![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
פענוח תוצאות בדיקה -- פונטו ספייס דינאמיק 16V 04 אוטו'
חוו דעתכם על הסעיפים המשמעותיים ופרשו בבקשה את בדיקת הקומפרסיה. תודה מראש.
נסועה: 100 אלף ק"מ. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
לדעתי אתה אמור לותר על הרכב הזה ולחפש אחד יותר טוב רשום בבדיקה החלקה בהעצה ולחץ בעוקה כלומר בריחת קומפרסיה למערכת השמן בקיצור מנוע דפוק וגיר בדרך הגיר הוא מעוד יקר לתקן ובודדים בארץ מתקנים אותו מדובר פה בגיר אוטומטי רציף
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
מנוע וגיר בשלבי גסיסה? יפה... בשיחה עם המוכר לפני הבדיקה הוא התגאה בכך שהרכב מטופל במסירות במוסך מורשה, ושהרכב נקנה מבעל המוסך שלכאורה החזיק ברכב כ-5 שנים (כן, קראו שוב). הבדיקה, פסימית ככל שתהיה, מוכיחה שלכל היותר מדובר ברכב במצב סביר מינוס ובטח לא רכב שמור במיוחד ומטופל במסירות.
מאחר והאפשרות הטכנית זמינה מאוד במקרה זה, האם נתוני הבדיקה מעוררים אצל מי מכם חשד לזיוף נסועה? עוד דעות? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
עשו מאמצים ועזרו כאן, אני חייב לדעת כמה מזה הוא כסת"ח. זה רכב שהמליץ עליו מוסך שאני סומך(?) עליו ולי יש הרגשה שהוא פספס כאן. גיר מחליק ולחץ מהמנוע לא נשמעים כסת"ח של מכון בדיקה.
תודה למשיבים. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
מקווה שזה ישפוך אור על סיפור המעשה. לא מיהרתי לכתוב זאת.
בעל הרכב הסכים לספק קבלות המתעדות טיפולים אך לא לספק תדפיס, וכשהתעקשנו על הוצאת תדפיס מפורט מהמוסך, נמסר לי מהמוסך שטכנית הם אינם מצליחים לעשות זאת. בקיצור, המוסך לא מסוגל להנפיק לי תדפיס היסטוריית טיפולים. מעולם לא נתקלתי במקרה כזה. במקום זאת התקבל מהם תיעוד של טיפול שמנים ועוד איזה כיוון מחשב או משהו כזה. הטוויסט בעלילה: הרכב הוא יד שנייה, כשהיד הראשונה הוא חיים ממוסך שמשון (פיאט יהוד) והוא כמובן גם זה שמטפל ברכב וזה שלא הנפיק תדפיס היסטוריית טיפולים. הוא זה שתיווך והיה ערב לכך שהרכב שמור במיוחד. סמכתי עליו, דבר שלא הייתי עושה עם בעל מוסך אחר המח'לטר כסוחר/מתווך. המוכר לא הסכים להתחייב בבדיקה ורק מעורבותו של חיים לא פסלה את הרכב על סעיף זה. הבדיקה הובאה היום בפני איש מקצוע אובייקטיבי, בעל מוסך, וחשכו עיניו. לטענתו המחסור בשמן נובע מריקון מכוון שנועד לטשטש סימני לחץ עוקה (מנוע זורק לחץ) והמנוע במצב כללי רע. מבחינתו הממצאים חד משמעיים. הוא אף ציין שלא במקרה סירבו לספק היסטוריית טיפולים משום שסביר להניח שהרכב התחמם בעבר ו/או אף עבר תיקון ראש מנוע אי שם בעברו. אני לא טרול או משועמם כלשהו. עשו עם המידע הזה כרצונכם, אני למדתי מזה כמה דברים. כמו כן, במבט בוחן הרכב אינו שמור, חיצונית או פנימית, כפי שמעידה הבדיקה. התמונות מטעות. הנה הבדיקה עם פרטי הרכב למעוניינים. אולי אמנע עגמת נפש מאחרים. "מדבר שקר תרחק". נערך לאחרונה על ידי koper : 23-07-13 ב 07:17. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
נראה שהמוסך החביב על המועדון במרכז, לא כל כך חביב,
חבל,אם בעל מוסך מוכן לפגוע בשמו הטוב רק כדי לעזור למישהו לסגור עסקה הוא לא ראוי לשבחים, מוניטין לוקח שנים לבנות ושנייה להרוס. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תגובתו של חיים ממרכז שרות שמשון יהוד
הפניתי את תשומת לבו של חיים לשרשור הזה, למען האיזון וקבלת תגובתו שהנה כאן כלשונה וככתבה:
1. אני חורג ממנהגי ומגיב לראשונה שנכתבו בפורום זה וזאת בשל חומרתם. 2. האדם (שאת שמו איני יודע) שפירסם כאן את תוצאות בדיקת הרכב, ביקש ממני המלצה לקניית פונטו וקיבל ממני מס' טלפון של לקוח שמטפל במוסך באופן קבוע בפונטו שלו ובזאת כל מעורבותי במקרה! 3. הרכב הנבדק, מטופל אצלי מדצמבר 2006 באופן קבוע ומסודר וללא בעיות קיצוניות (מנוע, ראש מנוע, גיר וכו'). 4. מעולם לא הייתי הבעלים של הרכב המדובר ואין לי מושג כיצד הגיע הקונה הפוטנציאלי למסקנה זו. 5. אני רואה בדברים שנכתבו, ללא כל בדיקה איתי לפני פירסומם, פגיעה בשמי הטוב והוצאת לשון הרע. 6.אני מאמין שגם פירסום שקרי זה לא יכול לשנות את האמון והאהדה שאני זוכה לה מדי יום ממספר רב של לקוחות שרבים מהם גם מגיעים אלינו בעקבות המלצות בפורומים השונים באינטרנט ואפילו מרחוק. חיים - מרכז שרות שמשון יהוד
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ
לא ידעתי ששרשור יכול להיפתח עד כדי כך.
אבל בהחלט שמעתי רק דברים טובים על מוסך שמשון, וחיים בפרט. אני לא חושב ש דעה של לקוח אחד לא מרוצה. תשבור את המוניטין.. והנסיון של מוסך שמשון. בכול אופן אני מתכנן להגיע עם ה HGT למוסך שמשון (חיים). בגלל כמה דברים שמציקים. החל מי ביטול הנורה של תקלת אורות בלוח שעונים... עד לכריות בולם. נ.ב. היום אישה הביא לי מכה ברכב.. כאשר הרכב חנה. וזה הכי מעצבן!!! לפחות שתשבור את הטמבון.. אני ייקח פרטים לביטוח.. אבל בגלל שריטה אין לי מה לעשות אווףףף.. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מדוע לא הוצגה בפני הרוכש הפוטנציאלי היסטוריית הרכב ממוסך שמשון?
צטט:
חיים טיפל ברכב וכביכול נתן סוג של ערבות שהרכב מטופל אצלו ללא בעיות, לאור הרקורד שצבר בפורום נוצר הרושם שזהו אדם שאפשר לסמוך עליו, אני מאמין שהרוכש לקח זאת בחשבון וזה הסיבה העיקרית להתקדמות בהמשך העסקה, בכל מקרה,אי אפשר לדעת איך היו דין-ודברים, לחיים הייתי מייעץ אם כבר 'לעשות טובה' ולקשר בין לקוחות שלו לקונים פוטנציאליים עליו להתנער מכל אחריות לגבי מצב הרכב על מנת להמנע ממצבים דומים. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 24-07-13 ב 01:34. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |||||
|
Junior Member
|
בהתרחשות מעורבים גם אני וגם אבי. האדם ששוחח עם חיים הוא אבי, ובשרשור אני מייצג את שנינו ומשמש לו קול מסיבות טכניות.
צטט:
צטט:
צטט:
צטט:
צטט:
נערך לאחרונה על ידי koper : 24-07-13 ב 17:54. |
|||||
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פענוח תוצאות בדיקה -- פונטו ספייס דינאמיק 16V 04 אוטו' | koper | פונטו - טכני | 4 | 23-07-13 17:22 |
| פונטו ספייס דינאמיק- איך לזהות? | new_user | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 16-10-12 22:57 |
| קניית פונטו ספייס דינאמיק 2004 | Sunflower | יעוץ ברכישת רכב | 3 | 02-04-09 19:14 |
| פענוח תוצאות בדיקת רכב | yotamix | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 05-02-09 14:12 |
| צריכת דלק פונטו ספייס דינאמיק 2003 | yoze | פונטו - טכני | 11 | 18-04-08 22:01 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד