![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
קאיה מודיעה על הפסקת הזיכיון לשיווק מכוניתיה ע"י סמל"ת בגלל ביצועיו הירודים של היבואן
יצרנית המכוניות הקוריאנית קאיה, מודיעה על הפסקת הזיכיון לשיווק מכוניותיה בישראל ע"י ק.מ.י. (קאיה מוטורס ישראל ) שבבעלות סמל"ת יבואנית מכוניות פיאט,אלפא, לנצ'יה. הרישיון למכירת המכוניות ייפסק כבר בסוף החודש הזה ועדיין לא ברור למי יועבר. עדיין לא ברור מה הסיבה שהביאה להפסקת הזיכיון ,אולם ניתן לשער כי ביצועיו הירודים של היבואן בשיווק המותג בארץ ,תרם להפסקת הרישיון. קאיה עושה צעדים משמעותיים לחדירת רכביה לאירופה (ובהצלחה) וכנראה שקצב מכירת מכוניותיה החלש בישראל לא משביע את רצונה. היבואן מצידו התלונן לא מעט על קשיים בתמחור הרכבים שיהיו תחרותיים בארץ שלא זוכה לשיתוף פעולה מצד היצרן ונראה שיחסיו איתו לא היו טובים. בכל מקרה, לכל בעלי מכוניות קאיה בארץ אין מה לדאוג כי היבואן ימשיך להעניק אחריות ולספק חלפים וקרוב לוודאי שלא רחוק היום בו נשמע מי קיבל את זכיון קאיה בארץ. מתוך אתר: http://www.wheel.co.il/home/news.aspx לכתבה נוספת בנושא ע"י ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480659,00.html נערך לאחרונה על ידי stio : 09-12-07 ב 19:28. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: fiat 124 spider, fiat 238
|
מכוניות קאיה לא הצליחו ולא מצליחות לא רק בגלל ביצועיו הירודים של היבואן אלא גם בגלל ביצועיו הירודים של היצרן...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
לכבוד
מיכאל לוי- סמל"ת. יבואנית פיאט,אלפא,לנצ'יה לישראל. אני שואל,מתי FIAT & לוקה דה מיאו יעשו סוף לייבוא תוצרתם :פיאט,אלפא,לנצ'יה(?)ע"י סמל"ת. עקב שיווק מחפיר ומעליב בישראל. ומעבר לזה לאחרונה, התנהגות"פושעת" כלפי אזרח שרכש ברירה ונטרקה בפניו הדלת. פשוט בושה. סמל"ת ואתה מר מיכאל לוי העומד בראשה. מביאים את המותג פיאט לאבדון בישראל. חבל על פיאט,שנחשבת באירופה ל סטייל. מר לוי אתה דואג לרפד רק את עצמך בפיאט 500 דנדשה בפרארי וכו'. וללקוחות אתה מראה את הדלת. ואם כבר רכשת אלפא או פיאט בארץ, סמל"ת פשוט אומרת :"לכו חפשו ת'חברים שלכם." מוזר לי שאתה מיכאל לוי ,שבאת ממשפחה איטלקית אריסטוקרטית מתייחס כך למותג שאתה מייבא ארצה . ומעבר לזה שאתה עוד ממוצא איטלקי. לפעמים אני אומר: שמישהו יעיף אותך לכל הרוחות או שינער אותך קצת מהשחצנות ,התנשאות וחוסר איכפתיות ממותג פיאט בישראל. אין לי הסבר אחר למה ואיך מתנהלת סמל"ת במדינת היהודים. זה פשוט מרתיח אותי אישית כאחד שמחובר למותג פיאט. אלפא,לנצ'יה. אילן פייביש turbo |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
|
תגובה
בהחלט מסכים איתך אילן. משהו בהנהלה שם והייחס לרוכשים פשוט לא נראה לי בסדר.
קראתי גם את הסיפור העצוב של הבחור שקנה אלפא בררה וקיבל ממנה קדחת בסוף. כולל התנערות בלתי סבירה של סמל"ת ממנו. לא מתקבל על הדעת. לגביי קאיה. אי אפשר ממש להאשים את סמל"ת בעניין הזה. המכוניות די בינוניות, ולמעשה אין ייבוא של מתחרות ברות תחרות ליונדאי. גם הקאיה סיד שהיא כמעט זהה ל I30 לא יכולה לתת לה פייט רציני. יש גם את עניין המוניטין, ועלות הייבוא- קאיה נרכשת פה בשער היורו, יונדאי בדולרים. אבל זה בסדר, מכוניות קוריאניות לא צריכות להיקשר למשהו איטלקי.יש בזה תחושה פסולה מראש. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
כתבנו בצפון
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
מה הסיפור עם הברירה?
|
|
|
#7 |
|
כתבנו בצפון
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
כתבנו בצפון
|
משנים שם ל- "קאיה": מעכשיו: קיה;
מחירי KIA יירדו משמעותית ויורחב היצע הדגמים; זכויות ייבוא קיה לישראל- בידי סוכנות דייהטסו בבעלות רמי אונגר; כל הפרטים כאן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3483569,00.html |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
בכוונה החליטו לא להשתמש בקיה (kia, נשמע כמו קיאה) במקור כי חשבו שזה ייתן לאנשים קונוטציה לקיא
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד