![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Mk1 XTZ 75
|
פרסום המועדון בסמלת, יש סיכוי?
אני מניח שהרעיון עלה כבר בתקופות שונות אבל עניין אותי להעלות את הנושא שוב.
אם אנחנו המועדון היחיד של פיאט בארץ ואם סמלת תסכים לעזור אולי אפשר לפרסם את המועדון באמצעות פלייר/אמצעי דומה אחר שיחולק לרוכשי רכבי פיאט חדשים במעמד הקניה בסוכנויות. יש סיכוי לכזה דבר? (אצל האלפיסטים הבנתי שיש משהו דומה) |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
הנושא עלה בעבר בפגישה שהייתה לנו עם ההנהלה בסמל"ת.
הם לא יכולים לאפשר דבר כזה מהסיבה הפשוטה שהם לא יכולים להיות אחראיים לתוכן באתר. כלומר, אם לקוח יגיע לכאן, ויקבל מידע לא מלא, לא תקין, לא יאה וכד', הוא יבוא בטענות (ובצדק) לסמל"ת מפני שהם הפנו אותו אלינו. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
מנהל
|
צטט:
ואתה באמת מאמין לתירוץ ההזוי הזה? אחרת איך תסביר את זה שסמל"ת מפרסמת בגאון ובגלוי את מועדון אלפא רומיאו? התירוץ הזה פשוט מנותק מהמציאות.
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
|
כן, זה נראה לי מאוד הגיוני ונכון.
אתה מוזמן לקבוע פגישה עם ההנהלה, ולהגיד להם שזה תירוץ הזוי. אני לא בא לשם ומתנהג כמו ילד קטן בגן הילדים, "אבל הוא עשה", "עשו לו", "זה לא פייר". שלפי דבריך בזמן האחרון, ובכלל, נראה שזו דעתך. נפגשנו, העלנו את הטיעונים שלנו, קיבלנו מענה ויחס הולם, ועל כך אני מודה להם על הנכונות והרצינות. הם לא חייבים לנו שום דבר שקשור למועדון רכב. אני לא יודע מה מפורסם לגבי אלפא (כי אף פעם לא נתקלתי בפרסום שכזה, כולל בפעמים שהתענייתי ברכישת אלפא). אבל אם כן, אלפא מקבלת במה כי הרכבים שם הם רכבי פרימיום, דבר שגורר יחס פרימיום. מכיוון שאין שום דבר שמצדיק יחס כזה בפיאט, ובאמת שאת הרוב כמעט מוחלט של הלקוחות זה לא ממש מעניין, העניין לא קיים. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 29-05-12 ב 18:13. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
בקיצור - לא.
בפירוט - ממש לא. עם סיבה - כי הם לא סומכים עלינו ועל התוכן של האתר. אני מניח שאם הקהל פה היה רוכש הרבה רכבים חדשים ישירות מהם, הם היו מוכנים להתגמש איתנו ולבוא לקראתנו. אבל שלושה רוכשים כל כמה שנים זה לא נחשב.
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אמממ..
צטט:
זאת אחת הסיבות למה אנשים עם פיאטים ישנים לא מטפלים במורשים.. (שאגב לא כאלה יקרים לעומת מוסכים פרטיים).. פשוט אנשים מעדיפים לטפל במוסך פרטי.. מכיוון ששם יש יחס יותר טוב.. (אגב אני לא יודע עד כמה אתם יודעים.. אבל קמור, יבואנית ב.מ.וו.. מתנהגת בשיטה הזאת כבר זמן מה.. וחבל מאוד שסמל'ת הולכים בדרך שלה...) זאת דעתי האישית.. אני לא מכליל.. את כול המורשים של פיאט..!! כי באמת יש מוסך או שניים שמשקיעים את הנשמה.. גם בזקנות.. אבל הרוב לא..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Mk1 XTZ 75
|
הבעיה כנראה נובעת מהעובדה שאתם (או סמלת, מי שדן בנושא) ניגש אליו מכיוון לא נכון.
בשום מקום לא נאמר שאנחנו צריכים שסמלת ״יפנו לקוחות אלינו״. כשאתה מפנה אתה באמת לוקח אחריות על תוכן וכו וכו׳ שכן בהפניה כזאת אתה כנראה אומר שאתה ערב לדברים. כל מה שצריך לבקש הוא מסירת פלייר של המועדון ואין שום בעיה להוסיף עליו שמועדון פיאט לא קשור לסמלת ולא מנוהל ע״י הסוכנות וכו׳ וכו׳ ובכך לפטור אותם מהאחריות ואותנו מהתירוצים. זה שאלפא הוא רכב פרימיום זה נחמד. אבל אין סיבה לא לתת ללקוח פיאט להרגיש חלק ממשהו, או לפחות לפתוח בפניו את האפשרות. בקיצור, כמו שכבר אמרתי בדיון הרה-ארגון, אם רוצים למצוא למה לא לעשות, מניסיוני אני אומר שיש אלף דרכים, מהצד השני יש דרך אחת והיא פשוטה ביותר. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
הם לא צרכים לתת שום פליירים ללקוחות.
הם בסה"כ צריכים לגלות יותר מעורבות. לעשות השקות רכבים יחד איתנו ואם נציג מפיאט. שיהיו ספונסרים שלנו כלומר יקנו חולצות כובעים דגלים עם פירסום שלהם ושלנו. יגיעו למפגשי מועדון. ימי עיון / ביקור במוסך / פגישה עם ההנהלה / ממממ.... הצעדים האילו לדעת יתרמו. שחרון
|
|
|
|
#9 | |
|
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
רצינו להכין עלונים, עם כל הכסת"חים, ולהניח אותם במעמדים על שולחנות בסוכנות. לא קיבלנו אישור לכך. |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
צטט:
לגבי ימי עיון, ביקור במוסך וכו' - אתם מוזמנים להציע ואם תהיה היענות אז נעביר את זה להם. אגב שחר, בוא תהיה מנהל
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרסום המועדון. | פורום המועדון | 4 | 06-03-18 15:56 | |
| פרסום ריכבי ביד 2 | saar | פורום המועדון | 5 | 25-05-10 23:11 |
| מדבקות עם פרסום המועדון ללוחית הרישוי האחורית. תזכורת | stio | פורום המועדון | 15 | 27-05-08 16:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד