![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שאר הדגמים - טכני דגמים שלא מופיעים למעלה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: דובלו
|
אתמול אחה"צ המנוע נכבה בנסיעה פעמים רבות. היום רק הניע וכבה מייד.
עכשיו כבר לא מניע אלא מוציא אירוסול של דלק מחניק מהאקזוז. כלומר משאבת הדלק עובדת אבל המחשב לא רוצה שאסע לעבודה. מישהו יכול להבין מתוך הסיפור מה מפריע לו? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת ההתנעה
אם אתה מפעיל את מתג ההצתה למצב ON ונורת המפתח נדלקת לכמה שניות וכבית, אז מע' האימובילייזר המקורית תקינה והתקלה נמצאת במקום אחר.
יתכנו הרבה סיבות לכך כמסנן סולר סתום, חיישן פגום, מזרקי סולר ועוד ועוד. אין מנוס אלא לגרור המכונית למוסך. נא עדכן ממצאים ותוצאות, לכשיהיו. בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
גררתי את הרכב למוסך שגולשות נתנו עליו חוות דעת נלהבת מאד. סיכמתי איתו מראש בטלפון שאהיה נוכח בבידקה/תיקון.
בפועל דרש שאשב במשרד וכשעמדתי על הסיכום המוקדם בטלפון אמר לי שאני יכול לקחת את הרכב. גיבור גדול, יודע שהרכב לא מניע והגעתי בגרירה. מחוסר ברירה ישבתי במשרד מאזין בעל כורחי לשלמה מציע לי לשכוח כל מה שאני יודע על מוסכים כי אצלו הכל שקוף ואמין...תוך 2 דקות שמעתי את העובד שלו מניע את הרכב. העובד נכנס למשרד להודיע מה הבעיה אך שלמה קטע אותו: " 1200 שקל" לפני שהצליח לומר שתי מילים. שלמה שישב איתי לא היה יכול לדעת מה התיקון אך לתקוע מחיר ולמנוע אינפורמציה מהלקוח ידע. לאחר מו"מ שילמתי לו 300 ש"ח+מע"מ על "הבדיקה" ונסעתי לדרכי למרות אזהרתם שאני צפוי להיתקע כל רגע. אכן למחרת נתקעתי שוב. אלדר ממוסך איטליה בבני ברק זיהה את הפגיעה בבידוד של הצמה כתוצאה מהשתפשפות בבלוק המנוע מאחור, פתח את הצמה ובודד מחדש. שילמתי 500 ש"ח למוסכניק ישר במקום עוד 900 ש"ח למוסכניק נוכל. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
לא הבנתי, מאיזה מוסך ממנו לא היית מרוצה?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
מוסך פיאטון
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אשר כתבת, "גררתי את הרכב למוסך שגולשות נתנו עליו חוות דעת נלהבת מאד."
חשבתי שאתה יודע, מה קורה כאשר בחורות נכנסות למוסך לתקן. ![]() ובכלל המלצות זה לא דבר שתמיד כדאי לסמוך עליהם, כבר הד"מ. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רעידות בדובלו בעת הפעלת מזגן | michaelbs007 | פורום היבואן - סוכנות מכוניות לים התיכון | 1 | 29-03-13 03:07 |
| הגה זז בקושי בדובלו | zivsever | בעלי מקצוע | 2 | 21-07-12 19:12 |
| לחץ אוויר בעומס קל בדובלו | gigabyte | שאר הדגמים - טכני | 2 | 22-12-10 21:58 |
| מהם מרווחי הטיפולים בדובלו 02? | yulian1986 | שאר הדגמים - טכני | 6 | 10-10-10 21:22 |
| האם ניתן לשפץ גלגל תנופה בדובלו JTD 2003 | amir | שאר הדגמים - טכני | 5 | 16-04-09 19:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד