![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: שוקל בראבו
|
מחשבה מעט נוגה.
אתמול בחדשות ערוץ 1 בטלויזיה, הוצגה כתבה מוזרה על אחת המכוניות הפופולריות בשכם, הלא היא ה 127 של פיאט. בהתחשב בכך שמדובר במכונית בת שלושים שנה לערך, קצת מפתיע לראות את כמות האקסמפלרים של האוטו הזה שמסתובבת שם והאמת היא שבצד תחושת גאווה מסוימת על כך שמותג ש"מדבר" אליך גם מדבר לאחרים ומוכיח אורך חיים מפתיע למדי, אי אפשר להשתחרר מההרגשה של ה"פיספוס" הגדול הזה שבשלו כל אימת שמישהו משווה, כאן ובמקומות אחרים, בין פיאט לבין איזה אוטו גרמני או צ'כי או סתם יפני או קוריאני, תמיד תיזקף בטור החובה האמינות ה"מחורבנת" של פיאט ובנובע החיים הקצרים ומלאי הייסורים שמצפים לו.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
איזו תכנית זאת היתה בדיוק? שם? שעה?
אולי אפשר לצפות בזה באינטרנט. תודה. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט 127 בשכם
האתר לחיפוש מוסכים ושרותי רכב www.musach.co.il פורום טכני לרכב www.musach.co.il/forum פייסבוק http://www.facebook.com/profile.php?id=600554043 נערך לאחרונה על ידי רפי לין : 02-07-12 ב 23:30. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
תודה רפי. הרכב הזה באמת נוסטלגי ועקב הפשטות המכאנית שלו באמת יכול להחזיק שנים רבות.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
ובדיוק לזה כיוונתי. לצורך הזה למצוא איזה שהוא נימוק שיוכל להסביר את הסתירה בין אוטו שנוסע כבר שלושים שנה ומעלה ואפילו לא רע, לבין העובדה שמדובר בפיאט. אז כאן הוא נוסע כל כך הרבה זמן כי הוא פשוט, נו אז מה הפלא, הרי גם אופניים יחזיקו לנצח בזכות פשטותם. דוגמה מצוינת לעוצמתה ועומקה של הסטיגמה.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
פיאט, אמינות וכו'
יש לי מכוניות פיאט ברצף משנת 1968 ועד היום,
איני שומר במיוחד על המכוניות, אבל מצד שני איני הורס, מחבל או מקלקל אותן. בכל מכוניות הפיאט שהיו לי (הרבה) היו רק מעט תקלות ובודאי שלא יותר מאשר בכל מכונית אחרת של יצרן כלשהוא. עד היום יש סטיגמה (לא נכונה) שרכב גרמני הנו אמין ואיטלקי מתקלקל יותר. כמובן שאצל כל יצרן רכב (וגם פיאט) יש דגמים מוצלחים יותר ויש מוצלחים פחות. בברכה - רפי לין
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
בהחלט כך. ולכן ההנחה לפיה פיאט 127 נניח תחזיק מעמד זמן רב, בשל פשטותה ולמרות היותה פיאט ובהתעלם מכך שבשנים בהן יוצרה מרבית המכוניות הדומות לה היו פשוטות בדיוק באותו אופן, כל כך צורמת, ודאי למי שנסיונו דומה לזה שלך.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחשבה אולי לשפר קצת את האוטו... | Xebu | שיפורים וקוסמטיקה | 4 | 16-12-10 00:50 |
| למכירה פיאט ריטמו נובה! עכשיו ביד 2 | צביקוש23 | מכירה | 1 | 27-11-09 13:30 |
| ריטמו נובה שנת 83 נדירה | מכירה | 7 | 16-03-06 23:34 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד