![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
משעמם אז כותבים...
התקשתי בהחלטה אם זה נכון להעלות את הסיפור הבא לפורום.
בטרם אתחיל לספר רציתי לשאול, "האם הייתם מספרים לחבר הכי טוב שלכם שאישתו בוגדת בו כשהוא בתורנות בבסיס ?. כמובן כאשר אתם בטוחים בכך ב-100%. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 11-07-15 ב 17:40. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
זו דילמה מוסרית ויש למעשה הזה השלכות רציניות כלפי אותו אחד
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
אם הייתי בטוח ב 100% (עם הוכחות) ומדובר היה בחבר קרוב, הייתי מספר.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
צריך לבדוק טוב מה הנזק מול התועלת..
שאלות רלוונטיות להחלטה : האם יש סיכוי שיתגלה לאותו חבר שאתה עד לדבר הזה, והסתרת זאת ממנו? האם גם הוא בוגד בה? מה יקרה שידע זאת? בוגדת קבוע? מה טיב היחסים ביניהם ? נשואים רשמית או ידועים בציבור? כמה שנים ? האם הוא יודע זאת? חושד? אוהב אותה? בתהליכי גירושין ותביעות משפטיות? יש להם ילדים משותפים? מהי עוצמת הבגידה - יחסי מין מלאים או דברים שיכולים להתפרש כפחות מבגידה? נערך לאחרונה על ידי punto2004_actual_60 : 11-07-15 ב 19:16. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
צטט:
וגם ללקק משהו אחר כמו בפעם הקודמת, שאל. ויש הוכחות נוספות שראה בעיניו. כמובן כל זאת לאחר שסיפרו לו. אצל עדות מסוימות וגם אצל בני הדודים, הכינוי נעליים יותר גרוע מכול כינוי אחר.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 11-07-15 ב 20:35. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
דוד נהיית אמוציונלי
הייתי עד לדבר כזה ומה שקרה שמי שסיפר איבד גם חבר טוב מאוד וישנא אותך עד הסוף יש שני מצבים אצל האישה אחד שהיא תתגרש ממנו והשני שתסלח לו פה אתה נכנס כשנוא תועלת לא תצא מפה |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
סיפור המעשה.
לפני מס' שנים כאשר הייתי עוד בעל מוסך , היה לי חבר ילדות שהיה בצבא קבע רס"ר. הוא גם תיקן אצלי את מכוניתו. במשך הזמן הקשרים התהדקו גם בין אישתי לאישתו. היה במוסך בחור מכונאי שעבד אצלי. מידי פעם. בסוף היום חברתו בת ה-16 הייתה באה למוסך ומחכה שיגמור את יום העבודה, וייסעו יחד. יום אחד הופיע החבר הרס"ר כשהיא הייתה במוסך. כאשר נסע, שאלה אותי מאיין אני מכיר אותו. סיפרה שהיא השכנה שלו והבייביסיטר ששומרת על הילדים , כשאישתו בוגדת בו כל פעם שהוא בבסיס, עם נהג מונית מתחנת ב"ח קפלן. בהתחלה חשבתי שזאת רכילות. פחדתי לספר לו, ערב אחד כשהיה בתורנות לקחתי שקית פיצוחים וחניתי ליד ביתו. לאחר כחצי שעה הגיעה מונית צפרה, והגברת יצאה מהבית ונסעה איתו . נסעתי אחריהם ובאחד הרמזורים איבדתי אותם. יומיים התאפקתי וחשבתי איך לספר לו. עלה לי רעיון. צלצלתי אליו לבסיס ואמרתי לו לכשיגמור את העבודה יבוא אליי. אמרתי לאישתי שלא תהיה נוכחת כדי שלא ילחץ. עשתה לנו קפה והלכה לכמה קניות. אמרתי לו שאני רוצה להתייעץ איתו בקשר לחברי מחולון, המצאתי לו סיפור שיעקב מחולון שאל בעצתי. חברו הטוב של יעקב גר בבניין דלת מול דלת מדירתו. כאשר הוא הולך לעבודה מופיע גבר זר ונישאר איתה מס' שעות. יעקב שאל לדעתי אם לגלות לחברו. כן אמר הרס"ר, חבר טוב חייב לגלות, אני הייתי מגלה. אם כך אמרת, אני רוצה לגלות לך משהו על אישתך.סיפרתי לו את כל מה שידוע לי כולל המעקב שעשיתי ליד ביתו. שאלתי אותו אם אישתו חולה והיא מקבלת טיפול בקפלן. כן אמר, היא נוסעת לבה"ח לקבל טיפול, כשלושה ימים בשבוע, עקב זיהום שיש לה. האם ראית פעם בבית תרופות או פתק שמוכיח שיש לה זיהום, או הסעת אותה פעם לבה"ח, לא אמר. אין לה שום זיהום אמרתי, מישהו מהמוניות מזהם לה, לא מאמין, אני רוצה לראות את זה בעניים אז אאמין אמר. צלצל למפקדו ואמר לו שהבן שלו חולה, והוא חייב לקחת אותו מחר לרופא. קיבל את האישור. למחרת בבוקר פתחתי את המוסך, ואמרתי לעובד שאעדר לשעתיים. נסענו לקפלן וראינו את אישתו יושבת במונית שעמדה בתור. רצו שם נשיקות וגיפופים. הבחור פתח את הדלת במכוניתי כדי לרוץ למונית. תפסתי אותו בכוח שלא יעשה שטויות. חזרנו למוסך, לאחר שנירגע אמר, אין ספק שכאן הסתיימו הנישואים. אני אלך לפתוח תיק ברבנות. רגע רגע אמרתי לו, אתה חייב הוכחות. קודם תכין הוכחות ורק אחר כך תפתח תיק. הלך וקנה מכשירי האזנה לבית, לטל' ולחצר. מה שהרגיז אותו יותר מהכול בהקלטות היה, שאישתו אמרה למאהב, "הנעליים בתורנות". כאשר השמיע לי את הקלטת, ירדו לו דמעות. מאז לא יכולנו יותר אישתי ואני לבקר בביתם. לאט לאט הוא התרחק מאיתנו עד שהפסיק לבוא. כעבור כשנה אישתי פגשה אות בעיר, ושאלה אותו למה ניתק את הקשרים, התגרשתי בגלל בעלך אמר. נידהמתי. זה מה שקרה. בדיוק מה שכתב 068יאיר. עכשיו תחליטו אם לגלות או לא. ![]() דוד.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
זכור לי המקרה הזה מיזמן סיפרת לי עליו
זה תמיד מדהים איך כל אחד אומר כן תספר לו זה חשוב ושהוא מאמין שהחברות לא תיפגע מכך וברגע שזה קורה לאותו אחד אז היחס שלו הוא שונה
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
אני חושב שבמקרה כזה (בו אתה מספר על כך) יש ליחסים שני כיוונים
אפשריים - או התקרבות עוד יותר גדולה, או התרחקות עד לכדי ניתוק מוחלט. עם זאת ואף על פי כן, אם היה מדובר בחבר קרוב ובכך שהייתי בטוח בדבר, הייתי משתף את החבר. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
נשאלת השאלה מה גרם לחבר כל כך קרוב שיצאנו יחד לפיקניקים, לדייג וצייד לנתק יחסים ולומר שבגללי התגרש ?. זמן רב חשבתי על זה, לא הבנתי ולעולם לא אבין זאת.
דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עכשיו זה רישמי www.fiatclub.co.il | אתר המועדון | 8 | 17-07-11 07:39 | |
| הנלצה חמה על fiat forum | yaniv hgt | פונטו - טכני | 2 | 01-06-08 02:13 |