![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#41 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
אני כותב את זה, כדי לא לעקב אותך. אם כבר הזכרת את עמוס מזגנים, גש אליו. ראיתי ש-צביקוש23 כתב שתיקן אצלו ויצא מרוצה. בכל אופן, אמרת שקיבלת מדחס משופץ חינם , מהחבר שלך שעובד במקצוע. חבל רק שהוא לא ידע להגיד לך, שלא להרכיב בלי להחליף גם את המייבש. המשפץ יבואן שאני קונה ממנו מדחסים, לא מוכר מדחס בלי המייבש. אחרת הוא לא נותן אחריות. כמו כן רצוי לעשות למערכת שטיפה עם חומר מיוחד, לפני החלפת מדחס חדש או משופץ. אפשר גם לבצע חצי עבודה, אבל זה הימור. וכמו שאמרתי לך, אם הבעיה שלך היא רק רעש מהמדחס (כאשר הוא לא מופעל) אפשר להחליף רק את המסב בלי להוציא את הגז. בהצלחה דוד.
|
|
|
|
|
#42 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4,סיטרואן ZX 1.8
|
דוד שלום .
מה שקבענו שאני אדבר איתך אחרי השבוע הבא . להצעתך הוזמן היום מייבש חדש .ולא יוחלף כלום ,שמעתי להצעתך . אתה לא מעכב אותי יש לי זמן ,פשוט לא רוצה להמשיך בניסיונות מיותרים לתקן את המיזוג . סומך עליך! ולא חסר המלצות עליך גם מהעצות שחילקת ,ומחלק בפורום . שוב תודה רון |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו דור-1, עזרה מחבר פורום שגר בצפון. | Roi b.e | פונטו - טכני | 6 | 08-04-11 17:11 |
| לחבר'ה בנינו שיש להם פילטר פתוח. | asaf123 | פיאט כללי | 11 | 05-04-09 05:35 |
| עזרה לחבר המבקש להצטרף למועדון | aflalo | פונטו - טכני | 0 | 22-03-08 20:34 |
| ברוך הבא לחבר חדש קאמי טאץ | אוף טופיק | 0 | 23-10-06 00:27 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד