![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
העברת הילוכים "קשה" (ספייס ידנית.)
פונטו ספייס ידנית 60 כ"ס מודל 2001,עבר 155 אלף ק"מ התסמינים הם:
*קושי בהעברת הילוכים במנוע קר. (כל הילוך) *בגלישה בהילוך שני ורצון להעביר לראשון במהירות מתאימה וכמעט אפסית, יש מין מכה כזו וחריקה. *בעמידה במקום בניוטרל גם כשהרכב חם, לפעמים ראשון לא נכנס וצריך להכניס לשני ואז מהר לראשון, לפעמים מלווה ב"מכת חריקה" הזו שציינתי קודם ולפעמים לא. *קלאץ' מפריד מאוד גבוה ממש לקראת סוף מהלך הדוושה. על פי דעתי הלא מלומדת בנושא החלפת קלאץ' היא הפיתרון לבעיה שלי, מה המומחים פה בפורום חושבים? (יש לי כבר שמן גיר בבית מקורי שרק מחכה להחלפה אבל לא החלפתי כי אני שוקל להחליף קלאץ' גם ככה) וראיתי שבאוטוסטור מוכרים תוסף לשמן גיר, כזה: http://www.autostore.co.il/151426/%D...%95%D7%AA-Xado האם יש טעם להשתמש בכזה או שזה מיותר והחלפת קלאץ' תפתור לי את הבעיה? מחכה לתשובות.
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא נראה שהבעיה בקלאץ. אם הקלץ מפריד גבוה, זה מראה שהדיסק שחוק ולא בטוח שהוא מצריך החלפה בשלב זה. ההיפך הוא הנכון. כאשר הדיסק שחוק ההפרדה טובה יותר.
הניע מנוע שלב להילוך ראשון, בעקב רגל ימין ללחוץ על הברקס, באצבעות לתת מעט גז. שחרר את הקלאץ. אם המנוע נכבה מיד, לא צריך להחליף קלאץ. בדיקה נוספת, עמוד עם מנוע כבויי בירידה, שלב לראשון ולחץ קלאץ, אם האוטו מדרדר בקלות ההפרדה בסדר. טבעי ששילוב בנסיעה משני לראשון, תשמיע חריקה. החליף את שמן הגיר, מניסיוני כל התוספים הם בולשיט. כמו כן הייתי בודק אם התותבים של השטנגה בסדר. דוד.
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
אם הבדיקות שהחבר פה הציע לך יצאו בסדר, תחליף שמן גיר, יש פה חבר בפורום שהחליף שמן גיר איכותי והתוצאות היו מצויינות. תעשה חיפוש בפורום תמצא את השרשור.
שבת שלום
![]() |
#4 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס sx
|
אני יעדכן
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
החלפת ה"תפוח" ו"סקין" לדוושת בפונטו ספייס 2006 ידנית | JohnPunto | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 05-04-12 16:26 |
העברת הילוכים בגרנדה 1.4 ידנית באיזה סל"ד | maximmm | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 28-01-12 11:51 |
גיר רובוטי "מושך" הילוכים בגרנדה שנת 2008 | ehudfisher | גרנדה פונטו - טכני | 2 | 04-01-12 22:45 |
צריך עזרה: התאמת ידית הילוכים רגילה לפונטו ספייס עם "הרם לרוורס" | spica | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 19-08-11 17:58 |
רעידות רק ב100 קמ"ש - פונטו ספייס 2003 ידנית | merlin77 | פונטו - טכני | 7 | 08-03-11 20:02 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד