![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פנדה
|
סיקור מוצר: ערכת פלסטלינה של CARPLAN.
השעון המעורר מצלצל,אני קם ורואה את השעה 5:15 ואז נזכרתי,היום אני עושה בפעם הראשונה פלסטלינה.
כמו תמיד אני מעלה לכם את הסיקור שלי לגבי המוצר,נתחיל? ערכת פלסטלינה היא של חברת CARPLAN,היא אמורה להכיל את הכול החומרים הדרושים,ואכן יש פלסטלינה במשקל 100 גרם,ספריי החלקה,מטלית מיקרו פייבר וווקס,מחירה של הערכה הוא סביבות ה 130-140 ש"ח. ![]() ![]() מי שלא יודע מה שימושה של פלסטינה אסביר בקצרה,אם אחרי שטיפה של הרכב,אתם מעבירים את היד על הרכב ואתה מרגישים כמו גרגרים,והמשטח לא חלק,אתם צריכים לעשות פלסטלינה,היא בעצם מסירה את כול אותם הגרגרים ששטיפה רגילה לא מורידה ומשאירה את המשטחים חלקים. הנה הרכב שלי בן שנה עם אותם הגרגרים וכול מיני דברים שנדבקו לצבע: ![]() ![]() העבודה עם פלסטלינה מאוד קלה,אפילו יותר מווקס,משפריצים כמות נדיבה על המשטח ובתנועות ישרות מתחילים לעבור על החלקים,בהתחלה אכן מרגישים שהפלסטלינה לא עוברת חלק,זה אומר שהיא אוספת את אותם הדברים שנדבקו,לאחר כמה תנועות,הפלסטלינה נעה בצורה חלקה,ככה גם יודעים שהמשטח נוקה. רכב כמו פיאט פנדה לקח לי חצי שעה לעשות. הנה התוצאות לאחר הפלסטלינה ולפני הווקס: ![]() ![]() התוצאות מדהימות,לא חשבתי שאכן זה אפקטיבי,המשטחים פשוט חלקים. לאחר מכן שרוצים לעשות ווקס מגלים שאין בערכה מטליות לזה,ולכן צריך להצטייד בעצמנו. חבל,אם כבר הם מביאים גם ווקס אפשר היה להוסיף 2 מטליות. והנה התוצאה אחרי ווקס:
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
איזה יופי
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
יפה מאוד !
מזכיר לי שגם אני צריך כבר לעשות. שיהיה קצת פחות חם נבצע
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
נראה פשוט מושלם, כל הכבוד על ההשכמה המוקדמת ועל העבודה האיכותית.
בכלל, צבע שחור דורש תחזוקה גדולה יותר, עושה רושם שאתה שומר עליו יפה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פלסטלינה+ווקס לכבוד הגשם | shachar | גלריה | 14 | 24-06-12 22:19 |
| קיט פלסטלינה & שמפו ללא צורך בניגוב Carplan | Autostore | מכירה | 0 | 15-09-11 17:04 |
| לפני הזמנת מוצרי CARPLAN,דעתכם בבקשה. | yulian1986 | שיפורים וקוסמטיקה | 6 | 12-06-11 08:08 |
| עזרה בקננית מוצר מ-EBAY | blueuno | רכב כללי | 1 | 20-08-10 22:49 |
| הדבקה עם דבק (פלסטלינה) אפוקסי ! האם הוא עמיד בחום ? | פורום הגראז' | 4 | 04-06-07 03:37 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד