![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Guest
|
מה יכול להיות מסוכן בהם? למשל נהג שנכנס לך לנתיב.
למשל בור שנפער בהם בכל זאת (איילון הוא כולו בור אחד גדול לדעתי, ולא כביש). למשל חיה שמתפרצת לך לכביש (קרה לי עם חזיר בר. למזלי הייתי אז בהאמר צבאי). או כל מפגע אחר. הכבישים בארץ לא מתוכננים למהירויות האלה (אני מסכים שבכביש 6 אפשרי לנהוג על 140 וסביר להניח שהכל יהיה בסדר), והנהגים האחרים לא יודעים תרבות נהיגה מהי. למשל היום חזר מהחרמון, באחת העליות בדרך חזרה (לפני מצפה בית נטופה) היה טנדר שעישן למוות לפני, ועלה על 60 קמ"ש, ולא זז הצידה ופינה את הכביש כדי שיוכלו לעקוף אותו. |
|
|
#22 |
|
Guest
|
לארילו
לגבי הנהגים בארץ אתה צודק..
אבל לגבי חייה שניכנסת לכביש זה כימעת ולא קורה וזה גם יכול לקרות לעיתים רחוקות באירופה.. ולגבי איילון נכון שהוא באיכות גרועה ושבתוחו כולו בורות והתשתית שלו גרועה והנסיעה בו לו חלקה כמו בכביש באירופה או כביש 6 וכל הזמן אבל מבחוץ הכביש ללא בורות ובכביש כמוהו אפשר לנסוע מהר.. למה זה לא כביש שיש לך ממש בור מבחוץ.. ובכביש 6 אפשר גם לעבור ת'140 קמ"ש (לא מבחנה חוקית אבל חוץ מהחוק אין בעייה) |
|
|
#23 |
|
Guest
|
תגובה
שני דברים..
א. להעלות את המהירות המותרת בחוק? תהליך העלאת המהירות הינו הדרגתי ונקשר ישירות לחינוך, שסופג בשנים האחרונות צאצאים חסרי בינה וערכים בסיסים. רמת התשתיות טעונה שיפור כמעט בכל חלקיה בארץ. אך אני מבטיח לך, בנהיגה גם בכבישי אירופה, שאת חלקם צלחתי עם מכוניות דפוקות [אופל וקטרה דיזל] על כבישים משובשים- לא מדובר כאן בתשתיות נטו. נהיגה מהירה מתחילה בהבנה ובשיקול דעת ביחס לתנאים. והיא אפשרית כאשר אתה מבין מהן יכולות הכלי שבידך ואילו גורמים עלולים להפתיע אותך. אז עשה לי טובה WRC, אם אתה רוצה לנהוג בפונטו/אונו שמונו או מה שלא יהיה על 200, תעשה את זה בעיקר בראש.. חבל על החיים שלך ושל הסובבים אותך. ב. לגביי כביש 6 , איכותו גבוהה, אך גם בו קיים חוק וסדר [אם כי מעט שרלטני]. אבל זה לא משנה את העובדה שהצהרות "בוא [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] תראה איך אני סוגר 200 בפונטו" ו "[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח, אני עם האונו שלי עושה ככה וככה" מקומן בבית שוטים. אתה רוצה לנהוג מהר, תמתין למסלולים מסודרים בבוא השנים ואל תהיה גיבור על חברים/חברה/משפחה וכוו. אם לא תציית לחוק ,תזלזל ותתריס עצמך לסיטואציות שאין לך מושג איך לצאת מהן- תמצא עצמך מחוץ לחוק, בלי רישיון ובעיקר עם הרבה חומר למחשבה. לתשומת לבך.. ניר |
|
|
#24 | |
|
Guest
|
Re: תגובה
צטט:
WRC, באמת כל הכבוד לך שהפונטו שלך סוגרת 200. באמת, אני לא ציני. אבל דחילאק בן אדם, למה לסכן את עצמך ואת אחרים בצורה כזאת? הרי זה רשלנות נטו. הרי כולנו פה תמיד סקרנים לדעת כמה מהר האוטו שלהם יכול לנסוע וכמה טוב הם יכולים לשלוט בו במהירות גבוהה... אבל הגישה שלך היא רקובה מהיסוד לדעתי. שאתה אומר על עצמך "נהג טוב באוטו טוב" (או משהו כזה) אתה ממלא את עצמך בביטחון שהוא לא בהכרח מודצק. תשמע, אני פעם נהגתי עייף באילון בטיפו GT שלי (שאני חושב שהיא הרבה יותר מהירה, יציבה וחזקה מהפונטו שלך, באמת שבלי כוונה להרים את האף או משהו) והגעתי ל170 קמ"ש בלי לשים לב. רק שבאתי לעבור מהנתיב השמאלי חזרה לימני שמתי לב שמשהו פה "לא נראה לי" הסתכלתי על השעון והוא היה על 170! מהר מאד חזרתי ל90. ושלא תבין לא נכון, הכביש היה נטוש והשעה הייתה משהו כמו 5 בבוקר אם אני זוכר נכון. אבל יש חוק וחוק צריך לכבד 24 שעות ביממה. אחרי שקניתי את האונו שלי בנוסף לטיפו לא היה לי קנה מידה לאונו כי היא הרבה יותר חלשה מהטיפו מן הסתם. אז איזה שבת אחד באיילון פשוט לחצתי בלי לשים לב ורק שהגעתי לסוף של איילון צפון (הישורת המטורפת ההיא ליד רעננה) שמתי לב שאני חולף על פני כולם והאוטו ב4,000 סל"ד. הסתכלתי על השעון והייתי ב145 קמ"ש! (באונו 70 שנת 8 חוק צריך לכבד, בלי שום קשר להאם מהירות היא פאקטור גרימת מוות או לא. עדיין חוק זה חוק. עשה לעצמך ולאחרים טובה ובבקשה ממך, תציית לחוק וסע כמו בן אדם. אתה רק תרוויח מזה. נ.ב. אני בן 19 ושונא שיפורים קוסמטיים. בחייאת, זה לא אותנטי ("מה זה אותנטי?!")
|
|
|
|
#25 |
|
Guest
|
לכספר
שמע.. החוקים בארץ דפוקים.. כביש מהיר רגיל 90 קמ"ש?! כביש 6 (רמה של אוטוסטרדה אירופאית) 110 קמ"ש?! מהם חושבים אלו..
במדינות באירופה עם המהירות המירבית האיטית ביותר, מהירות מירבית חוקית ומותרת היא 130 קמ"ש. אז למה פה צריך לזחול על 90 קמ"ש?! (ו90 קמ"ש זה מוגזם!) וחוץ מזה אין הבדל במה שיקרה לך ולאוטו בתאונה במהירות 90 קמ"ש ובתאונה במהירות 130 קמ"ש.. וגם עם יוצא לי לנהוג לפנות בוקר בכביש מהיר (וריק) ואני לא כלכך עייף אז מה אכפת לי לעבור גם ת130 קמ"ש.. ולא רק במצבים כאלה.. שכל אחד ינהג איך ובאיזו מהירות שבא לו.. עם אתה נהנה ב90 קמ"ש שהכביש ריק אז תינהג ככה (לא שאכפת לי..) |
|
|
#26 |
|
Guest
|
"יותר ממחצית מהנהגים ה"ביריונים" מחזיקים בדעות בעייתיות מבחינת הבטיחות: 57% מהם טוענים שהמהירות המותרת בחוק קטנה מדי, 38% סבורים כי נהג טוב יודע מתי אפשר לקחת סיכון, 37% מאמינים שאי אפשר לשמור על החוקים שכן אחרת התנועה לא תזרום ו-53% חושבים ששוטר צריך לוותר על דו"ח תנועה אם התרשמותו מהנהג חיובית."
מתוך חדשות רכב ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3212587,00.html |
|
|
#27 |
|
Guest
|
כל אחד שינהג איך שבא לו.
מה זה כל כך קשור לשרשור הזה?? השרשור התחיל בנושא אחר אז עזבו ת'קטע של הנהיגה (עברו להתחלה לדף 1) |
|
|
#28 | |
|
Guest
|
Re: לכספר
צטט:
לא דיברתי על העובדה אם אני כן או לא נהנה לנסוע ב90 קמ"ש אני רק אמרתי שזה החוק. הרבה דברים בארץ הם טפשיים אבל יש חוק ולחוק הזה צריך לציית. כמו שאתה לא הולך ושודד חנויות מכולת כאוות נפשך כי יש חוק אז אותו דבר בקשר למהירות. מטומטם או לא, חוק זה חוק. ועוד אני אומר זה שאתה מזלזל בחוק בלי שום ייסורי מצפון אפילו ובכך שאתה מראה כזה זילזול זה מראה שאתה מזלזל (עזוב את חייך שלך, זה עניין שלך) בחיים של אנשים אחרים וזה קצת לא לעניין לדעתי ואני בטוח שיסכימו איתי עוד אנשים. בקשר לנושא המקורי, את דעתי אמרתי כבר בנ.ב. בהודעתי הקודמת. |
|
|
|
#29 |
|
Guest
|
תגובה
סבבה אבל עם בכביש מהירק של 90 קמ"ש תיסע במקום על 90 על 110 קמ"ש זה לא ישנה כלום לביטחון שלך ושל הנהגים האחרים וגם עם יתפשו אותך מישטרה לא תקבל דו"ח.
|
|
|
#30 | |
|
Guest
|
Re: לגיל
צטט:
אתה מדבר כל כך הרבה שטויות במיוחד לגבי פיאט אונו , אתה עומד מאחורי כל מילה שאתה אומר? איזה רכב יש לך בדיוק? |
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד