![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
פרוייקט בניית כונס מקורי מפיברגלאס (אונו 87 )
כרגיל בהמשך לעלילותי על האונו 87 שלי . החלטתי ללכת עד הסוף בבנית הכונס אז לא רציתי משהו סטנדרטי אלא משהו יחודי . אז חשבתי בניתי ועמלתי קשות (כשבועיים של עבודה ) . ואז הפרוייקט הסתיים . יש לציין כי לא רק עבודת הכונס נעשתה אלא גם ישור ושחזור של המכסה מנוע (הוא עבר מספר תאונות אז היה צורך לישר אותו ולחזק נקודות חולשה .
אז כרגיל תגובות יתקבלו בברכה . שלב ראשון איך זה נראה לפני ... ![]() ![]() שלב הבא לוחות קלקר ולתת צורה כללי לכונס : ![]() ![]() בשלב הזה נצפה בפיברגלאס את הקלקר (את הקלקר מרחתי יום לפני בדבק פלסטיק בכדי שלא ימס מהפוליאסטר ) . וכמובן נכין לוח שכבר יהיה מוכן מצידו התחתון בתור מכסה לכונס (לא נוכל להגיע לשם לאחר ההדבקה) וכמובן נתחיל במריחת הבונדו .. ![]() ![]() ![]() וכעת נחבר בין הלוח התחתון לעליון ונשים פיברגלאס ונחזק ואת המבנה . ונמשיך במריחת בונדו ושיוף לישר ולהחליק אותו . ![]() ]![]() וכמובן תמונות סופיות לאחר "סיקאנס " (חומר פחחות עדין ) אומנם התמונה לא נראת מזהיר אבל המכסה מנוע והכונס חלקים כמו זכוכית . ![]() ![]() ![]() ![]() זה הכל להיום . היום אני התחלתי עם החצאיות לרכב והשלב הבא זה הניפוחים של הגוף אז כרגיל תמונות יצורפו בהמשך עמית |
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
אומן כבר אמרתי ?!
אלוף בפיברגלאס עוד מעט נכין גבות לפונטו שלי ! |
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
בונה עמית אתה פשוט ממממממללך !!! אומן אומן!!!
אלי |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
תודה על המחמאות ... אני פשוט לומד מטעויות . אין לי ניסיון קודם בפיבר . כמו שאמרתי לחברי יגאל
אני אשמח לעזור למי שרוצה לבנות משהו משל עצמו. עמית |
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
הכונס יהיה פונקציונאלי? או שהוא שם לשעשוע בלבד?
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
שאלה טובה נשאלה . כן הייתי רוצה שהוא יהיה פונקציונאלי . אבל הכיצד להפיק את המיטב ממנו הרי אין לי אינטר קולר ? סתם לעשות חור בכדי לנקז אוויר חם מהמנוע או ליצור תעלות אוויר שיכניסו אוויר קר לאזור סעפת היניקה ? אני אשמח לעצות מאנשים עם ניסיון בתחום .
עמית |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
תשמע, זה נראה טוב מאוד.
כרגיל, ממתין לסיום הפרויקט הזה בו הרכב יעבור אצל הצבעי. תמשיך להנות מתהליך היצירה, רענן. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
אין עלייך ! ! כמו שאמר יגאל אלוף פיברגלס !
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
עמית כל הכבוד
עבודת אומנות!!! (מצטער על הטעות) |
|
|