![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| גרנדה פונטו - טכני טכני - דגמי גרנדה פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: -
|
נוזל בלמים לא "נקי"
שלום,
מתוך חוסר ניסיון היום הוספתי בטעות מעט נוזל לניקוי חלונות לנוזל הבלמים (המיכל עם הפקק הצהוב?). התוספת הייתה של 50 - 100 מ"ל, להערכתי. לאחר המעשה נסעתי והבלמים הגיבו כמו תמיד ולא נדלקו נוריות חיווי (למרות שלא בטוח שבמקרה זה אמור להדלק משהו). עד כמה דחוף לרוץ למוסך? וגם, מה העלות של החלפת נוזל בלמים? תודה מראש. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
לך למוסך והחלף את הנוזל בלמים לא רק שנוזל לניקוי שמשות לא יעשה טוב למערכת הבלמים הוא גם יוריד את יעילות המערכת במקרה כזה יש לבצע שטיפה של מערכת הבלמים ע"י ניקוז המיכל ומילוי מחדש וביצוע שטיפה של הקווים ע"י פימפום הדבשה ופתיחת פקק ניקוז האוויר כל פעם בגלגל אחר
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: -
|
תודה... אתה יודע כמה אמור לעלות כל העסק? כדאי ללכת למוסך מרכזי או שיש המלצה למוסך אחר באזור ראשון?
ושוב תודה |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מוסך כללי גם יהיה בסדר במרכזי יקרעו לך את הצורה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
| פונטו ספייס 2001, טורים "נופלים" לסרק מתחת ל-2500 סל"ד | fugazi | פונטו - טכני | 16 | 07-10-10 14:52 |
| "טרטל" - "קולור מג'יק פלוס" לצבע מטאלי | Ron_Dadon | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 04-04-09 16:48 |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד