![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
ספייס 8v לא סוחבת
ברשותי פונטו שנת 2001 נעשה לו ראש מנוע לפני כשמונה חודשים, לפני כמה ימים משבאת מים פקקי מים ניקוי רדיאטור, טיימינג ומותחן, טיפול 10000, חוטי הצטה, פלאגים ו קוילים. אחרי כל זה יש לאוטו תופעה שהוא פשוט לא נוסע אין לו כח לסחוב, ביליות בקושי מגיב גם שהדוושת הגז עד למתע, מה כבר יכול להיות? משאבת דלק? מזרקים? אני כבר לא יודע, מחפש תשובה תודה לכולם
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אמרתה שמאז שעשו טימינג האוטו לא סוחב תיבדוק שהרכביבו נכון את הרצוע יכול להיות שפיספסו קצת ברכבת הרתוע והגלגלים לא היו במיקום הנכון אחד מהשני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אם הבעיה נוצרה לאחר הטיפול האחרון, סביר להניח שיאיר צודק.
אם הייתה קיימת לפני, בדוק את חיישן טמפ' ומשיכות אוויר. קרליני גם אתה מכרת את ה-GT ?. ![]() דוד.
![]() |
#4 |
מנהל
|
תודה לכם חברים היום יבדק הטיימינג ומשם נמשיך עלה, דוד מה פתאום מכרתי את הgt! אני מתפל עכשיו גם בכחולה שהית שלכם, יש לה בעיה רצינית של עשן שחור כבד בסרק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
לא ענית אם הבעיה הייתה לפני הטיפול.
ה-GT שמכרנו עברה בדיקה לפני הקניה, ונמצאה בלי בעיות. קנה אותה אחד מבני הדודים מנצרת. אני בספק אם הגיעה אליך לדרום לטיפול. דןד.
![]() |
#6 |
מנהל
|
קודם כל הבעיה היתה קיימת אבל לאחר ההחלפת טיימינג ניהיה יותר גרוע זה כאילו אתה נותן גז והאוטו לא מגיב, אה דוד כן הבחור שקנה את הGT הוא לא מנצרת הוא מי טירה, אני עברתי לגור ליד נתניה אני כבר לא בדרם ככה שהוא יכול לבוא אלי בלי בעיות וכן היא היתה אצלי ועדיין לא מצאנו לה את הבעיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
צודק הבחור שקנה את הGT הוא לא מנצרת אלא מטירה. אני העברתי איתו את הבעלות.
אולי הוא לא סיפר לך את כל האמת. כאשר הוא לקח אותו, הרכב היה מושקע בצורה מטורפת (ראית אותו במפגשים), כולל אוברהול כללי למנוע שעשינו והעלתי את הישור בפורום. הוא החליף את הטורבו לטורבו יותר חזק ועשה עוד מס' שינוייים. יש מצב שהוא גמר את המנוע משום שהטורבו הגדול יותר, לא אמור לעבוד ברכב הזה. למרות שהזהרתי אותו לא להתעסק עם הרכב, משום שהכול מקורי וחדש, לא שמע. (לא להקשיב, זאת מחלה של הצעירים) ביחס לספייס, בדוק משיכות אוויר, לחץ דלק, חיישן (ECT). דוד.
![]() |
#8 |
מנהל
|
כן אני ניסיתי לעזור לו בכל הדרכים ועדיין לא מצאתי את הבעיה, נבדק קומפרסיה במנוע ויצא 180 שזה אמור להיות תקין, אבל משהו גורם לתערובת לא נכונה
בכל מקרה אני אבדוק את הספייס, מה אתה מתכוון במשיכת אוויר? תודה דוד |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו ספייס 95 לא סוחבת | ידידיהפ | פונטו - טכני | 7 | 28-07-11 09:05 |
פונטו 2001 16v מקרטעת ולא סוחבת | Gabi | פונטו - טכני | 11 | 11-08-08 01:01 |
פיאט