![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: אין
|
דרוש ייעוץ ברכישת פונטו דור ראשון
שלום, אני רוצה לרכוש פונטו מהדור הראשון.
קראתי את האשכול הזה http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6642 ועם הידע שלי במכוניות (ששואף ל 0) החלטתי שתת דגם הכי נורמלי מבין כל הרשימה הזו היא ה 75SX אני רוצה חוות דעת על הדגם הזה, הצעות, למה כן/לא לקנות ואם לא אז איזה דגם כן מומלץ? בעיקרון אני צריך שיהיה לי חסכוני, נועד לנסיעות של 20-50ק"מ ביום. מה צריכת הדלק של הדגם הזה? אשמח לשמוע תגובות ובמיוחד חוות דעת מאנשים בעלי או בעלים לשעבר של הדגם. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
מה הסיבה שננעלת על הדגם על הרכב הספציפי (פונטו דור 1) ?
מה אתה מצפה מהרכב ? מה התקציב שלך (לא כולל ביטוח) ? בכללי רכב קל וזול לתיקונים. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
התקציב שלי הוא בערך 5-7 אלף, מה אני מצפה? בעיקר שלא יעשה בעיות ויהיה כמה שיותר חסכוני מבחינת דלק. פונטו דור ראשון נראת לי כמו בחירה טובה מאוד בשבילי. אני לא נעול על שום דגם אני מברר על זה והאופציות הכי נורמליות שנראו לי מהדור ראשון זה ה HSD וה75SX
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
ה-HSD רובם היו ממשלתי אז תזהר
אתה רוצה לקנות רכב ב-5000 ש"ח ויהיה חסכוני ויהיה אמין ומה עוד הדגם הזה אהוב עליי אבל קח בחשבון שתצטרך לעשות עליו ישור קו אגרסיבי כדי שיהיה תקין ז"א טיפול במערכת קירור ,ראש מנוע, בולמים ,וקלץ חפש לך מכונית עם ק"מ נמוך עד 150K ק"מ ומטופלת שתכסוך לך עלויות בהמשך |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
מנסיון אני רכשתי גם פונטו דור ראשון ב 5000 ש״ח ולאחר הקנייה נדרשתי לשים עוד 3000 על יישור קו ודברים חיוניים!אז קח זאת כם בחשבון שרכב ישן הוא לעשירים בלבד, בגלל כל הכסף שצריך להשקיע בו.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
תומר, אני לוקח בחשבון את ההוצאות של היישור קו אבל מה לעשות ככה זה תמיד יעם רכב משומש.
יאיר, לא ממש הבנתי את התגובה שלך, אתה ממליץ על לקנות רכב כזה? האם זה שווה את זה? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
רשום הדגם הזה אהוב עליי
רשום קח בחשבון שתצטרך לעשות ישור קו לקחת בחשבון רשמתי חפש רכב עם ק"מ נמוך היה מובן לי שזה פונטו 75 לך כנראה לא הקיצר ממליץ שווה רק קח בחשבון הוצאות |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
סבבה תודה
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ייעוץ ברכישת פונטו 2005 | מחפשרכב | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 24-03-11 21:03 |
| ייעוץ ברכישת פונטו | ssmok | יעוץ ברכישת רכב | 0 | 14-01-11 03:47 |
| דרוש שרטוט צמת חשמל פנימית פונטו דור ראשון SPI | Amit | פונטו - טכני | 2 | 30-06-10 14:29 |
| ייעוץ ברכישת פונטו 2004 ELX | tslm2405 | יעוץ ברכישת רכב | 2 | 25-03-10 21:59 |
| ייעוץ ברכישת רכב [ראשון] נהג חדש | chen_babilian | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 13-12-09 21:27 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד