![]() |
|
![]() |
פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
לידע כללי איך זה יתכן?
שלפנדה חדשה מרווח טיפולים כל 30k או שנתיים???
קיימים פילטרים מיוחדים לטווח כזה? או שמן תואם? אני בכל מיקרה הייתי מקפיד לפחות על 15k או כל שנה. מהאתר של פיאט: פיאט פנדה היא איטלקייה עירונית בנשמה, אבל אם רק תתנו לה לצאת מהעיר תגלו בה צד חדש ומפתיע: עוצמת נסיעה גבוהה ביחס לקטגוריה, מרחב פנימי מפנק גם בנסיעות ארוכות, תא מטען גדול, צריכת דלק נמוכה ומרווח טיפולים כל 30,000 ק"מ או שנתיים. אגדה אורבאנית עם נשמה חופשית וכושר המצאה שלא יפסיק להפתיע אותך, אבל ככה זה עם האיטלקיות...
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
רוב היצרנים נוטים לאפשר היום מרווח כזה, השמן היום (בייחוד הסינטטי) עמיד בהרבה בפני חמצון וגם רמת הסינון של הפילטרים טובה יותר.
עם זאת - היצרן מתייחס (לרוב) לארצות אירופה, בהם מזג האוויר קר יותר ובעיקר יש הרבה פחות אבק. סמוך על היבואן והיצרן שבדקו את העניין מספיק טוב בכדי שהחלפה במועדים כאלה לא תגרום נזק משמעותי במהלך תקופת האחריות. מעבר לתקופה זו - האינטרס של היצרן הוא דווקא למכור לך חלפים... לדעתי, אם אתה חושב להחזיק את הרכב לטווח ארוך או סתם אכפת לך שהוא ישרוד לאורך תקופה - כדאי לצמצם את מרווח הטיפולים, במיוחד עבור רכב ישן. בחירה שלך על פי עומק כיסך. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
יתכן שלוחיות רישוי רכב יכללו גם אותיות | רפי לין | רכב כללי | 0 | 14-11-11 20:23 |
מחפש מידע לגבי HGT ספציפית ובאופן כללי | gt3rs | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 09-04-10 01:03 |
מידע כללי לפונטו S55 שנת 96 | shahar_ha | פונטו - טכני | 3 | 12-10-09 13:54 |
פונטו דור שני (ספייס). מידע כללי. | Caveman | פונטו - טכני | 7 | 11-01-09 21:00 |
סתם לידע כללי - | קניה | 1 | 16-01-07 00:54 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד