![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
דוד אני אוהב את ההומור שלך.
|
|
|
|
#22 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
|
צטט:
זו הסיבה שכתבתי :" רצוי מאוד מבלי להביע את פרשנותו האישית לבל ייכשל "בחוק איסור לשון הרע" " רפי , פורום בעלי המקצוע אינו מספיק כלל וכלל! זה שאנשים כותבים תשבחות מפה ועד להודעה חדשה, על מוסך כזה או אחר, זה עדיין לא אומר שהמוסך גבה מהם סכום סביר והגון עבור הטיפול או התיקון שהם ביצעו בריכבם! ישנם בעלי מקצוע/מוסכים מאוד מסבירי פנים ומקצוענים בתחום,שיענו לשאלותך באריכות בישיבה לקפה ואפילו יציעו לך ללכת לארוחת צהריים במסעדה הסמוכה על חשבונם.. אבל רק לאחר מספר ימים לאחר עיון בפורומים למינהם, נגלה שיכולנו לשלם 20 עד 30 אחוזים פחות ממה ששילמנו עבור אותה עבודה וזה מבלי להתפשר על איכות החלקים והעבודה ! לכן כפי שציינתי אני בעד לעודד משתמשים להציג את הסכום ששולם בגין התיקון לרבות חשבונית מפורטת! זה למעשה הסוף שורה לא?! בצורה זו נגרום למוסכים שמככבים בפורום כמוסכים טובים ואיכותיים. א. להמשיך ולהישאר כאלה, היות וישנו "אח גדול" שצופה על התנהלותם וחולק מידע זה עם משתמשי הפורום הרבים. ב. לגבות מחירים הוגנים וסבירים לאורך זמן.. היות וישנו "אח גדול" שצופה על התנהלותם וחולק מידע זה עם משתמשי הפורום הרבים. רפי אנא ראה לינק זה בו העלתי חשבונית של תיקון שבוצע לרכבי: http://www.fiatclub.co.il/forum/show...23&postcount=8 אשמח מאוד אם תאמר לי את דעתך לגבי המחיר שנגבה ממני עבור התיקון.. יום טוב, אלי נערך לאחרונה על ידי אלי_100 : 16-04-12 ב 15:42. סיבה: תיקון טעות בהקלדה |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מחירים בפורום
אני בהחלט בעד שמי שרוצה שיפרסם את המחירים שהוא שילם עבור תיקונים, חלפים וכו'.
אני עצמי כבר אין לי מושג במחירים ובודאי לא של מכונאות רכב. כמו שיש הבדלי מחירים בין חדרים בבבית מלון (באותה רמה), מסעדות, רופאים, עו"ד וכו', כך יש גם הבדלים במחירים של מוסכים. ברור שמוסך מורשה יבואן עם הוצאות נלוות רבות יהיה יקר יותר ממי שמקיים מוסך בכפר או בפריפריה ובודאי שמי שעובד ליד הביית או אחרי שעות העבודה יגבה מחירים זולים מאוד כי אין לו הוצאות של שכ"ד, ארנונה לעיריה, מע"מ ומס הכנסה (הכל לכיס). סורק תקלות גנרי יכול לעלות כמה אלפי ש"ח בודדים ואפילו פחות ומחשב איבחון תקלות מקורי של יצרן רכב או חב' ידועה (למשל "בוש") יעלה עשרות אלפי ש"ח אבל להם יש יכולות איבחון ותקשור רבים וגבוהים יותר. בשורה התחתונה, אני בעד פרסום מחירים אבל נגד התלהמות של "קרעו" אותך וכו' ללא קנה מידה נכון. ברצוני להדגיש שאני מאוד מודע שניתן לתקן רכב גם ברמה גבוהה, עם חשבונית מס ואחריות ועדיין לחסוך כסף רב ואני בעד זה והיכן שניתן אני גם דואג לדברים כאלו ולדוגמא שני מקרים כאן: http://www.musach.co.il/forum/showth...E8%F8%E9%E9%EC בברכה - רפי לין
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
מעניין איפה יש מוסכניקים שמזמינים לארוחה
![]() אני מכיר רק את דוד
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 70ies 1.4
|
רפי שלום,
כדי לעשות ראש מנוע או החלפת צירייה או משולשים או בלמים ועוד בהרבה תיקונים שכיחים , אין צורך במוסך מורשה יבואן ואין צורך בסורקי תקלות מתוחכמים למינהם שמספק יצרן הרכב. וזאת עובדה קיימת שישנם בעלי מוסכים מורשי משרד התחבורה ואיגוד המוסכים, אמינים ומקצועיים ולהם יש הוצאות נלוות שאותן פירטת מציעים מחירים זולים יותר ב- 20 ו 30 אחוזים פחות ממוסך מורשה יבואן. אין דוגמה טובה יותר ממה שנתת ואין לי ספק שהינך בעל מקצוע אמין וישר, לא שוכח שעזרת לי במספר תקלות שהיו לי, ובזכותך פתרתי את התקלות.. יישר כוח! ![]() עדיין ממתין לקבל את חוות דעתך האם "קרעו" אותי במחיר או לא? מספר מוסכים מורשי משרד התחבורה ואיגוד המוסכים טענו בפניי שהם היו עושים לי את העבודה בכ- 30 עד 40 אחוז פחות ממה ששילמתי, והיו מוכנים אפילו לתת לי אחריות של שנה על העבודה! ערב טוב, אלי |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תתפלא, יש לא מעט.
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| גלגל ההגה מתקלף | laptawp | פונטו - טכני | 0 | 17-07-11 16:33 |
| בעיית ההגה המתקשה והקשר לטמפרטורה | Assi | פונטו - טכני | 19 | 24-11-09 22:47 |
| חופש ידית הילוכים | yhoda1234 | פונטו - טכני | 7 | 05-02-09 09:42 |
| נורית ההגה | idan-manzor | פונטו - טכני | 7 | 01-12-08 23:40 |
| מה קוטר ההגה של פונטוhgt | פיאט כללי | 0 | 09-05-07 16:49 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד