![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
פרוייקט מעניין - בית מצערת מוגדל 16V על סעפת של 8V
מדובר על דור 1
לפי מה שקראתי בית מצערת של פונטו 55/60 - 32 מ"מ בית מצערת של פונטו 75 - 40 מ"מ היה כאן מישהו שביצע החלפה של מצערת/סעפת מפונטו 60 ל 70? יש האומרים שרק החלפת בית המצערת מביא עד ל 10% יותר ביצועים לא כולל המסביב (רק בית המצערת). בפרוייקט הבא מישהו מחליף בית מצערת של פונטו 75 8V בבית מצערת של פונטו 16V/בראבו 16V. בית מצערת מוגדל (48 מ"מ). לתמונות: בית מצערת סטנדרטי של פונטו 75: ![]() השוואת מצערות של פונטו ובראבו 16V: ![]() הבחור השתמש ב Adaptor של בראבו 16V ומדפסת תלת מימדית: ![]() המוצר המוגמר מהמדפסת: ![]() ![]() הרכבה: ![]() ![]() ![]() לא כל כך הבנתי איך הוא יצר את המתאם הזה, לא יודע איך מתאם של פיאט בראבו נראה ואם הוא רק העתיק או יצר את זה לבד. הבחור אומר שיש שיפור של עוד 10% בביצועים בגלל ההבדלים בגודל המצערת (46mm לעומת 40mm). עוד לא הבנתי באיזה בית מצערת בדיוק הוא השתמש (דור ראשון 16V או בראבו 16V). הפרוייקט המלא שלו: http://www.fiatforum.com/cinquecento...e-1-2-mpi.html שלחתי לו הודעה בנוגע לפרטים, מעניין אם אפשר להכין מתאם כזה בארץ ומאילו חומרים. האם אמורה להיות בעיה של חיישנים או דברים אחרים אם בית המצערת נכנס פיזית? מת לנסות לשדרג לכזה דבר. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
בית מצערת
שאל אותו גם אם יש הבדל בצריכת הדלק ובכמה והאם נוצרו תופעות לוואי כלשהן.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
בזמנו עשיתי את זה
הייתי מוסיף לזה את החלפת סעפת פליטה והיציאה הכפולה עג לממיר יוסיף לך מומנט טוב 10 אחוז תוספת בספק השלב השני שעשיתי זה ראש מנוע של 75 שהרי סעפת יניקה של 75 לא מתאימה לפונטו 60 מקווה שמובן |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
הפונטו שלי 75, לא 60
השאלה אם ארכיב בית מצערת מוגדל יותר, האם גם אז יהיה שיפור ממה שיש כרגע. יש לי גם סעפת כפולה. בזמנו גם הרכבת צ'יפ מעמית, האם לא היו תופעות לוואי אחרי זמן מסויים? נערך לאחרונה על ידי chesh : 04-05-14 ב 01:28. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
נשמע מעניין אבל בעייתי
העניין שנכנסים לפה גם מזרקים שונים וגם מחשב ואיזה נפח הבראבו היא לא 1200 סמ"ק |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
מה שהייתי עושה הייתי מעדכן ציפ למחשב ולא נוגע בכלום
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
התמונות לא עובדות משום מה, אבל זה נשמע כמו פרויקט מעניין..אם יש לך שרטוט (או לפחות כמה מדידות) של הסעפת יניקה שלך ושל הבית מצערת שאתה מעוניין להרכיב אני יכול לתכנן מתאם מאלומיניום\פלדה ולהעריך עלות של ייצור בעיבוד שבבי
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פחח לעניין בחדרה | dutu79 | בעלי מקצוע | 0 | 16-11-11 03:38 |
| פרוייקט מצולם - החלפת אטמי בית מצערת - MK1 | chesh | פונטו - טכני | 7 | 11-11-10 11:57 |
| דגם מעניין של HGT | fiat-punto | תמונות וסרטונים - פיאט | 5 | 03-09-10 12:59 |
| מצאתי אתר מעניין | Tacchi | אוף טופיק | 6 | 06-08-08 00:38 |
| [פרוייקט מצולם] ניקוי בית מצערת בפונטו HGT Mk2 Euro3 | Caveman | פונטו - טכני | 23 | 25-05-08 12:10 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד