![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: דובלו
|
פיאט דובלו 2013
שלום רב,
יש לי בעיה בדובלו כדלהלן: אחת לכמה ימים כשאני נמצא בהילוך סרק לפתע סיבובי הסל"ד לא יציבים ולפעמים האוטו אף נכבה. בזמן שזה קורה, אם אני משלב הילוך ונוסע, סיבובי המנוע יציבים, אך הרכב אינו סוחב כפי שצריך. כמו"כ יש באותו זמן פליטת עשן מאוד מוגברת מהאגזוז. לאחר כעשר דקות נסיעה כל הסימנים נעלמים והרכב מתנהג באופן נורמלי. התייעצתי עם מוסך מורשה ולא היה לו מושג חוץ מלהציע להוסיף תוסף סולר (שלא עזר). אשמח לקבל מכם עצות תודה רבה נערך לאחרונה על ידי פיאט דובלו : 01-07-18 ב 04:25. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלה בדובלו
מהיכן אתה בארץ ועם איזה מוסך מורשה היבואן התייעצת?.
האם בזמן שהבעיה קיימת נדלקת איזו נורת התרעה?. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
מהיכן אתה בארץ ועם איזה מוסך מורשה היבואן התייעצת?.
האם בזמן שהבעיה קיימת נדלקת איזו נורת התרעה?. בברכה - רפי לין אני מירושלים לא נדלקות שום מנורות. התייעצתי עם מוסך מורשה בירושלים שאמר "שים תוסף אם לא יעזור צריך לבדוק מה הבעיה" נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 01-07-18 ב 17:02. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
התקלה בדובלו
יש שני מוסכים מורשי יבואן פיאט ולמי מהם פנית?.
כמה ק"מ יש למכונית?. כדאי לבדוק את מסנן הסולר שאולי יש להחליפו למקורי. ולראות אם אין "משיכת" אויר אל מע' הסולר. זה אכן קשה מאוד לאתר תקלה ברכב כשהיא לא קיימת והכל פועל כשורה. בברכה - רפי לין
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
פיאט דובלו
מוסך אוטו די
יש לי פילטר סולר מקורי (שצריך להחליפו עוד מעט) אך התקלה קורה כבר שנה+ (גם כשהפילטר היה חדש). מוסך אוטו די האם יכול להיות שזה קשור לDPF והתקלה קורה במהלך הניקוי של הDPF.? הרכב עבר 100K איך בודקים אם אין משיכת אויר למערכת הסולר? נערך לאחרונה על ידי פיאט דובלו : 01-07-18 ב 17:25. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה פיאט קובו 2013 | JEF | מכירה | 0 | 03-09-17 01:41 |
| למכירה פיאט פנדה 2013, יד 1, רק כ 12,300 ק"מ | רפי לין | מכירה | 0 | 10-05-16 18:09 |
| מבצע פיאט פנדה 2013 ב- 57,990 ש"ח | רפי לין | פיאט כללי | 1 | 01-08-13 11:53 |
| מבצע מכירות פיאט 9-14 ביוני 2013 | רפי לין | פיאט כללי | 0 | 04-06-13 00:12 |
| מיפגש פיאט (ואוטוביאנקי גם..) אספנות ! 17.5.2013 | צביקוש23 | פיאט אספנות | 17 | 17-05-13 22:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד