיתוב השחור (מדבקה ארוכה), היא הודבקה על הטקסט ככה שנראות רק המילים "בעלים קודמים"...
למכון עוד לא צלצלתי, אני רוצה תמונה מלאה יותר לפני שאני מתקשרת אליהם או למוכר. אני הולכת למשרד הרישוי לבדוק עבר והולכת לפחח לבדוק מכות שילדה כדי שיהיה לי משהו עם בשר לבוא איתו. לגבי ק"מ, הרכב לא טופל כל הזמן במורשה ואת זה ידעתי לפני הקניה. לשמשון יש רישום שאומר שהרכב היה בבעלות ניו קופל בימיו הראשונים, לא נתונים לו פרטים של בעלות אחרת. הרכב ביקר במוסכים מורשים פה ושם אבל לא לאורך כל הדרך. לעניין הק"מ, הרישום האחרון במורשה היה ב-100 אלף וזה היה בפברואר 06, בדיוק לפני שנתיים. את הרכב קניתי ב-124 אלף, חיים אמר שזה נראה לו הגיוני והוא לא חושב ששיחקו עם הק"מ. אני לא מכירה עוד דרכים לגלות אם זייפו את הק"מ. לגבי הצמיגים, אין לי כל כך ביקורת כי ת'אמת אני לא מרגישה בהבדל ממש. אני רק מרוצה מעצם העובדה שהחלפתי ואני שקטה שיש לי צמיגים טובים וטריים.
|
|
|
|
#18 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
לגבי הק"מ- אין עוד דרכים לדעת האם הק"מ מזוייף, זו הדרך היחידה.
לגבי הצמיגים- גם אני שקט שאני נוסע על צמיגים של אליאנס שרשום עליהם: 3304 (כלומר שנת 2004). צמיגים גם בודקים לפי עומק החריצים, אצלי הם בסדר גמור. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
הצמיגים שלי 0904
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בישביל לדעת קצת יותר.. | shaked | פיאט כללי | 1 | 08-01-08 22:57 |
| קבלת מיילים על עדכונים בשרשור. | raanan_t | אתר המועדון | 2 | 30-12-07 16:59 |
| הפונטו שלי בפחחות ואתם מקבלים עדכונים | פורום הגראז' | 18 | 29-11-06 14:26 | |
| די חם לי אני לא מסוגל יותר!! | פורום הגראז' | 6 | 30-06-06 15:24 | |
| בקרוב יותר גולשים באתר | מועדון פיאט ישראל | 3 | 26-12-05 20:11 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד