![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
צבע דהוי של האוטו .
שלום חברים , יש ברשותי פונטו ספייס 2001 כמה חודשים.
הצבע הדוי מתחיל להציק לי בעין יותר ויותר.. אני לא רוצה לצבוע את כל האוטו הבנתי שזה עולה בסביבות ה2000 שקל. אני מחפש משהו יותר זול,מצידי שפחות יבלוט או משהו כזה מישהו?
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
צבע דהוי או שרוף זו מחלה ידועה או פגם בייצור בעיקר בדגמי מריאה ופונטו ספייס . גם המריאה שלי סבלה מהבעיה הזאת בזמנו. עשיתי צבע כללי לרכב (הרכב שלי צבע אפור מטאלי) במוסך דורות בבני ברק. (כולל פחחות של דפיקות קטנות וכמה שריטות ) במחיר של 4000 ש״ח.
|
|
|
#3 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
זה לא פגם בייצור, מדובר בנזקי שמש. כל צבע של כל רכב יישרף בסופו של דבר וחלקי הגומי יתייבשו (גומיות לדלתות, מגבים, צמיגים) בעמידה ממושכת בשמש. אם ברצונך לשמור על הרכב להבא תחנה אותו מתחת לעץ גדול/חניה מקורה/תכסה את הרכב בכיסוי כללי.
כרגע אתה צריך לבצע פחחות וצבע כללי לרכב, אין פתרונות ביניים במצב שלך. יכול להיות שיש רכבים עם צבע יותר עמיד ו/או איכותי, אבל בסופו של דבר זה לא פגם בייצור וניתן להאשים רק את השמש בנושא הזה ואת מזג האוויר בישראל בכלל (יש חורפים בהם ברד גדול יורד והורס את כל הפח הצבע קומפלט). |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| האם הלך לי האוטו? | motiet | פיאט כללי | 3 | 01-06-11 08:30 |
| פוליש NO7 לגג דהוי | Kfirz | שיפורים וקוסמטיקה | 2 | 03-07-10 15:10 |
| בעיית צבע דהוי בפונטו 97 | שגיא ישראל | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 10-04-09 16:38 |
| נפל לי עץ על האוטו | פיליפ | רכב כללי | 3 | 10-07-08 20:03 |
| רחיצת האוטו במכונת שטיפה :האם יכול להגרם נזק לפרונט של האוטו | פורום הגראז' | 6 | 21-04-06 15:46 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד