![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
הוספת מחזיק כוסות לפונטו 98
כל בוקר אותו הסיפור, צריך קודם לשתות את הקפה ורק אז לשבת בפקקים.
בפונטו דור ראשון אין מחזיק כוסות ליד הקונסולה, האיטלקים שמו מחזיק כוסות שטוח בתא הכפפות, שבכל תנועה חדה מעיף את שתי הכוסות. אז החלטתי לעשות מעשה: -קניתי מחזיק כוסות של פיאט פאליו מסין (מהסוג שיש בקישור הזה: http://www.eboxtao.com/index.php?rou..._id=3522311912 ) -חתכתי מבסיס ידית ההילוכים את תא האיחסון הקטן שהיה שם. -חיברתי בין מחזיק הכוסות לבין מה שנותר מבסיס ידית ההילוכים. -עשיתי קצת שיפורים קוסמטיים וציפיתי בסקאי. -בנוסף, תפרתי שק חדש לידית ההילוכים והחלפתי את ראש ידית ההילוכים. ניתן לתמונות לדבר: כמו תמיד, אני מתחיל מתמונה של התוצאה הסופית: ועכשיו לתהליך, חיתוך החלק המקורי: קידוח חור עבור הבורג שיחזיק את הכל במקום: מוט ההילוכים במערומיו: מיקום החלקים והדבקה ראשונית: בינתיים, עד שיתייבש, חותכים את השבלונה לשק ההילוכים ומתחילים לתפור: הדבקתי בעזרת דבק חם את השק לתחתית המסגרת: אחרי חיתוך עודפים והרכבת הראש: כדי לתת צורה למוטציה, הייתי צריך למלא די הרבה חלל ריק, בחרתי למלא עם קרטון ביצים + הדבקה בדבק חם. לאחר מכן שכבת אפוקסי כדי לשמר את הצורה ולתת קשיחות. למען האמת, התכנון המקורי היה לצבוע את הכל בצבע שחור. עד שבאה אשתי והציעה אחרת, שנצפה בסקאי. לאחר יצירת צורה בסקאי, ציפוי וחיתוך עודפים, די בצורה חובבנית אבל מספקת לדעתי. מוכן להרכבה: מורכב ברכב: תמיד שמח לשמוע את מה שיש לכם להגיד מתן.
נערך לאחרונה על ידי matansab : 27-04-15 ב 00:28. |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחזיק כוסות לHGT | amir684 | מכירה | 20 | 25-06-11 16:39 |
| הוספת כוחות סוס לפונטו | ben_david7 | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 16-12-10 18:48 |
| מחזיק כוסות לפונטו HGT | idango | פורום המועדון | 12 | 15-03-10 00:26 |
| הוספת טויטרים לפונטו | yhoda1234 | פונטו - טכני | 0 | 10-09-09 19:16 |
| הוספת מד חום מנוע לפונטו 99 s60 | פורום הגראז' | 4 | 27-11-06 13:23 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד