![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
פונטו HGT - החלפת בולמי זעזועים
שלום לחברי הפורום.
הגיע הזמן להחליף את בולמי הזעזועים ועכשיו עולה השאלה האם ללכת על סט מקורי או תחליפי? למישהו יש נסיון עם בולמי AFTERMARKET כל שהם? איזה? איך החוויה? אני ממש לא מעוניין לעשות את הרכב יותר קופצני ממה שהוא כבר עכשיו... תודה, יוסי. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
כל כמה זמן צריך להחליף בולמי זעזועים?? הבולמים אצלי ברכב גם צריך להחליף אותם כל בור בכביש מרגישים את הקפיצה...
האם יש למישהו מושג האם החליפו אצלי בולמי זעזועים כי לא נראה לי האוטו שנת 1996 פיאט בראבו האם יש זמן מסויים להחלפת בולמי זעזועים?? |
![]() |
#3 |
Guest
|
לרוב ושוב אני חוזר לרוב אחרי 120-150 אלף קילומטר הבולמים מתחילים להרגיש עייפים, ולגבי הקפיצים אז הם מתנוונים קצת פחות עם הזמן, לגבי ה HTG הייתי מציע לך ללכת על בולמי קוני מתכוונינים וקפיצים שלהם או של אייבך, הקוני הם מתכווננים ז"א אתה יכול לכוון אותם ל 0% קשיחות והם יהיו יחסית רכים, ובפעולה שעורכת פחות מ דקה וחצי אתה יכול להקשיח אותם עם ברז מתכוונן לכמעט כל רמת קשיחות שתרצה עד ל 100% קשיחות, ואז הרכב מתנהג כמו קארט באמת ובתמים כמו קארט אמיתי. כל גבשושית וכל עלה שיש על האספלט אתה מרגיש אבל עם זה גם באים ההיתרונות שלרכב יש 0 זוויות גילגול ומהירויות הפניה שלך עולות לרמות אחרות
|
![]() |
#4 |
Guest
|
הרכב שלי עשה כבר 130,000 ק"מ כנראה שאני כבר צריכה להחליף אותם.
דני מה זה הקפיצים שדיברת עליהם?? הם באים עם הבולמי זעזועים או שצריך לקנות אותם בנפרד?? |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד