![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט גרנדה פונטו
|
מחפש הסבר להבדל בין דגמים של פונטו איבו.
שלום לכולם
אני מחפש פונטו איבו שנת 2011-2012 עדיפות לגיר ידני. הלכתי קצת לעיבוד בין הדגמים הרבים. מצרף צילום מה מחירון של לוי יצחקי. מישהוא יכול לתת לי הסבר בבקשה מה הגירסא הכי מאובזרת? מה הגירסא הבסיסית? וכו' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
בוא נגיד שאין אדם אחד במדינה הזאת שיודע בוודאות מה קורה בין כל הדגמים הללו.
בקצרה נגיד שאין גרסה "הכי מאובזרת" בכל גרסה יש דברים מסוימים וחסרים דברים אחרים. ויש הבדלי איבזור בין אותה גרסה בין גיר ידני לרובוטי. אני אגיד ממה שאני יודע בערך: אקטיב: 4 ח"ח. דינמיק: 4 ח"ח, כיסאות מפוארים יותר, בקרת אקלים מפוצלת, BLUE&ME, ידיות בצבע הרכב ומרווחי החלונות שחורים. 150TH : רק 2 ח"ח, גג נפתח פנורמי מקורי, ג'אנטים מגנזיום מקוריים, הגה וידית הילוכים מצופים עור, ידיות בצבע הרכב ומרווחי החלונות שחורים, פנסי ערפל, גריל שונה בצורת כוורת. MYSTYLE: יש 4 ח"ח, גג נפתח פנורמי מקורי, ג'אנטים מגנזיום מקוריים, הגה וידית הילוכים מצופים עור, ידיות בצבע הרכב ומרווחי החלונות שחורים, BLUE&ME, פלסטיקה בשחור מבריק במקום מט, הורדה והעלאת חלונות מהשלט, פנסי ערפל. MYLIFE: למיטב זכרוני כמו אקטיב רק שהוסיפו ידיות בצבע הרכב ומרווחי החלונות שחורים + BLUE&ME. ספיריט: זו בעצם אקטיב שהוסיפו לה בארץ חלון שמש ומגנזיום. אבל לקחו לה את מע' עצור וסע. מכמה מקרים שזכורים לי, נראה לי שאפשר להגיד באופן נחרץ שבכל הרובוטיות הסמל שבתא המטען הוא כפתור הפתיחה. ובכל הידניות יש ללחוץ על כפתור שנמצא מעל הרדיו. זה הכל מהזיכרון, יתכנו טעויות. מי שיודע אחרת מוזמן לתקן.
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט גרנדה פונטו
|
המון תודה. אשמח לשמוע עוד הסברים
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש חישוק מקורי של אבארט פונטו איבו | יורי | קניה | 0 | 24-04-16 16:45 |
מחפש אבארט פונטו איבו | ran_elkayam | קניה | 4 | 31-03-15 11:07 |
מחפש בנרות - הסבר בפנים. | spidi | פונטו - טכני | 2 | 14-11-11 22:59 |
התקנת קומפוננט בספייס - מחפש קצת הסבר | Ron_Dadon | אודיו | 20 | 06-08-10 21:52 |
מחפש סמל של פיאט מהדגם החדש! | מכירה | 5 | 08-04-07 12:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד