![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר 5 דקות לאחר שדיברת איתי, הבן נסע עם הרכב להחליף צמיגים ולתקן את האגזוז הפעם על הרכב.
המחיר 1400 ש"ח לרביעייה. אעדכן בהמשך איזה סוג. דוד.
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
|
עדכון.
הוחלפו רבעיית צמיגים חדשים עם חתך נמוך. בוצע כיוון פרונט. הוחלפו 6 צינורות ברקס 2 קדימה 4 אחורה. הוחלף נגד חדש מהירות נמוכה התקלה המוזרה נמשכת. פעם מעשן ופעם לא. ללא קשר אם המנוע חם או קר. האגרה שולמה. מחר ניכנס לטסט, כדי לא לנסוע/לבדוק ללא טסט. מקסימום שיכשל ונקבל הארכה. יאיר אני חולק על דעתך, לא חושב שהתקלה באטם ראש. אם היה כך הרכב היה מעשן קבוע. לא חסר מים ואין בועות אוויר. דוד.
|
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto XTZ
|
זה מזכיר קצת את התקלה שהייתה לי..גם לי הרכב היה מעשן פתאום בלי שום סיבה או התראה ופתאום מפסיק וחוזר חלילה..לא חסר אצלי שמן/מים ואין בועות...משום מה אצלי זה הפסיק בזמן האחרון..(3 חודשים האחרונים) אך אתמול ראיתי שיוצא שוב עשן בכמות גדולה (אולי בגלל שיש לי דוד פתוח והיציאה שלו היא 2.5 צול וזאת הסיבה שיוצא כמות כזו),אבל אני חייב לציין שזה היה נראה יותר כמו אדי מים ולא עשן...לאחר נסיעה של 20-30 דקות נעלם ה"עשן"..אני מניח שהתקלה שיש לך עכשיו הייתה גם לי בזמנו....אתמול זה היה נראה ממש כמו אדים (יותר כמו עשן של נרגילה בעצם..סמיך כזה ויוצא באיטיות).
אם אתה שואל איך זה עבר לי?..את האמת לא זוכר..אני חושב שעשיתי טיפול 10 אלף..החלפתי שמן פלגים וכו'. הוספתי תוסף לשמן שאני לא זוכר את שמו אבל הוא היה של חברת ליקווי מולי הגרמנית. פחית בצבע כסוף. דוד נערך לאחרונה על ידי Sufadev : 17-11-11 ב 15:11. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו
|
///
אם הקומפרסיה תקינה, והטורבו תקין.
הייתי הולך בכיוון של גומיות שסתומים , הם יכולים לגרום לכך שהרכב יעשן. במיוחד אם הרכב עמד הרבה זמן. אבל הייתי חושד גם בטורבו. כמו כן ממליץ , לאמץ את הרכב עוד קצת, ולהחליף עוד פעם שמן. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
לפרק את ראש המנוע בטוח תצטרך ולהחליף אטם גם תצטרך
בלי שום קשר אם תקין או לא גש למכון רישוי שלם את אגרת הטסט ותומר להם ישר שיאריכו לך את הטסט לתיקונים מאמין שאפשר כמה ימים בלי לעבור את המסלול כך לא תשלם כפל בדיקה לאחר מכן שהבן יסע על הרכב וילמד מה צריך לעשות אתה רוצה לתקן הבן רוצה להשביח זה ההבדל |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
|
אתמול החלפתי שוב את שמן המנוע, השמן יצא שחור משחור לאחר נסיעה של פחות מ-10 ק"מ. העשן פחת. בעיה חדשה שהתגלתה יש על פלג מס' 2 שמן.
כמו כן נבדקה הקומפרסיה. בכולם 140 , בצילינדר מס' 2, 150. לא בטוח שזה מדוייק, משום שההברגה של השעון לא נכנסה להברגה עד הסוף, מחוסר גישה. נראה שאנו הולכים לקראת אוברול במנוע. בנוסף החלפת בולמים. הכסף נשפך כמים. כבר עבר את ה-3000 ש"ח עם תשלום האגרה, לא כולל את הביטוח, הבולמים והעבודה. הרכב נסע לטסט נקווה שיקבלו אותו בעמדה הראשונה. ברכב אחר של שכן לא קיבלו אותי לבדיקה בטסט בגלל עשן. רק לאחר שעשיתי לו חצי אוברול, הרכב עבר. לא בוער לעשות טסט, אבל המוכר לוחץ לקבל את תעודת הזיהוי שלו היום בחזרה, לא יכולנו להעביר בעלות בגלל שאין טסט. דוד.
נערך לאחרונה על ידי davidmzr : 18-11-11 ב 10:32. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
חבל שלא אמרתה לגבי הבולמים יש לי ישנים אבל לא רעים חצי חצי
אם החלפתה כבר פעם שניה שמן אז אני נזכר במנוע שרכשתי והיה בו בוצה שעלולה לגרום לנזק בהמשך לקרנק גם אם תפתח מכסה שסתומים תראה את הזפת השחור. אם אתה נוגע במנוע שווה להחליף בוכנות מחוזקות חלקים כאלה קונים רק באי ביי הבעיה שפירוק מנוע יסחוב אותך למרחקים מבחינת הכסף בסוף הבן יהנה ממנו |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior Member
|
כבר כתבתי שלא נרכיב חלקים משומשים. הרכבנו בולמים חדשים.
הרכב נכנס לטסט ונכשל על: אפוד זוהר, משולש, מס' מנוע מלוכלך, פנס חזית שמאלי מפזר, מנגנון חלון חשמל (מתקתק ולא יורד), זיהום אוויר. קיבלנו הארכה. לא יאומן הנעתי היום את הרכב, לא היה עשן . הרכב נסע כל היום ואין עשן. לפני יומיים קנינו פלגים מקוריים עם 3 אלקטרודות, אבל לא הרכבנו אותם כדי שלא יתלכלכו. היום החלפנו אותם. התפלאתי איך הפלג השני שהיה רטוב בשמן. נהיה יבש כמו שאר הפלגים. נראה שההשערה שלי בדבר רינג שהיה תפוס התאמתה. השמן במדיד נקי וכמעט לא רואים את המידה. מחר נטפל בזיהום האוויר. השאר שטויות. דוד.
|
|
|
|
#29 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלות בפונטו
דוד, בתקלת אור פנס ראשי מפזר, בדוק אם הנורה הראשית יושבת טוב במקומה ואם כן אז החלף אותה (לא לסינית זבל).
טוב שאת תקלת האיתותים פתרנו ביחד טלפונית. בברכה - רפי לין
|
|
|
#30 |
|
Senior Member
|
תודה לרפי היקר.
את תקלת האיתותים אתה פתרת ולא אנחנו. ![]() בלעדיך יכולתי לחפש יומיים ולא למצוא, משום שלא ניתן למצוא את מיקום הממסר שהוסר ע"י המוכר. לא היה זמן להודות. האוטו הנ"ל והלחץ הוציאו אותי משלוותי. ![]() שוב תודה לך איש יקר. דוד.
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיה מוזרה | tom | בראבה - טכני | 1 | 13-03-09 17:15 |
| בעיה מוזרה.. | פורום הגראז' | 5 | 03-08-07 19:41 | |
| נקישה מוזרה מהפרונט | פורום הגראז' | 0 | 02-06-07 18:00 | |