![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
בעיה בסחיבה - פיאט בראבה
שלום לכולם,
יש לי פיאט בראבה שנת 99 מידי פעם הוא נוסע תקין ולרוב הסחיבה שלו בעיקר בעליות מאוד קשה ויש פעמים שאפילו הרכב נכבה לבד, עשיתי את הפעולות הבאות: 1. ניקוי חיישן למבדה. 2. החלפת אגזוז אמצעי של הרכב (לא יודע אם זה קשור אבל זה היה נצרך). 3. החלפת פלאגים. 4. החלפת פילטר אוויר. 5. בדיקה כללית שלא בורח אוויר. 6. בדיקה זיהום אוויר וצריכת דלק (כאן יצא שהרכב שלי עושה אחד ל7 שזה מוטרף והזיהום אוויר היה בשמיים). מישהו יודע אולי לפי נסיונכם מה יכול להיות שהרכב נקטע? אגב מידי פעם הייתי נותן גז קצת חזק בכדי "לשחחר" משהו והיה אז נשמע פיקה קטנה מהסעפת ואז היה "משתחרר" עד לכיבוי והדלקה של המנוע. בברכה ובתודה מראש, רונן. |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
אולי ממיר קטליטי סתום ? ניקיון חיישן למבדה לא תמיד משפר את הבעיה יש לבצע בדיקת מחשב ובדיקת גזים בכדי לאמת תקינות החיישן / ממיר קטליטי
|
![]() |
#3 |
Guest
|
האם אפשר לנקות אותו? או שצריך להחליף אותו? ואם צריך להחליף מה מחירו?
|
![]() |
#4 |
Guest
|
לא ניתן לנקות . הוא מכיל חומר מתכלה.
לקנות זה לא זול . ניתן להשיג בחו"ל בשליש מחיר מבארץ. תבדוק כמה חוטים ואני אברר לך מחיר בארץ , חו"ל . |
![]() |
#5 |
Guest
|
חיישן למבדה מחו"ל ?
ניקוי חיישן למבדה? ![]() ![]() ![]() אתם מקשיבים לעצמכם בכלל???? כמה כבר עולה חיישן של BOSCH? 450-500 שקל. ויש את ההמצאה "האוניברסלי" 300 ש"ח (עובד כמה חודשים) חוץ מזה אפשר לבדור איך פועל החיישן למבדה ע"י וולטמטר. |
![]() |
#6 |
Guest
|
גם אני בעצמי מוהרהר מאז תחילת הודעה ראשונה שלו על הניקיון בחיישן למבדה
וחשבתי איך בדיוק הוא ניקה ככה?באיזו הדרך??? ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
מאוד פשוט פרקו את החיישן שהוא נראה כמו "פלאג רכב" ניקו אותו בחומר קרבורטור ואז זרקו לתוך האגזוז חומר מנקה כלשהו וזהו.
|
![]() |
#8 |
Guest
|
לא יעיל הניקיון . חבל על הזמן..
חיישן מקורי עולה בארצנו הקטנה 750 שקל כשתחליפי עולה 500 שקל . אז למה לא לחסוך 600 שקלים בהזמנה מחו"ל?? |
![]() |
#9 |
Guest
|
היי רונן,
אני הייתי בודק את מערכת הזרקת הדלק... |
![]() |
#10 |
Guest
|
בדיוק חזרתי עכשיו מהמוסך ואמר לי שם המומחה שבאמת יכול להיות בעיה במערכת ההזרקה אבל בכל אופן צריך לחבר למחשב ורק כך יהיה אפשר לדעת מה בדיוק עושה את בעיה בכל אופן מישהו יודע כמה עולה פילטר דלק יחד עם משאבה (מובנה לפיאט בראבה)?
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד