![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Mk1 XTZ 75
|
יאיר, כנראה שלא הוצאת מן ההודעה שלי את משמעותה אלא הבנת אותה אחר לגמרי.
לפי דעתי הפורום הטכניים וכו׳ (אלו שבהם אנשים נוטים לשאול שאלות ולשאוב אינפורמציה) יישארו פתוחים לכל, כמו כן, מן הסתם, גם ההרשמה לאתר. מה שייסגר למי שנחשב חבר מועדון זה קבוצת פורומי מועדון שבהם רק לחברים בעלי דרגת חבר (לעומת למשל דרגת ״מבקר״ שהוא כל מי שרשום ולא קיבל דרגת חבר לפי קריטריונים מסוימים שייקבעו) תינתן האפשרות -להגיב-. מה שכן, הצפיה גם בפורומים האלו תהיה חופשית לכולם. הסיבה? מי שיראה מבחוץ את פורומי החברים ירצה להשתתף ולקחת חלק במועדון. הקריטריונים להכרה במישהו כחבר יכולה להיות תשלום חודשי שמקנה אי אלו הטבות (במועדון האופנועים ההוא למשל, כל חבר בדרגה הנמוכה מקבל ז׳קט עם הכיתוב ישראל ובדרגה יותר גבוהה ז׳קט עם סמל המועדון ומפתח למרכז המועדון וכו׳) או סתם הכרות ובקשה להצטרף כחבר מן המניין. אולי אפילו כמות הודעות ונוכחות במפגש בודד. זה לא משנה (בעצם זה כן, תלוי כמה ״הארדקור״ אנחנו נחליט להיות) העיקר שיהיה וויסות כלשהוא של כל הנרשמים לפורום, כי בין כה וכה כפי שאתה רואה, לא כל חבר פורום הוא חבר מועדון... |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
אני לא חושב שהרבה אנשים עד כדי כך בקטע שיסכימו לשלם על זה. בטח שלא חודשית. זה דבר אחד.
דבר שני כשיש מפגש שמה שמגיע אילו זה כמה פונטו דור ראשון כמה HGT ואונו, עם כל הכבוד (ויש כבוד היה לי 2 מהרשימה הזאת) זה לא כזה מעניין, ולכן לפי דעתי מפגש ליד המפגש של אלפא בהרצליה, באופן קבוע כל שבוע, יכול להיות הרבה יותר מושך. ככה הפיאטים יהיו בצד שלהם של המגרש שמה ונוכל להסתכל לצד השני אל האלפות ולפנטז עליהם . בסך הכל אלפא זה פיאט משודרגת, יהיה הרבה יותר מעניין איתם. ויש להם אחלה מפגש, יותר מעניין ממועדון ה5 אפילו.
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
לפי דעתי זה גם נחמד להתחיל מפגשים שבועיים בסמוך למפגש קיים.
כלומר נגיד כל שבוע מי שיכול יתחיל להגיע לנוקיה, וכמובן חברי המועדון ידעו ואפשר להתארגן בחניה איטלקית באחד האזורים בנוקיה. מקום נוסף הוא רמת גן מאחורי האצטדיון, שגם לשם מגיעים רכבים, ואפשר בכיף לשבת שם, עם נרגילות וכל מיני דברים, אפילו על האש ראיתי שאנשים באים ועושים תמיד. יכול להיות שזה יתן את הפוש למועדון להתחיל להתגבש, ומספיק מפגש אחד או שניים שממש יהיו מהנים, ואנשים כל פעם יחפשו מתי להפגש, ואני בטוח שעוד בעלי איטלקיות ישמעו על גיבוש המועדון וירצו לבוא גם. חייבים לעורר את הפורום. יש פה תתי אשכולות, שהפוסט הכי עדכני שלהם זה מלפני כמה חודשים - ואוו
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט קופה 16V
|
כן, אכן מסכים עם אביעד רק שהפעם לשם שינוי, כל מי שמתכון להגיע ולקחת חלק החל מהחלטת מבנה הנהלת מועדון פיאט ובנוסף בפעילויות וביוזמות ויצירתיות בכל הקשור למפגשי המועדון שיהיה נוכח במקום ולא כפי שבפעם האחרונה שגם צביקה וחברים נוספים רצו להשפיע ומטרתנו בהנהלה להקשיב ובפרט לקבל רעיונות יצירתיים בדיוק כמו הרמת הכוסית בתחילת השנה, הטיול לצפון בקיץ שהיה, נבחרת הקארטינג שנבנתה וכו' ![]() כל דעה חשובה, ולבטח ולבטח שכל חבר מועדון וגם אלו שלא (ויכולים להירשם) ברי השפעה ![]() בברכה ארז |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: Punto Mk1 XTZ 75
|
אני רואה שיש תמיכה רחבה במפגשים עם בעלי האלפות, למה לא לשלב מועדון של קונצרן פיאט כולו?
אני צופה קהילה גדולה לדבר כזה. מעבר לזה, כל הרעיונות שהעברתי פה הם לא הצעות למועדון הספציפי הזה אלא רעיונות שמיושמים ויש להתייחס אליהם כדוגמאות. עריכה: סיירתי לראשונה באתר של האלפיסטים להבין על מה מדובר.. ואכן יש הרבה מה ללמוד מהם נערך לאחרונה על ידי RanST : 24-05-12 ב 08:41. |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש חבר במועדון | lrl23 | פורום המועדון | 0 | 04-02-10 10:00 |
| אירוע דראג בחסות אירגון מרוצי הדראג בישראל | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 4 | 14-03-09 23:50 |
| השקת פיאט 1100E מודל 52' במועדון החמש 6.6.08 | trek10 | פיאט אספנות | 10 | 07-06-08 19:26 |
| הצעה לשדרוג מועדון פיאט ישראל. | מועדון פיאט ישראל | 23 | 24-02-06 01:52 | |
| חדש במועדון | מועדון פיאט ישראל | 1 | 26-07-05 01:54 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד