![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Guest
|
נשמע ק"מ סביר. צריך לבדוק טוב את הנושא של ראש המנוע.
לא הייתי משלם מעל המחירון, ביחוד אחרי טיפול כזה. לדעתי היא לא תגיע רחוק אם היא תדרוש מעל המחירון. אגב, לקח לכולכם, רצועת תזמון לא מחזיקה לנצח, אם אומרים לכם להחליף במקסימום 60K, תחליפו. |
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
חשוב מאוד להדגיש בפונטו HGT הרצועה לא מחזיקה 60000 ק"מ והשיניים שלה נאכלות הרבה לפני. זאת הסיבה שיש הרבה HGT שעשו ראש מנוע חבל שבעלי ה HGT לא הפנימו את זה עדיין.
תודה אורן. |
|
|
|
#13 |
|
Guest
|
עוד לא הגענו לזה אורן, נניח את דגמי ה 1.8 בצד, המון בעלי ספייס (1.2) לוקחים את הוראת ה 60K בתור המלצה, ואז מגיעים למוסך עם רצועה קרועה.
|
|
|
|
#14 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
לא ידוע לי על בעיות ברצועת התיזמון של הבראבו בכל מקרה לא לעבור את ה 60K.
|
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
מה שרציתי להוסיף יש ברשותי פיאט פונטו HGT סטנדרטית לחלוטין קניתי אותו מעורך דין ליפני כחודש ימים , לראשונה יצאה לי לעשות פתיחה ברכב מול SUBARU B4 3.0 הרכב 245 כ"ס
לפי הספר תאוצה שלו מ0 100 7.2 התאוצה של הרכב שלי לפי הספר 8.6 ..... תנחשו מי לקח ועוד איך ,,,, פעם ראשונה לקחתי אותו עד 110 בערך ופעם שניה עד 120 , נכון שאחרי זה הוא נעלם לי אבל , כל הקטע זה עד 100 זה הכל " אז תתארו לכם מה הייתי עושה לגולף GTI אז כל האללה שחושבים עם לקנות או לא לקנות איפה תמצאו רכב כזה מהיר גם חמוד וגם יחסית חיסחוני במחיר כזה , פשוט אין , כל הכבוד לHGT , |
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
מעניין כמה זמן יחזיק המצמד שלך
|
|
|
|
#18 |
|
Guest
|
מה התקציב שלך לקניה?
אני אמליץ על דגם אבארט' שהוא הרבה יותר יפה מהדגמים הרגילים.(ישנו בארץ רק בשנת 2003) שחרון |
|
|
|
#19 | |
|
Guest
|
צטט:
גם לי יש רכב גדול וכבד, עם הספק דומה, וה HGT עומד לידי בדיוק עד 30 - 40 קמ"ש. ואני מוכן להשוות איתך אם תרצה. |
|
|
|
|
#20 | |
|
Guest
|
צטט:
|
|
|