![]() |
|
![]() |
קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#11 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: fiat punto HGT
|
צטט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
אתה לא ממש בפרופורציה אחינו. לי יש אחת עם 133000 קמ עם צבע זהב די שרוף .יד שלישית מכאני מעולה {לא חסכתי שקל .}קווים יפים .ללא תאונות {עד כמה שידוע לי .} ולא תקבל אותה גם ב30K . עכשיו אתה בטח שואל למה ? אז ככה ,אני לא חי לפי הקריזות של לוי יצחק ..הרכב נדיר ואפילו מאד.. מי שרוצה ? ורציני ,שישלם ..30K זה ממש לא הרבה יחסית לחבילה הכללית שנקראת HGT .. אם היה לבעלי הHGT שכל כולם היו מוכרים ב 10K מעל המחירון ..אני גם מבטיח לך שהיו קונים ..
![]() |
![]() |
#13 | |
Junior Member
|
צטט:
גם אם הייתה מכונית אחת כזאת בארץ והיא הייתה עם 100 אלף קילומטר שמורה כמו רכב 2012 האוטו הזה פשוט ל שווה יותר מ24 וגם זה במקרה הקיצוני שאמרתי. תנסה למכור ב30, ותראה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
בדיוק כמו שאמרתי למיכאל, תשים צמיגים פשוטים, את החדשים תמכור ותחליף עם בעל HGT אחר, תמכור את הגגון, תמכור את הקויילאוברים ושים בולמים קפיצים מקוריים שיש לך כבר. תמכור את האוטו סטנדרט במחיר שלאנשים אחרים יעשה טוב על הלב, ויקבלו את החבילה הסטנדרטית.
עכשיו לבנאדם שקונה לא איכפת שהבולמים מקוריים בני 12 שנה, שהצמיגים לא אוחזים (רכב ספורטיבי) ויש להחליפם בקרוב, העיקר שבמעמד הקנייה הוא קנה את הרכב בזול.
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
צטט:
הכוכביות בהודעה הקודמת הופיעו סתם ככה לא קיללתי או משהו חס וחלילה)רק לידע כללי( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ
ערן.. יש לך טעות באמת שלא מדובר בכלל בבולמים או גגון.. או אפילו צבע! המצב המכאני הכי משפיע ברכב הזה.. גם אני כאשר אמכור לא אסתכל על זה שיש קוילאוברים ו סאנרוף.. כי זה לא מעניין! אתה יודע שלא חסכתי שקל על טיפולים! אני אמכור לפי איך שהרכב מתפקד! אגב גם אצלי הצבע על הפנים ( נצבעה צבע על צבע. צמיגים צריך להחליף! אבל אם אמכור, זה יהיה גם כ- 30 אלף. אגב קניתי את שלי ב 21!! נעשו דברים ב 15 אלף שקל! הרכב מדהים לשנתון שלו! משחושב שזה לא שווה וזה מחיר מופלץ יכול לקנות ביד 2 יש שם אחת ב 16 אם אני לא טועה! אני מבטיח לו ויכול לשים כסף שהוא יוציא עליה לפחות 15 אלף שקל!! בשביל להחזיר אותה למצב טוב ,זה הסכום! אני למדתי על בשרי..! את זה! Turboguy צדק בהכול!! זה נהיה רכב נדיר , אולי הוא לא בביצועים של מזארטי ! אבל נשארו לנו בארץ בודדת כאלו!! Amitbaba תתפלא ויש בארץ שמורות .. כמו זאת של מיכאל! שאגב הוא מבין לא קטן בכול משקשור לרכב, ועזר לי מספר פעמים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Junior Member
|
צטט:
אבל המחיר גבוה מדי בשבילי והוא מעבר לתקציב שלי, ואם מה שאתה אומר הוא נכון, אולי כדאי לי לרדת מHGT.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ
תשמע.. אני לא נותן דעות פה, כול אחד ומה שטוב לו.. באמת שה hgt אמינה, ספורטיבית , נראת טוב. בתקציב שלה היא תמורה טובה! עוד הפעם חשוב מאוד עד כמה היא שמורה. בכול רכב אפשר ליפול בפח. יש אנשים שלא מטפלים כראוי.. וזה כול ההשלכות. בגדול הhgt מהנה. לגביי התקציב תנסה לחסוך עוד קצת .. אם אתה באמת מעוניין. זה לשיקולך! בהצלחה!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
צטט:
יש מישהו שמוכר אחת בבאר שבע כחולה עם מכסה מנוע קארבון. מישהו שמע עליה אולי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל
הגלגלים שלי: ספייס HGT
|
צטט:
![]() אני רוצה לשאול מה זה מחיר ריאלי ? אני רוצה הסבר ? מה זה ? מחירון ? שמאי ? מה זה ? אני מצטט: מחירון זה המלצה בלבד ! אני לא מאמין שאתה יכול לקנות אותו שאתה לא מכיר בזול ולהנות ממנו. אם אתה מחפש במחיר כזה נמוך אז למה אתה מחפש במועדון פיאט ? האנשים פה אכפת מהאוטו שלהם. זה לא אוטו מהשכנים. לך ליד2 ותמצא יש מלא שם במחיר זול. תוך זמן קצת תראה שהזול עולה ביוקר. כל אחד יכול לדרוש כמה שהוא רוצה, אתה לא יכול להגיד אם זה מחיר ריאלי או לא ! הדבר היחיד שאתה יכול להגיד: יקר לי. זהו ![]()
![]() |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד