![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
ועוד רעיון...
בדוק את צינור הנשם מהמנוע לסעפת היניקה. ייתכן שהוא פרוץ ושיש לך בעיית רינגים. דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס
|
חברים לפני כחצי שעה עשיתי את הבדיקה עם הסלד בסרק ,לא, אין ריח ..
לאחר מכן יצאתי לסיבוב אגרסיבי במושב ,סחיטת הילוכים מאמץ . הגעתי לחנייה והופ הריח חזר ! אין לי נזילות ממה שראיתי הסתכלתי מתחת אין הזעות או טיפות של שמן , הכל יבש .. איפה הבעיה ?? . שבת שלום |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Member
|
עדכון!
גיליתי רוב הסיכויים שהריח בא מאחורי הרכב. התכופפתי לכיוון האגזוז ויש ריח משם (לא מתוך חור הפליטה) ,מהדפנות של הדוד ונזכרתי שהיו לי 2 חורים באגזוז. אחד על הצינור לפני הכניסה לדוד האחורי ואחד ממש על הדוד מתחת לכניסת הצינור לדוד. סתמתי אותם עם אפוקסי ,יכול להיות שהריח מגיע מהאפוקסי ? כזה ריח חריף שמגיע עד לתוך תא הנוסעים ? שוב פעם עצרתי ישר אחרי העלייה הממושכת שהרכב התאמץ, פתחתי מכסה מנוע לא הרחתי משהו. עשיתי סיבוב מסביב לרכב ומאחורה נחנקתי מהריח . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
כן! הריח הוא מהאפוקסי! אני גם סתמתי חור לא מזמן, אבל אני לא מבין איך לא זיהית ישר את הריח המיוחד של האפוקסי השרוף זה שונה מאוד מריח של שמן!
בכל מקרה עוד יום-יומיים זה כבר לא יהיה
|
|
|
#15 |
|
Member
|
כן, הריח מהאפוקסי .אני אחכה עד שהריח יעלם לאט לאט .
איזו הקלה שמדובר כולה בריח של האפוקסי ולא באזור תא המנוע ..אופפ תודה רבה חברים ! שיהיה לכולנו שבוע טוב ! |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| התחממות מנוע בעליה...עזרה בבקשה | Holyman | פונטו - טכני | 25 | 12-09-12 18:55 |
| רעש מוזר מאזור המנוע במאמץ.. עזרה | Holyman | פונטו - טכני | 0 | 03-09-12 08:54 |
| מנוע מתחממם במאמץ עם מזגן ! | gilad267 | בראבה - טכני | 6 | 17-08-11 16:43 |
| צבע מיטלי שרוף בפיאט אך מסדרים האם יש דרך אחרת חוץ מלצבוע את האזור | טוני_חאין | שיפורים וקוסמטיקה | 5 | 26-04-09 18:57 |
| מנורת שמן + עשן לבן + ריח שרוף | itaikuper | פונטו - טכני | 4 | 17-12-08 19:07 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד