![]() |
|
![]() |
פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד.. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Guest
|
נורית אזהרה בפונטו קלאב
מדי פעם נדלקת לי נורית אזהרה צהובה בצורת נורה שבסיסה למעלה ובתוכה סימן קריאה. הסימול לא מופיע בספר הרכב.
תודה מראש על העזרה |
|
|
![]() |
#2 |
Guest
|
הסמל הנ"ל מראה לך שאחת המנורות לא עובדת. תדליק את אורות הרכב ותבדוק אם יש לך מנורה שרופה וזה כולל גם לבדוק את נורות לוחית הרישוי והאורות חנייה (הקטנים ליד הפנסים הראשיים, הפנסים שהכי קרובים למכסה מנוע)וגם נורות הבלם ותמצא את הנורה השרופה.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
סתם חרטה (חשובה אבל לא תקלה רצינית) הנורה הזאת,
קרוב לודאי שנשרפה לך נורת אור חניה (הקטנות האלו מקדימה או מאחוריה) כשלי נשרף אור דרך לא נדלקה המנורה הזו... רק כאשר נשרפה לי נורת חניה... |
![]() |
#4 |
Guest
|
הנורה הזו היא לא חרטה. היא שם כדי לידע אותך שאחת הנורות לא מתפקדת.
היא לא אמורה להידלק כאשר נשרפת נורה ראשית. לפותח השרשור, מתי זה "מידי פעם"? |
![]() |
#5 |
Guest
|
הנורה הזאת באמת לא חרטה. לפני כמה זמן נשרפה לי המנורה האחורית והנורה הזאת נדלקה. רק אז בעצם הבנתי שנשרפה הנורה. אם הנורה לא היתה נדלקת לא היה לי מושג שהנורה נשרפה.
|
![]() |
#6 |
Guest
|
תיקון טעות, היא לא חרטה בכלל... גם לי היא עזרה..
אבל למה לא נדלקה שבאמת נורת אור דרך נשרפה? אז באמת היית צריך אותה! שוטר לא יעצור אותי על אור חנייה שרוף... פונקציה נהדרת אבל לא מושלמת... |
![]() |
#7 |
Guest
|
זו באמת שאלה מעניינת. למה היא לא נדלקת כשהאור הרגיל נשרף? את האמת גם לי זה קרה שהנורה הראשית נשרפה והנורת אזהרה לא דלקה. אבל כמובן ישר שמתי לב שהנורה נשרפה קשה מאוד לפספס את זה. אולי בגלל שזה דבר כזה בולט, בניגוד לנורות האחוריות, הנורת אזהרה לא נדלקת?
|
![]() |
#8 |
Guest
|
טוב בדקתי בספר הרכב היום,
כתוב בדיוק על איזנ מנורות היא מתריעה.. אור חניה, מנורות ברקס (לא כולל אמצעי), איתותים, ומנורות רוורס, ומנורות ערפל. למה היא לא מתריאה על אור גבוהה, כנראה בגלל שמדובר זרם גבוה לא הצליחו... |
![]() |
#9 |
Guest
|
על איתותים היא לא מתריעה. מה שאתה תקבל אם תשרף לך נורת איתות, זה שמהירות האיתות תהיה גבוהה יותר.
|
![]() |
#10 |
Guest
|
מממ.. היה כתוב אורות צד....
בכל אופן אם אתה אומר.. |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד