![]() |
|
![]() |
אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: אונו 45
|
בעית חשמל באונו 45
שלום ברשותי אונו 45 שנת 93'.
לפני כשבוע האוטו ניסתי להתניע והחשמל נפל.. האזעקה התחילה לפעול והשעון ברדיו התאפס.. נסתי וניסתי להניע וכלום... הנעתי בדחיפה ונסעתי למוסך.. שם החליפו לי למצבר חדש. ובאמת הניע חלק ללא בעיות. היום בדיוק שבוע אחרי ניסתי להתניע ושוב החשמל נפל; האזעקה החלה לפעול והשעון ברדיו התאפס.. הפעם הניע מיד חלק... אבל לרגע הכל נפל.. לדעתי שבוע שעבר היו לי שני בעיות שרק אחת מהן פתרתי -> המצבר (הישן החזיק 3.5 שנים) כנראה יש בעיה חשמלית באוטו... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. נערך לאחרונה על ידי מלבין : 17-11-07 ב 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
האם בדקו לך את האלטרנטור והטעינה?
האם נעלי הכבל מחוברים היטב למצבר?
![]() |
#3 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת חשמל
מקוטב המצבר החיובי יוצא כבל אדום אל המתנע (סטרטר) וחוט חשמל אדום דק יותר.
עקוב אחרי חוט זה עד למחבר פלסטיק מלבני הנמצא מתחת למצבר. יש לנתק החוטים המתחברים בתוך המחבר הזה ולראות אם אחד מהם (או יותר) אינו שרוף ולכן מגעו החשמלי, לפעמים אינו טוב. הפתרון במקרה שזאת הבעיה, הנו לחתוך את 2 החוטים המתחברים יחדיו, לקלף מעט הבידוד ביניהם, להלחימם ביחד ולבודד היטב (גם בתוך שרוול שרשורי). בכך מוותרים על החיבור המתפרק הזה שאינו בשימוש כלל ומבצעים חיבור חשמלי טוב וחזק. נא עדכן בתוצאות וממצאים. בברכה - רפי לין ![]()
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד