![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Guest
|
סאב של פיוניר או קנווד?
מעוניין ברכישת סאבוופר אז פיוניר או קנווד?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
למה פיונר או קנווד? למה לא קיקר?
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
תגובה
בסאבוופרים פיוניר יותר טוב מקנווד אבל כמו שVitalikUno קיקר ממש חמוד
ואם אתה רוצה להשקיע אז רוקפורד ! |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
רוקפורד זה ממש טוב, אבל גם יקר...
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
טוב אנשים קניתי רוקפורד ב700 שקל (פרוטקציה) משו בן זונה
ובנוסף קניתי עוד מגבר של לייטינג אוודיו... השקעה ששוה את הכסף ![]() ![]() ![]() אלי |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
תגובה
תתחדש [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] !
חשוב שתקנה לסאבוופר רשת הגנה לתיבה שלו כדי שלא תשים ממשהו בתא המטען והוא יקרע או כל דבר אחר וגם המראה יפה יותר ! |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
תודה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]
![]() [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אתה לא מבייייייןןןןן איזה מושלם יצא לייייי קידמיים מופרדים אחוריים מופרדים והסאב בנפרד (הסאב במגבר נפרד אבל הרמקולים עצמם - הקומפוננטים, ה6/9 והטוויטרים על מגבר אחד אבל יש את הקורוסאובירים לקומפוננטים ולטויטרים הקומפוננטים והטויטרים על ערוץ 1-2 וה6/9 על 3-4) בקיצור מושלם בלי עין הרע טפו טפו טפו !רשת הגנה יש דאגתי גם לזה...אתה מגיע למפגש נכון [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]???? אלי |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
תגובה
אני כבר שם !!!!
גם לי הייתה מערכת הכול פורק ! עכשיו הכול כרגיל פנאל של פיוניר קדימה3.5" 120W של קליפורניה בום + 2 טויטרים אחורה 6X9 קנווד 350W והכול מחובר למערכת ולפני זה היה לי סאב של פיוניר של SABA 2 מגברים אחד שניהם 500W אבל איכותיים ! אחד לרמקולים אחד לסאב ! הקדמיים כמו היום ! וכול החיווט וההתקנה אני עשיתי ! ורק החוטים של הRCA עלו לי בסביבות ה200 שקל כי הם מוליכי זהב ! |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
אחייייי אתה לא מבייייןןןןןן כמה שהוצאתי על המערכת שלייייייייייייי
700 שקל~ לחייוט... הכולל 3 כבלים של RCA של BOSS כבל + כבל -... יש לי מגבר של LOGIC 800W 4 ערוצים (לא יודע כמה RMS אבל הוא מחזיק לי את הרמקולים אכווווווווווווווווששששששששרמ***********ה) ושל לייטינג אוודיו 300RMS 2 ערוצים רמקולים של קנווד 300W קומפוננטים של CV 150RMS + 14 טוויטרים (6+6+2) פאנל של פיוניר DEH-P6800MP את כולההההההה אני הרכבתי! ![]() אלי |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
תגובה
פששששש מעניין לראות!!!!
|
|
פיאט