![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס elx
|
שלט מקורי לפונטו ספייס
שלום רב , התחדשתי בפונטו ספייס 2001 ELX , הבעיה היא כזו - קיבלתי את הרכב עם שני מפתחות אך עם שלט מקורי אחד בלבד (עגול עם כפתור אחד של META), ורק בעזרת שלט ניתן לפתוח את הרכב בלי שיהיה בלגן עם האזעקה(אני לא מעוניין לנטרלה) לכן אצטרך שלט נוסף מפני שאני וחברתי משתמשים ברכב.
כמו כן לפני כשנה הייתה ברשותי פונטו ספייס 2001 אחרת(בגלל שמאוד אהבתי את המכונית הנ"ל רכשתי אחת כזו שוב), עם אותה הבעיה רק שמקרה הזה קניתי שלט לא מקודד מebay, וקודדתי אותו ב"אפריל טקליין" (כ300 ש"ח שלט+קידוד) , השלטים נשארו אצלי בעקבות "מותו" של הרכב (טוטאל לוס), וכך נוצר מצב כעת שיש לי שלט אחד מקודד לרכב הנוכחי ועוד שני שלטים שמקודדים לרכב שמעשית לא קיים( שני השלטים האלה הם של אותה חברה META Systems, והם נראים אותו הדבר כמו השלט הנוכחי כך שגם הם, לטעמי, אם יקודדו יצליחו לפתור לי את הבעיה). לכן אני מעוניין להפוך את שני השלטים של הרכב הקודם(או רק אחד מהם תאכלס) לשלט של הרכב הנוכחי - האם זה אפשרי?!?!? (דיברתי עם מוסכים מרכזיים ואמרו לי שהדבר לא יתאפשר וצריך להזמין שלט חדש-אפילו לא העזתי לשאול כמה זה עולה, אני מניח שגם אם אצל אפריל טקליין זה יהיה אפשרי והם ירצו עוד סכום דמיוני גם הם), השאלה היא איפה אני יכול לעשות זאת בזול ובבטחה? תודה לעונים, ואם צלחתם והצלחתם להבין עד לכאן, שאפו! נ.ב אני סטודנט תפרן... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
קרא כאן אולי יעזור לך להגיע לפתרון : http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=4557
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
הארקה לפונטו ספייס | chenrp | פונטו - טכני | 11 | 10-02-14 15:53 |
מדבקות לפונטו ספייס | forum770 | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 28-08-12 17:38 |
מגש לפונטו ספייס | tal sx 2004 | פונטו - טכני | 8 | 07-02-10 21:52 |