![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#161 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
למיטב ידיעתי, OEM הוא חלק תואם מקור אך לא מקורי.
כך או כך, זהו קישור למכירת החלק: http://www.ebay.com/itm/MAP-INTAKE-M...6?roken=cUgayN ---- עריכה: בדקתי, אכן OEM אמור להיות כמו מקורי רק ללא אריזה מקורית. למרות זאת, פעמים רבות שמים חלקים תואמים למקור שאינם מקוריים ומגדירים אותם OEM (ניתן לראות זאת בחשבוניות של חלק מהמוסכים לגבי פילטר אוויר וכו'). על החלק הנ"ל באמת לא מצויין שהוא OEM אבל הוא תואם למק"טים המקוריים. מצאתי חלק נוסף, שהוא מקורי (החברה המקורית): http://www.ebay.com/itm/MAP-Manifold...9?roken=cUgayN פה כבר מדובר על כ 220 ש"ח והשאלה האם שווה להמר על החלק הזה שהוא התקול. נערך לאחרונה על ידי m1011409 : 10-08-14 ב 15:40. |
|
|
|
|
|
#162 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
לפי הקישור והכתוב החלק לא מקורי,המספרים הסידוריים הם תואמים לחלק המקורי לשם דוגמא,
OEM פירושו Original Equipment Manufacturer כלומר חלק מקורי מהייצרן, לרוב כדי לציין שהמוצר מקורי ייכתב OEM או GENUINE. גם בקישור השני לא מצויין שהחלק מקורי. אני חושב שהאחד ב 110 הוא מחיר טוב אולי עדיף על חתול בשק מפירוקייה. פה גם מציעים שנה אחריות http://www.ebay.co.uk/itm/FIAT-STILO...-/230799099214 מצאתי מקורי אבל ייצא מעל 100 פאונד נערך לאחרונה על ידי Nuker : 10-08-14 ב 15:56. |
|
|
|
|
|
#163 |
|
Senior Member
|
תודה על העזרה.
בקישור השני מדובר בחלק עם החותמת של Magneti Marelli שהוא זהה לחלק הנמצא במקור על הרכב. אגב, אם למישהו יש את המק"ט של החלק שאני צריך אשמח לקבלו כדי להיות בטוח שאני מזמין את החלק הנכון (בכל מקרה, אם לקנות בארץ אז כניראה רק מפירוק כי על חדש ביקשו בשיחת טלפון אצל סודאי 1,400 ש"ח). |
|
|
|
|
|
#164 |
|
Senior Member
|
עידכון:
הוחלף חיישן MAP לחליפי והבעיה לא נפתרה. מה דעתכם, יש מצב שזה חיישן טמפרטורה? הוצאתי את המחבר שלו (הירוק) והיו עליו כמה טיפות שניראות כמו נוזל או שמן דליל. |
|
|
|
|
|
#165 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תנקה ותחזיר תיראה אם יש שינוי גם הוא נוזל רק לצורך הבדיקה ואחרי זה תחליף הכל טלוי בזמינות החלקים
|
|
|
|
#166 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מעניין מי החליט שהבעיה היא בחיישן MAP וכיצד החליט ?.
דוד.
|
|
|
|
#167 |
|
Senior Member
|
יאיר - תודה, הכוונה לפרק את כל החלק כולל התושבת שלו? אשמח להסבר איך לפרק
ואיך לנקות (ספריי לחץ אוויר?). דוד - קראתי באינטרנט שייתכן שאם חיישן זה תקול לא תקפוץ תקלה במחשב אך יופיעו בעיות עם הטורים. לאור כך שנגמרו לכולם הרעיונות ואתה לא חזרת לגבי האפשרות להחליף מחשב, אני מנסה מה שניתן לתקן את התקלה באמצעים שיש לי (מידע באינטרנט). |
|
|
|
|
|
#168 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
תנקה את המגע של החיישן עם ספרי מגעים ותחבר
|
|
|
|
#169 |
|
Senior Member
|
בפירוק שלו לא יצא נוזל קירור?
אם כן : אצטרך להשלים כמות גדולה? לאחר מכן מכן צריך גם לנקז אוויר? צריך גם לאפס את המחשב אחרי ניקוי/החלפה של החיישן? כמה אמור לעלות החלק (הבנתי שנמכר יחד עם הבית שלו) לחליפי איכותי או מקורי בארץ? לדעתכם חיישן לא תקין עשוי להיות הגורם? תודה!
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| דוושת קלאץ' מתחילה לחרוק אחרי נסיעה ארוכה (פונטו03) | vladi_mi | פונטו - טכני | 1 | 24-08-13 23:16 |
| טורים עולים בלי סיבה ,sx ידנית. | eli_h1 | פונטו - טכני | 6 | 07-06-11 18:36 |
| מאוורר לא נכנס לפעולה לאחר נסיעה ארוכה | zah | פונטו - טכני | 13 | 04-12-10 20:29 |
| טורים עולים ויורדים לאחר כמה דקות נסיעה | פורום הגראז' | 3 | 08-05-06 09:48 | |
| נסיעה ארוכה בשביל כורכר- נזק? | פורום הגראז' | 2 | 30-03-06 21:03 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד