![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
חום מנוע פיאט מריאה מישהו יודע?
אהלן חברה...
שאלה קטנה אליכם מישהו מכיר את החום מנוע של פיאט מריאה? בזמן נסיעה בעיר המחוג נמצע קצת מעל החצי ביציאה מהעיר המחוג נמצא קצת מתחת לחצי מוזר לי העיניין שהמחוג עולה מעל החצי כמעט ל4\3 חום במד חום. לפי מה שהבנתי "המחלה" של חום מנוע היא לבראבה בראבו ומריאה כמעט אותו דבר יש פה עוד מישהו שהמנוע שלו מתחמם כך ובדק את זה במוסך? ואם יש לזה טיפול אשמח גם כן לדעת אני מאוד אודה לכם על העזרה |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
חום מנו במריאה
חום המנוע מריאה בעמידה ונסיעה עירונית (ללא מזגן פועל) הנו באמת קצת מעל החצי במד חום.
אם זאת צריך לבדוק שמאורר הרדיאטור פועל בשתי מהירויותיו, הראשונה האיטית והשניייה המהירה. בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
רפי תודה
רפי תודה על התשובה....
אתה אחלה תמיד ראשון שעונה תשובה לעניין ולא בילבולי שכל.... בקשר למהירויות המאוורר כיצד אני יכול לדעת מה זה נקרא מהיר ומה איטי..? פשוט להעמיד את הרכב ולחכות שהוא יתחמם או בדיקה כזו צריך לעשות במוסך? שוב תודה |
![]() |
#4 |
Guest
|
בדיקת מאורר רדיאטור
ביום חם (יהיה כבר היום ומחר ממש חמסין) הרם את מכסה המנוע והנע המנוע והפעל המזגן וצא החוצה והסתכל על מאורר הרדיאטור. כעבור זמן קצר הוא אמור להתחיל ולפעול במהירות 1 האיטית ולאחר מכן במהירות 2 המהירה. אם לא תהיה הפעלה של 2 מהירויות אז אין מנוס אלא לגשת למוסך. בדגמים מוקדמים יותר ההפעלה ע"י המזגן של המירות 2 הייתה אוטומטית כעבור כ 15 שניות לאחר פעולת מהירו 1 (האיטית). בדגמים חדישים יותר (ממחצית 199
![]() בברכה - רפי לין ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
היתה לי אותה הבעיה בבראבו, במוסך מרכזי החליפו לי טרמוסטט + נגד מהירויות + נוזל קירור פאראפלו, יצאתי בנזק של 700 ש"ח, אבל מוסך מורשה לפחות אני ברא שקט, עכשיו המחוג לא זז מהחצי בשום תנאים.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
מריאה שלי מודל 99 אוטומט ELX -תמיד החום בחצי. אולי רדיאטור מתחיל לזייף.
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד