![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אודיו אודיו ומולטימדיה לרכב. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו 2010
|
מדריך מצולם: הוספת שקע AUX לפיאט פונטו איבו
טוב אז היום סופסוף סיימתי את הפרויקט הזה.
כמובן שאיך שהתחלתי בהתקנה חשבתי לעצמי שאני צריך לצלם ולהעלות מדריך לפורום. המקום הזה חדר לי לורידים. לעניינינו. דבר אחד חשוב לפני הכל! אחרי שמוציאים את הרדיו, מומלץ לחבר את הכבל ולבדוק את תקינותו טרם ביצוע כל המדריך! מצרכים נדרשים: 1. כלים לשליפת הרדיו. ככה זה נראה, אני הזמנתי מאיביי את זה. 2. כבל MINI ISO שמתאים לפיאט עם שקע AUX נקבה. ככה זה נראה, כמובן שהזמנתי מאיביי, את זה. מתחילים בעבודה. 1. מכניסים את הפינים לשליפה לחורים שלהם ברדיו. שימו לב שהם נכנסים עד הסוף, כמו בתמונה! צריך לדחוף די חזק כדי שזה ייכנס ככה, כשמנסים לדחוף את זה עם היד זה לא כל כך מצליח אז פשוט השתמשתי בחתיכת פלסטיק על מנת לדחוף את זה בצורה שזה לא ישאיר לי חור ביד. זה למשל איך שזה לא צריך להיראות - הפינים לא הוכנסו עד הסוף ![]() לעומת איך שזה נראה כשהם כן מוכנסים עד הסוף ![]() אחרי שהרדיו יצא, נשאיר אותו בחוץ, עדיין מחובר עם כל הכבלים שלו, ופשוט נניח אותו רגע ליד ידית ההילוכים. 2. אחרי שהרדיו יצא, נפתח את הפלסטיק מצד שמאל של הקונסולה, ליד דוושת הגז ![]() 3. נשחרר את הבורג שייחשף לנו אחרי שפירקנו את הפלסטיק, מפתח 10. ![]() 4. נשחיל את הכבל שקנינו, עד שנראה אותו יוצא מאיפה שפירקנו את הפלסטיק ליד דוושת הגז. שימו לב שצריך להעביר את הכבל מאחורי התושבת של הרדיו. ![]() ![]() 5. נעשה חור באמצעות כל מה שבא ליד. אפשר עם מקדחה אם יש לכם נקודת חשמל קרובה, ואפשר עם בורג, מברג, סכין יפנית ומשייף כמו שאני עשיתי (כי לי כמובן אין נקודת חשמל...). לא לשכוח להתחיל מחור קטן ולהרחיב לאט לאט עד שמגיעים לחור בקוטר הנכון. העיקר לא לעשות חור גדול מידי! ![]() ![]() 6. נפרק את הראש של שקע הAUX, יש טבעת כסופה שמחזיקה את הפלסטיק במקום, יוצאת בקלות בהברגה. ככה זה נראה אחרי הפירוק. ![]() 7. משחילים את הכבל דרך החור שעשינו מקודם. ![]() 8. נחזיר את הראש של השקע בחזרה ונבריג את טבעת ההברגה שמאבטחת אותו. ![]() 9. נדחוף את השקע לחור שעשינו ![]() 10. נשחיל את הכבל בין הפלסטיקים. שימו לב זה דורש להפריד בין הפלסטיקים באמצעות קצת כוח ומברג. ![]() 11. נוודא שהכבל נמצא מאחורי כל הפלסטיקים, ולא מפריע לסגירתם. ![]() 12. נחבר את שקע הMINI ISO למקום שלו בצד האחורי של הרדיו. ![]() ![]() ![]() 13. נחזיר את הרדיו למקום. ![]() 14. נאגד את שארית הכבל באזיקון, ונחביא אותו בפנים. ![]() ![]() 15. נבריג חזרה את הבורג שפירקנו בסעיף 3, ואת הפלסטיק שפירקנו בסעיף 2. 16. להפעיל את הרדיו, להעביר לAUX ולהנות! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
יפה מאוד! אהבתי!
|
|
|
|
#3 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו מולטיאייר,קיה סיד סטיישן ,ימהה ויראגו 500
|
תודה רבה על המדריך והלינקים
אני בדיוק חושב לעשות אותו הדבר באיבו שלי .
ראיתי את המוצר הזה באיביי : http://www.ebay.com/itm/Cavo-aux-Fia...21315523311%26 לא עדיף להתקין שקע זכר שייכנס ישר לסלולר \ נגן MP3 שלך ,כמו בקישור ? האם לדעתך יש אפשרות להעביר את הכבל ממש מתחת לרדיו כך שיצא מאחורי המאפרה ופשוט יהיה מונח באזור שקע החפצים ,מעל לידית ההילוכים ? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
לגבי הכבל, אתה יכול לשים גם כבר זכר כמו שאמרת, אני העדפתי לשים כבל נקבה. עניין של העדפה.
לגבי המיקום ששאלת, אפשרי ביותר. קצת עבודת השחלה אבל לא מסובך מידי. בין שקע החפצים לקונסולה יש רווח שמתגלה אחרי שמפרקים את הפלסטיק ואת הבורג שמופיעים במדריך, אחרי שזה מפורק ניתן לתת דחיפה קטנה ולגרום לרווח הזה להופיע, דרך שם אפשר להעביר את הכבל. קשה להסביר את זה בכתב, אם אתה מאזור הצפון לא איכפת לי שניפגש ואני אעזור לך, או שתסתדר לבד, זה לא כזה קשה אם יש לך טיפה חוש טבני. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו מולטיאייר,קיה סיד סטיישן ,ימהה ויראגו 500
|
אני שמח לדעת שהאופציה קיימת
נראה לי שהבנתי ואני מאמין שתוך כדי אני אסתדר .
תודה . |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו
|
No source available
שלום,
יש לי פונטו איבו 150 ואני מנסה להוסיף חיבור aux בעקבות המדריך כאן. הזמנתי כבל באיביי וניסיתי להתקין אותו היום אבל אני מקבל הודעה No source available. וידאתי שהכבל מחובר כראוי, כיביתי, הדלקתי, קפצתי על רגל אחת שלוש פעמים וזה עדיין נותן את אותה הודעה צירפתי תמונות של הכבל והמדבקה על הרדיו עם הדגם. ראיתי בפורום אחר שיש כבל אחר, עם חיבור כחול שמתחבר לפינים בצד השני. יכול להיות שצריך את הכבל הזה במקום? http://www.fiatforum.com/punto-v/320...2012-easy.html אם למישהו יש מושג איך לסדר את זה אני אהיה אסיר תודה... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
המתאם כזה יכול להתאים?
http://www.aliexpress.com/item/Digit...569703324.html |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
תדהר, נראה שהכבל שלך דווקא מתאים, מתי בדיוק עולה ההודעה הזאת? תנסה לתאר לי בדיוק מה אתה עושה כשההודעה הזאת מופיעה.
גרינהירו, יכול להיות שזה יתאים, אבל לא התנסיתי בזה אז אני לא יודע לענות לך. מצטער. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו איבו
|
אחרי שחיברתי את הכבל, חיברתי את הצד השני ליציאת האוזניות של הטלפון והתחלתי לנגן מוזיקה.
ההודעה מופיעה כשאני מדליק את הרדיו ולוחץ על כפתור Media. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
מוזר. זה קרה לי כשעשיתי את ההתקנה, ומה שסידר את זה, זה ניתוק הכבל וחיבורו מחדש. הוא פשוט לא ישב כמו שצריך.
ניסית לחבר מכשיר אחר? |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מדריך מצולם לפרוק דוושת קלאץ' | KRAFT | פונטו - טכני | 6 | 09-06-13 20:28 |
| מדריך תיקון תושבת פנס ראשי ב-20ש"ח עשה זאת בעצמך (מצולם). | mechtech | פונטו - טכני | 4 | 04-02-13 02:16 |
| מדריך החלפת מסנן אבק של מע' המיזוג עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 7 | 29-11-12 17:24 |
| מדריך הוספת מד סל"ד לפונטו דור ראשון | ארילו | פונטו - טכני | 19 | 15-10-11 17:05 |
| [מדריך מצולם] - החלפת המנוע במשאבת הדלק . | dekel | פונטו - טכני | 13 | 21-06-11 21:11 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד