![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט 500
|
רכב פיאט ישנה
שלום לכם חברי הפורום,
אני מחזיק ברשותי פיאט פונטו שנת 91 שלא שמישה כבר כמה שנים והבנתי שאי אפשר כבר למכור אותה לגריטה ולקבל כסף מהמדינה, הייתי שמח לשמוע על דרכים להיפטר ממנה. יש לי איזה חבר שהציע לי למכור את הרכב לפירוק (ונתן ליי איזה כתובת של אתר מכוניותלפירוק.net crockcar.com או דומים להם...) אשמח לשמוע על דרכים אחרות מלבד מכירת הרכב לפירוק? איך אפשר לעשות משהו עם הרכב הזה. תודה הטלפון שלי הוא: 077-3601644 |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
קידום אתר אינטרנט
ראיתי שכתבת הודעות דומות בכל מיני פורומי רכב אחרים וכמובן שאתה רק רוצה לקדם את האתר.
בשנת 1991 לא הייתה כלל פיאט פונטו, אלא היא התחילה רק בשנת 1995. גילית חובבנות רבה. רפי לין
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש לקנות פיאט ישנה או כל רכב אחר במצב נסיעה (טסט לא רלוונטי) עד 500 ש"ח | fila1 | קניה | 2 | 31-03-13 00:02 |
| בתשלום - מחפש פיאט ישנה צהובה לצילומי סדרה. | דוידי 1 | פורום המועדון | 2 | 07-05-12 02:36 |
| פיאט פנדה ישנה בבית שמש במגרש המשטרה | צביקוש23 | פיאט אספנות | 4 | 06-05-12 20:54 |
| מחפש פונטו 3 דלתות (צורה ישנה ) | Amit | קניה | 5 | 01-04-09 15:40 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד