![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
האם משתלם להחליף את הפונטו בפנדה?
היי כולם, יש לי שאלה מאוד שאילתית. ישנם מספר שיקולים שאולי אנחנו רוצים להחליף את הפונטו במכונית חדשה. רציתי להתייעץ איתכם ולשמוע את דעתכם. האופציה הראשונה והמועדפת עלינו היא הסוזוקי סוויפט. ישנן כמובן מספר אופציות נוספות שאחת מהן היא הפיאט פנדה. עכשיו, רציתי לדעת מה אתם חושבים. האם להחליף את הפונטו בפנדה? זאת לא תהיה ירידה ברמה? כי הרי הפונטו נחשבת יותר גדולה מהפנדה וגם יותר חזקה ממנה ומצד שני, הפנדה מכונית גם זריזה וגם מהנה כמו הפונטו וגם היא די מרווחת, יחסית לגודלה.
בקיצור מה אתם חושבים על המעבר הזה. נ.ב. ממש לא בטוח שאנחנו רוצים ויכולים להחליף את האוטו אבל בכל זאת רציתי לשאול את דעתכם בנושא. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
למרות
למרות שאני משוחד ואני ממש אוהב את האוטו שלי אי אפשר להתווכח עם עובדות. הסוויפט היא הקטנה הטובה ביותר. גם הסיריון ממש טובה הכל כמובן תלוי בתקציב זה השיקול העיקרי כי בין המכוניות האלה הבדלים במחיר של כמה אלפיות טובות.
בכל מקרה אם אתה מעוניין לרכוש רכב חדש תמיד תוכל לקרוא מבחני דרכים באתרים השונים ולקחת נסיעת מבחן. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
החלפת הפונטו בפנדה
אם עיקר צרכיך זה נסיעה עירונית ורק לפעמים בינעירונית אז החלפה זאת הנה מצוינת.
כמובן מתוך הכרה שגודל הפנדה קטן יותר ולכן גם קל להחנותה בעיר ותצרוכת הדלק שלה נמוכה מאוד. אני יכול להציע לך לבצע החלפה זאת בטרייד אין של פיאט הנמצא במוסך המרכזי שברח' ראול ולנברג 20 רמת החייל ת"א, טל' 03-6441622 ובקש שם את ואדים או אילי. השרות שלהם מצוין, אמין והוגן (גם מנסיון משפחתי). בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
Re: למרות
צטט:
על מקום נורמלי בתא המטען אין על מה לדבר, על מרחב בתוך האוטו עדיף לא להרחיב. רכב חדש, קטן קונים רק פיאט גרנדה פונטו, רנו קליאו, פולקסווגן פולו ואפשרות אחרונה היא היונדאי גטס, אבל רק אם אין ברירה. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
רכב קטן
אנחנו הישראלים חכמים ומבינים ברכב ואנחנו ממש מעצמת רכב לא כמו המטומטם הארופאי והיפני שסתם קונה מכונית קטנה שמטפסת בהרי האלפים הנמוכים.
אבל לנו יש הרים גבוהים מאוד כהר הכרמל, הרי ירושלים וצפת הנמצאת בשמיים. כל נהג אצלנו נוסע כל יום כ 100 ק" לכל כוון מהבית לעבודה בחזרה באוטובאן הישראלי בנהירות של 190 קמ"ש. לכן אנחנו חייבים מכונית 1600 משפחומטית, קוריאיפנית, 4 דלתות עם תא מטען ענק להובלת מקרר ומקפיא וציוד המנגל. למי שיש סתם כסף מיתר שיקנה לקסוס/מרצדס/אאודי, אבל מי שמחושב יותר שיבדוק מה צרכיו האמיתיים (לא רושם על שכנים וחברים) וכך ירכוש רכב הולם. אתה גיא, מפחד לנסוע עם מכונית האונו שלך למקום מרוחק מאוד עם ירידות איומות ועליות תלולות בדרך חזרה (ים המלח) ואני עם האונו, החלש יותר שלי (ותא מטען קטן), חורש את כל הארץ ללא כל הכנות מיוחדות ועל בסיס קבוע. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
רפי סחתיין על התגובה אני מזדהה איתה
![]() חבל רק שלא צילמת את הרכב איתך בתוכנית הכלכלה בטלויזיה , דפקתה הופעה חבל"ז !!! ודיברתי לעניין כמו תמיד... |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Re: רכב קטן
צטט:
אני הייתי לפני כשנתיים בים המלח בהסעה מאורגנת (אוטובוסים של מרצדס. רכב אחד נתקע ליד המלון וחזר עם גרר מיוחד, ולרכב השני הלך המזגן באמצע הנסיעה) ודיי נבהלתי מהכבישים באזור. בכל אופן הנסיעה נדחתה לחודש יולי, ואני אסע עם האוטו. |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
לך על הגרנדה פונטו
ויש לי שאלה , אפשר להזמין מהסוכנות של פיאט, גרנדה עם מנוע 1600 או הכי גדול שלהם ? ד"א גיא מעולה שהחלטת לנסוע עם האונו אבל רק בעליות תכבה את המזגן למניעת צרות...... |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
גרנדה פונטו??? אתם נסעתם עליה שאתם ממליצים?
חרא אוטו!!!! שחרון |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
עד כדי כך ???
למה חרא ?? אולי המנוע לא מתאים ? |
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב