![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס 2006
|
עזרה משהו שרציתי לשתף אתכם
שלום ברשותי פיאט פונטו סםייס שנת 2006 8 שסתומים ושבאתי לעשות טיפול לרכב הפלגים של ה8vשוט התברגו באוויר וכשהחלפתי לפלגים של 16v נכנסו בול והמסנן שמן אותו דבר של 16v משהו מוזר יכול להיות שעשו קומבינה? המנוע הוא מנוע 8v רגיל משהו מוזר ובנוסף אמרו לי שאפשר לגעת בקלאץ ושהגיר לא יושב במקום ויכול להיות שהוא של 16v אשמח לעזרה תודה
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
הפלאגים הם בעלי הברגה קטנה ולכן הפלאג של 16 שסתומים מתאים וזה בסדר
לגבי הפילטר אני לא חושב שיש הבדל יתכן וזה מתאים לשני המנועים והגיר אני לא לא זוכר שהגיר שלך של רכב אחר והי הוא יושב בסדר אין אפשרות לחבר גיר ברכב אחר אחרת הסטרטר לא ישב טוב מול גלגל התנופה הגיר חייב להתאים בול כלומר הציר של המהלך הישיר בא מול מרכז גלגל התנופה וכל החורים של הבלוק והגיר אחד מול השני רק במצב כזה אפשר להרכיב גיר מרכב אחר כמובון שאז במקרה כזה צריך להתאים צריות
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא ברור לי, מדוע אתה משקיע כסף במנוע שאך לפני שבוע דיברת איתי על צילינדר שלא עובד והחלפת מנוע. ?.
דוד.
|
|
|
|
#4 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס 2006
|
היי דוד לא יצא להיות בפורום הרבה זמן
עשיתי בדיקה למנוע פחות או יותר ועשיתי טיפול 10,000 שמזמן לא עשו והחלפתי חוטי הצתה וכו׳ של חלפים מקוריים של פיאט מורשה והכל הסתדר לפתע הרעשים של ה״צלצולים״ פסקו אבל לא לגמרי ממש חלשים שלא שומעים אותם כמעט לעומת מה שהיה והנסיעה והצריכת דלק השתפרה לעומת המצב הקודם כרגע מתחיל עליו יישור קו פחות או יותר תודה על העזרה אשמח לקפוץ בהזדמנות לבדיקה מקיפה לקראת הטסט תודה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רציתי לשתף שדרוג קטן לפונטו | bearsdov | פונטו - טכני | 4 | 03-01-15 16:33 |
| בראבו 09' לא מניעה - משתף | Amit_Regev | בראבו - טכני | 2 | 06-10-14 14:27 |
| מבקש אתכם (חוו"ד על ג'אנטים) | yossi136 | שיפורים וקוסמטיקה | 14 | 25-02-10 19:16 |
| משהו חדש ששמתי לב אליו ,מבקש עזרה. | asaf123 | אונו - טכני | 8 | 17-07-09 21:18 |
| איזה סוג ארועים מענינים אתכם? | ארילו | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 8 | 14-09-08 01:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד